De online Smartshop voor liefhebbers van libidoverhogende kratom

Afrodisiacum

Liefde

Sex

Samen

Libido

Kratom voor libido en lust

Hieronder vind je de Kratom die zorgt voor libido en lustgevoelens

↓  Libido Kratom. Maak je keuze  ↓

Tijdelijk geen kratom bij SmartPalace

Onze excuses. De NVWA vindt dat wij geen Kratom meer mogen verkopen, de NVWA is namelijk van mening dat Kratom een Novel Food zou zijn en dan mag het niet als voeding verkocht worden. Wij vinden dat Kratom niks met voeding te maken heeft en zijn er dan ook een juridische strijd over aan het voeren. Hangende het proces kan je helaas via onze website even geen Kratom bij ons aanschaffen, om boetes te voorkomen. We hopen dat het euvel snel is opgelost.

Loading...
-13% Libido Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Libido, lust en stimulatie. Libidoverhogende producten


Libido - zin - lust

De ULTIEME LIBIDO KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een stimulerend, libidiverhogend gevoel. Als je eenmaal begint, ben je niet meer te stoppen. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.

___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Libido Kratom

 14,75
Sumatra White Kratom van Herbal Palace - rust, relax, ontspanning, euforie en libidoRelax - Euforie

KRATOM SUMATRA WHITE van Herbal Palace is onze persoonlijke favoriet omdat hij zo'n lekker relaxed en prettig gevoel van euforie kan geven. Wordt ook veel gebruikt om het libido te stimuleren.

___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Sumatra White Kratom

 16,95
Sumatra Red Kratom van Herbal Palace - euforie en rust, relax, ontspanning en libidoEuforie - Relax

KRATOM SUPER SUMATRA RED van Herbal Palace is een milde Kratom, maar met een heerlijk euforiserend, relaxerend effect. Zeer geschikt voor sociale activiteiten en voor het libido.

___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Sumatra red kratom

 16,95
Malay Green Kratom van Herbal Palace - Mind stimulating, euforie en libido.Stimulatie - Euforie

KRATOM SUPER MALAY GREEN van Herbal Palace is een hele fijne Kratom wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Mind Stimulating met een prettige moodlift. Je krijgt er letterlijk zin van.

___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Malay green Kratom

 16,95
-9%Mini Table-Top weegschaal - 0.01 - 200 gram Deze Phantom Digital Mini Weegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte miniweegschaaltjes vanwege de precisie.
___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

 15,95
-11% 100 VEGGIE CAPSULES 00Honderd lege veggie capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van vegetable cellulose (HPMC) en water. Uitermate geschikt voor vegetariërs. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.
___

VAN 8,95 VOOR € 7,95

 7,95
-14% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine "00". De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Klik hier als je op zoek bent naar veggie capsules GGO-vrij, gluten-vrij en zonder conserveringsmiddelen.
___

VAN 6,95 VOOR € 5,95

 5,95
SOLD Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules vullen (inhoud 0,6-0,7 gram) met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

VOOR € 28,50

 28,50

DE BESTE KRATOM VOOR HET LIBIDO

Er zijn veel verschillende soorten Kratom en in beginsel lijken ze erg op elkaar. Over het algemeen kan je stellen: neem je weinig, dan heb je meer zin om iets te gaan doen en geeft het je een gevoel van euforie. Dat alleen kan al zorgen voor meer zin in sex. Je ziet alles wat rooskleuriger in en je ziet overal wat minder tegenop. Neem je veel Kratom dan nemen de verdovende eigenschappen toe. Dat is niet aan te raden voor een hoger libido. Neem dus niet meer dan 1, 2 gram voor het beste libidoversterkende effect.

Door de vele verschillende Kratomsoorten zijn er subtiel en minder subtiel heel wat verschillen. Zo zijn er Kratomsoorten die je euforisch maken en energie geven. De combinatie kan dus ook je libido stimuleren. Kratom is enorm in opkomst in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de fijne eigenschappen. Niet in de laatste plaats omdat Kratom lustverhogend kan werken.

 


↓  Kies een ander gewenst effect  ↓