De online Smartshop voor liefhebbers van Kratom in CAPSULES

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

Kratom CAPSULES

Hieronder vindt u de Kratom mixen die wij in capsules aanbieden in onze online Smartshop.

↓  Kratom in capsules  ↓

Loading...
Euforie kratom Capsules


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME MIX EUFORIE KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat blijmakende, verkwikkende en relaxerende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou in capsules gedaan, vanwege de wat bittere smaak van Kratom. In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules euforiserende Kratommix (20 gram)

 18,95
Energie kratom Capsules


Energie - Verkwikkend - Meewind

ULTIEME ENERGIE KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat fijne, energiegevende, verkwikkende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou in capsules gedaan, vanwege de wat bittere smaak van Kratom. In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules energiegevende Kratommix (20 gram)

 18,95
Libido kratom Capsules


Libido - zin - lust

De ULTIEME LIBIDO KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar een stimulerend, libidoverhogend effect. Als je eenmaal begint, ben je niet meer te stoppen. Speciaal voor jou in capsules gedaan, vanwege de wat bittere smaak van Kratom. In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules stimulerende Kratommix (20 gram)

 18,95
Focus kratom Capsules


Focus, concentratie, stimulatie

De ULTIEME FOCUS KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar een stimulerend effect van verhoogde focus en concentratie zoals alleen deze Kratom dat kan. Speciaal voor jou in capsules gedaan, vanwege de wat bittere smaak van Kratom. In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules focusverhogende Kratommix (20 gram)

 18,95
Relax kratom Capsules


Relaxerend - kalmerend - ontstressend

De ULTIEME MIX RELAX KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar een tevreden, ontspannen, relaxt gevoel zoals alleen Kratom dat kan geven. Speciaal voor jou in capsules gedaan, vanwege de wat bittere smaak van Kratom. In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules relaxerende Kratommix (20 gram)

 18,95
Sleep kratom Capsules


Slaapgevend - kalmerend - verdovend

De ULTIEME SLAAP KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar een ontspannen, verdovend, slaapbevorderend effect . Speciaal voor jou in capsules gedaan, vanwege de wat bittere smaak van Kratom. In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules slaapbevorderende Kratommix (20 gram)

 18,95

WAAROM KRATOM IN CAPSULES?

Nieuw! Herbal Palace Kratom nu verpakt in capsules. Niet iedereen kan de smaak van Kratom even goed waarderen. Er zijn allerlei trucjes om de smaak te maskeren en met een eigen capsulemaker kan je dit erg goed doen. Maar niet iedereen heeft zo’n capsulemaker of wil er eentje aanschaffen. Om die reden biedt Herbal Palace zijn best verkochte Kratom mixen vanaf nu aan in in capsules. Iedere capsule is gevuld met ±0,8 gram Kratom Mix. Twee tot drie capsules is vaak al genoeg voor het gewenste effect. Neem de capsules in met een glaasje water, of met melk als je moeite hebt om de capsules door te slikken. Doordat melk vettig is glijden ze wat makkelijker weg.

Heb je dus moeite met de bittere smaak van Kratom dan zijn deze Kratom Capsules voor jou ideaal.

 


SmartPalace heeft vakantie

Tot en met 6 september zijn wij gesloten.
Maar je kan wel gewoon je bestelling plaatsen.
En wel met 15% korting!
Deze wordt dan op 6 september verstuurd.

Gebruik kortingscode:
VAKANTIE15%

Vanaf 6 september is de winkel weer gewoon geopend.