De online Smartshop voor liefhebbers van ontspannende Kratom

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

Ontspannende Kratom. Relax

Hieronder vind je de Kratom die zorgt voor ontspanning en rust.

↓ Kratom voor ontspanning. Maak je keuze  ↓

Tijdelijk geen kratom bij SmartPalace

Onze excuses. De NVWA vindt dat wij geen Kratom meer mogen verkopen, de NVWA is namelijk van mening dat Kratom een Novel Food zou zijn en dan mag het niet als voeding verkocht worden. Wij vinden dat Kratom niks met voeding te maken heeft en zijn er dan ook een juridische strijd over aan het voeren. Hangende het proces kan je helaas via onze website even geen Kratom bij ons aanschaffen, om boetes te voorkomen. We hopen dat het euvel snel is opgelost.

Loading...
-13% Relax Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Rust en ontspanning.


Relaxerend - kalmerend - ontstressend

De ULTIEME RELAX KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een tevreden, ontspannen, relaxt gevoel zoals alleen Kratom dat doet. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen. In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Relax Kratom

 14,75
Slaap Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Rust, ontspanning en slaap.


Slaapgevend - kalmerend - verdovend

De ULTIEME SLAAP KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een ontspannen, verdovend, slaapverbeterend effect . Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.

___

VOOR € 16,95

Inhoud: 25 gram Slaap Kratom

 16,95
Kratom Borneo Red van Herbal Palace. Rust, ontspanning, relax en focus.Verdovend - Focus

KRATOM SUPER BORNEO RED van Herbal Palace is een 'smooth' aanvoelende Kratom. Verhoogt de concentratie bij kleine hoeveelheden en toont verdovende effecten vanaf een normale dosis.

___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Borneo Red Kratom

 16,95
Kratom Maeng Da White van Herbal Palace. Rust, relax, ontspannend.Kalm - Relax - euforie

KRATOM MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt voor zijn verdovende eigenschappen, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da White Kratom

 16,95
-9%Mini Table-Top weegschaal - 0.01 - 200 gram Deze Phantom Digital Mini Weegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte miniweegschaaltjes vanwege de precisie.
___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

 15,95
-11% 100 VEGGIE CAPSULES 00Honderd lege veggie capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van vegetable cellulose (HPMC) en water. Uitermate geschikt voor vegetariërs. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.
___

VAN 8,95 VOOR € 7,95

 7,95
-14% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine "00". De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Klik hier als je op zoek bent naar veggie capsules GGO-vrij, gluten-vrij en zonder conserveringsmiddelen.
___

VAN 6,95 VOOR € 5,95

 5,95
SOLD Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules vullen (inhoud 0,6-0,7 gram) met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

VOOR € 28,50

 28,50

DE BESTE KRATOM VOOR ONTSPANNING, RELAX EN SLAAP

Er zijn veel verschillende soorten Kratom en in beginsel lijken ze erg op elkaar. Over het algemeen kan je stellen: neem je weinig, dan heb je meer zin om iets te gaan doen en geeft het je een gevoel van euforie. Je ziet alles wat rooskleuriger in. En neem je veel Kratom dan nemen de verdovende eigenschappen toe. Maar niet alle Kratom richt zich op de euforische effecten en geven je juist meer rust. Een fijn ontspannen relax gevoel. Het komt allemaal wel goed. Door de vele verschillende Kratomsoorten zijn er subtiel en minder subtiel dus heel wat verschillen.

Kratom is enorm in opkomst in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de fijne eigenschappen. Niet in de laatste plaats omdat Kratom je zo ontzettend lekker gevoel van relax en ontspanning kan geven. Al bij 2 gram merk je dat het allemaal wat makkelijker gaat en dat je zonder je energielevel te verliezen de dingen beter overziet en relaxter aanpakt.

 


↓  Kies een ander gewenst effect  ↓