Kratom header euforie, stimulatie, pijnstillend van Smartshop SmartPalace

KRATOM – ONLINE SMARTSHOP

Van Kratom kan je een ontspannen, relaxed gevoel krijgen of juist heel energiek en euforisch. Bij een hogere dosis overheersen de verdovende eigenschappen. Elke Kratomsoort bezit weer andere eigenschappen. Welke Kratom in onze online Smartshop past het beste bij jou?

↓  Kies eerst het gewenste effect  ↓

Kratom > Euforie

Kratom uit Sumatra en Maleisië staan bekend om hun moodlifting, gelukzalige en relaxte effect. De Maeng Da strains geven naast een euforisch ook doorgaans een energizing effect. Kratom Bali geeft behalve een moodilift, doorgaans een meer relaxed gevoel. De Ultimate Kratom Mix is onze absolute favoriet en aanrader.

Kratom > Stimulatie

Super Green Elephant is een echte aanrader voor (mind)stimulation, die net als Super Malay Green, tevens een sterke euforisch effect heeft. Kratom uit Borneo is doorgaans erg stimulerend maar heeft de meest gevarieerde variaties. Rood: verdovend – Groen: energizing – Gold: stemmingsverbeterend.

Kratom > Energie

Kratom Maeng Da Green is een krachtige Kratom voor een flinke energieboost, in hogere dosis verdovend. Maeng Da Gold is vergelijkbaar maar activeert daarnaast meer de euforie. Van Green Elephant krijg je veel energie en voel je je superfijn. Wil je er een dag flink tegen aan, probeer dan Borneo Green. 

Kratom > Libidoverhogend

Elke Kratom in een kleine hoeveelheid kan je zin geven om te gaan vrijen. De varianten die je dat blije, energieke en gelukzalige gevoel geven hebben die eigenschap nog sterker. De minder sterke Kratom varianten zijn het meest geschikt als je op zoek bent naar een libido boost.

Kratom > Ontspanning

Witte Kratom staat vooral bekend om de fijne rustgevende eigenschappen. Maeng Da White is spierontspannend en effectief voor een goede algehele ontspanning. Witte Sumatra geeft weer meer dat gelukzalige gevoel. Sumatra Red en Maeng Da Red zijn heel relaxed, maar hebben ook die euforische kant. Dit geldt ook voor de Bali-Kratom.

Kratom > THEE

Elke Kratom in een kleine hoeveelheid kan je zin geven om te gaan vrijen. De varianten die je dat blije, energieke en gelukzalige gevoel geven hebben die eigenschap nog sterker. De minder sterke Kratom varianten zijn het meest geschikt als je op zoek bent naar een libido boost.

Meer informatie over Kratom

Kratom is familie van de koffieplant en een prachtig product van de natuur. Er zijn vele verschillende Kratomsoorten met verschillende effecten. Bepalend voor het effect is de afkomst en de kleur van de bladnerf. De werkzame stof in Kratom is Mitragynine Speciosa. Alle artikelen over Kratom, vindt u in de Smartstories.

  • Kratom is een boom met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna speciosa genoemd en is in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant is aan de koffie (Rubiaceae) familie en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De bladeren bevatten bioactieve alkaloïden mitragynine e...

  • Er wordt ontzettend veel beweerd over Kratom. Maar wat is er nu van waar en wat moet je geloven? In onderstaand verslag proberen we meer duidelijkheid te geven en mythes over Kratom te bevestigen, dan wel de ontkrachten....

  • De kratompoeder kan in (heet) water, chocolademelk of chocoladevla worden opgelost, of gewoon weggespoeld worden met water. Mocht de smaak van Kratom je erg tegenstaan, neem dan een capsulemaker ‘00 waarmee je makkelijk zelf capsules kan maken. 2-3 capsules voor een lichte dosis, 3-5 voor een normal...

Kratom acties van de maand

Loading...
-22% Herbal Palace Kratom thee Maeng Da PakketMaeng Da White, Green, Gold en Red

"Save the day, met Kratom thee" HET KRATOM MAENG DA (4x) THEE VOORDEELPAKKET is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet Thee voordeelpakket. Het pakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom thee om gewenning te voorkomen.
___
Licht effect: 2 - 3 gram
Normaal effect: 3 - 6 gram
Sterk tot zeer sterk effect: 10 gram

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratomthee

 23,80  18,95
-22% Herbal Palace Kratom Thee EuforiepakketMaeng Da Gold, Sumatra red | White, Malay Green

"Save the day, met Kratom thee" HET KRATOM EUFORIE (4x) THEE VOORDEELPAKKET is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___
Licht effect: 2 - 3 gram
Normaal effect: 3 - 6 gram
Sterk tot zeer sterk effect: 10 gram

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratomthee

 23,80  18,95
-29% Herbal Palace Kratom Maeng Da Pakket


Maeng Da White, Green, Gold en Red

HET KRATOM MAENG DA (4x) VOORDEELPAKKET is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het pakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___
- Super Maeng Da White
- Super Maeng Da Green
- Super Maeng Da Gold
- Super Maeng Da Red

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram fijn poeder

 66,00  47,50