De online Smartshop voor liefhebbers van Kratom in CAPSULES

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

Kratom CAPSULES

Hieronder vindt u de Kratom mixen die wij in capsules aanbieden in onze online Smartshop.

↓  Kratom in capsules  ↓

Loading...
Kratom Ultimate Euforie Capsules


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME MIX EUFORIE KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat blijmakende, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). 2 capsules is voldoende voor het gewenste effect.

___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules euforiserende Kratom (20 gram)

 18,95
Kratom Ultimate Euforie Capsule


Energie - Verkwikkend - Meewindgevoel

ULTIEME ENERGIE KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat prettige energiegevende en verkwikkende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). 2 capsules is al voldoende voor het gewenste effect.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules energie Kratom (20 gram)

 18,95
Kratom Ultimate Libido Capsules


Libido - lust

De ULTIEME LIBIDO KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar een stimulerend, libidoverhogend effect. Als je eenmaal begint, ben je niet meer te stoppen. Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). Neem niet meer dan 2 à 3 capsules voor het gewenste effect.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules Libido Kratom (20 gram)

 18,95
Kratom Ultimate Focus Capsules


Focus, concentratie, stimulatie

De ULTIEME FOCUS KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat stimulerende effect van verhoogde focus en concentratie zoals alleen deze speciale Kratom dat kan. Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). Neem niet meer dan 1 à 2 capsules voor het gewenste effect.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules Focus Kratom (20 gram)

 18,95
Kratom Ultimate Relax Capsules


Relaxerend - kalmerend - ontstressend

De ULTIEME RELAX KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat tevreden, ontspannen gevoel zoals alleen Kratom dat kan geven Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules Relax Kratom (20 gram)

 18,95
Kratom Ultimate Sleep Capsules


Slaapgevend - kalmerend - verdovend

De ULTIEME SLAAP KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat ontspannen, verdovende, slaapbevorderende effect . Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules Slaap Kratom (20 gram)

 18,95

WAAROM KRATOM IN CAPSULES?

Nieuw! Herbal Palace Kratom nu verpakt in capsules. Niet iedereen kan de smaak van Kratom even goed waarderen. Er zijn allerlei trucjes om de smaak te maskeren en met een eigen capsulemaker kan je dit erg goed doen. Maar niet iedereen heeft zo’n capsulemaker of wil er eentje aanschaffen. Om die reden biedt Herbal Palace zijn best verkochte Kratom mixen vanaf nu aan in in capsules. Iedere capsule is gevuld met ±0,8 gram Kratom Mix. Twee tot drie capsules is vaak al genoeg voor het gewenste effect. Neem de capsules in met een glaasje water, of met melk als je moeite hebt om de capsules door te slikken. Doordat melk vettig is glijden ze wat makkelijker weg.

Heb je dus moeite met de bittere smaak van Kratom dan zijn deze Kratom Capsules voor jou ideaal.

 


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.