MAGIC STORE

Ontdek de wondere wereld van de Smartshop.

Onze winkel wordt continu uitgebreid met nieuwe artikelen. Vooral onze Magic Store zal steeds meer producten gaan bevatten, zoals Salvia, Truffels, CBD, Kanna, LSA zaden, Palo Santo en Growkits.

↓  Maak uw keuze  ↓

Loading...
Alsem Wormwood Absint basis Verpakking


Psychedelische bladeren
(Absint basis)

Alsem is vooral bekend door de drank absint, die narcotisch, euforiserend en zelfs hallucinant werkt.
___
Laat 25 gram gedroogde bladeren 3-7 dagen trekken in een halve liter pastisse (Pernod) of jenever. Daarna zeven en je hebt je eigen absint.

€ 8,00

Inhoud: 50 gram Mimosa Hostilis Root bark.

 8,00
Jurema psychedelische boomschors


Psychedelische schors
(ayahuasca basis)

Mimosa Hostilis bevat DMT en is het hallucinogene ingrediënt van Ayahuasca. Deze drank wordt door sjamanen in het Amazonegebied gebrouwen om bij rituelen visioenen op te wekken.
___
Doe 25 tot 35 gr (beginners tussen 10 en 20 gr) van de wortelschors in poedervorm in 125 tot 175 ml koud water gedurende een uur en knijp en roer het poeder een paar keer. Zeef en bewaar de vloeistof en gebruik het wortelschorspoeder voor een tweede keer op dezelfde manier. De twee vloeistoffen gecombineerd worden ingenomen op een lege maag.

€ 25,00

Inhoud: 50 gram Mimosa Hostilis Root bark.

 25,00
Salvia Divinorium Gedroogd blad


Psychedelische plant

Salvia divinorum is een plant die onder de psychedelica valt. De actieve stof Salvinorin A is de meest potente hallucinoge stof die in de natuur voorkomt. De plant kan gerookt worden of er kan op de bladeren worden gekauwd.
___
Alleen voor ervaren psychonauten, en uitsluitend te gebruiken in het bijzijn van een nuchtere persoon!

€ 7,50

Inhoud: 5 gram Salvia Divinorum.

 7,50
Morning Glory Psychedelische zaden


Psychedelische LSA-zaden

Morning Glory (Ipomea) is een klimplant met hartvormige blaadjes en grote witte, paarse, roze of blauwe trompetvormige bloemen. In Mexico kent men de zaden als “Badoh negro”. Onder meer de Zapoteken geloofden dat de plant zijn eigen godheid zou bevatten en kennen een rijke geschiedenis van gebruik, voor zowel behandeling van ziekten als voor spirituele doeleinden.
___
De zaden van Morning Glory, die van nature ergoline alkaloïden, zoals ergonovine en ergine (LSA) bevatten, kunnen een gelijkaardig effect als LSD teweegbrengen.

€ 5,95

Inhoud: 10 gram Morning Glory Psychedelic Seeds.

 5,95
Hawaiian Baby Woodrose Zaden


Psychedelische LSA-zaden

Hawaiian Baby Woodrose (Argyrea nervosa), is een meerjarige tropische klimplant met grote hartvormige bladeren en witte trompetvormige bloemen. De zaaddozen bevatten grote harige zaden, die van nature ergoline-alkaloïden, zoals ergometrine en ergine (LSA) bevatten, en kunnen een gelijkaardig effect als LSD teweegbrengen wanneer ze worden ingenomen.
___
De effecten van Hawaiian Baby Woodrose kunnen als LSD-achtig ervaren worden, maar veel milder, met minder visuals. De trip duurt 6-10 uur; de vredige gevoelens erna kunnen tot 12 uur aanhouden.

€ 5,95

Inhoud: 10 stuks Argyreia Nervosa Psychedelic Seeds.

 5,95
Holy Smoke 10x zakje Salvia Divinorium cover


Zeer krachtig hallucinogeen

Holy Smoke bevat een extract van Salvia Divinorum. Salvia Divinorum (Ska Maria Pastora) is een plant waarvan de psychedelische werking is ontdekt door de Mazatec Indianen uit Mexico. De sjamanen van deze stam gebruikten de plant om een trance op te roepen. In deze trance konden ze oorzaken van ziekten vinden, terugreizen in de tijd of de toekomst voorspellen. Het werkzame bestanddeel van Holy Smoke is Salvinorin-A, een zeer krachtig hallucinogeen.
___
Alleen voor ervaren psychonauten, en uitsluitend te gebruiken in het bijzijn van een nuchtere begeleider!

€ 9,95

Inhoud: 13 mg zuiver Salvinorin A, gestandariseerd uit 5 gram gedroogd Salvia Divinorum blad, opgenomen in 0,5 gram gedroogd blad.

 9,95
Kryptonite Met Capsules


Psychedelische Smartdrug

Kryptonite is een psychedelische smartdrug. De flinke dosis energie wordt gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. De ingrediënten van Kryptonite zijn volledig natuurlijk.
___
De psychedelische werking komt door de toegevoegde Hawaiian Baby Woodrose, een klimplant uit India. De zaadjes van Hawaiian Baby Woodrose bevatten LSA. Deze stof is verwant aan LSD, al zijn de effecten minder heftig.

3 capsules:

€ 7,95

6 capsules:

€ 14,95

Inhoud: 3 of 6 capsules.

 7,95 19,95
Brain Booster IQ+ met capsules


ondersteun en verbeter de cognitieve functies

Geef je brein een flinke boost met IQ+, onze 100 % natuurlijke Brain-booster! Deze formule is een hoog-synergetische combinatie van een aantal bijzondere plantenextracten, zoals Rhodiola rosea, Bacopa monnieri en Griffonia simplicifolia met L-theanine en natuurlijke coffeïne.
___
IQ+ is speciaal ontworpen ter ondersteuning en verbetering van de cognitieve functies, als veilig, gezond en natuurlijk alternatief voor chemische noötropica.

15 capsules:

€ 9,95

30 capsules:

€ 19,95

Inhoud: 15 of 30 capsules.

 9,95 19,95
SOLD Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.

VAN 6,95 VOOR € 5,95

 6,95  5,95
-7% Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules (inhoud 0,6-0,7 gram) maken met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

ONDERDELEN:
- Een basis, houder en deksel
- Schraper: Wit kaartje
- Stamper, aandrukker

VAN 28,50 VOOR € 26,00

 28,50  26,50