Shrooms, magic mushrooms truffels en paddos van Smartshop SmartPalace

Magic truffels effecten

Magic Truffels effecten

De meest gestelde vraag is wellicht: “wat zijn de Magic Truffels effecten?”. Magische truffels hebben de kracht om werelden met elkaar te mengen, waarbij je onderbewustzijn door de kosmos zweeft. Patronen dienen zich aan, muziek wordt gezien als een caleidoscoop van kleuren en je bewustzijn van tijd is weg. Een vier uur durende trip kan aanvoelen als een dag. Een trip veroorzaakt door Magic truffels geeft je vaak een uniek helder gevoel en verdiepende gedachten, waardoor het geen verrassing is dat ze een steeds populairdere psychoactieve drugs is geworden. Bovendien kan je de kracht en duur van de trip goed onder controle houden met een paar eenvoudige tips.

Is er verschil tussen paddo’s en magic truffels effecten?

Paddo’s worden niet meer verkocht, maar de Magic Truffels effecten en paddo’s effecten zijn zeer vergelijkbaar. Psilocybine (truffels) en psilocine (paddo’s) creëren een milde tot sterke verandering van de realiteit. Magic Truffels effecten beginnen na 30 – 60 minuten te werken en kunnen wel 3 tot 6 uur aan houden. De Magic Truffels effecten zijn het sterkst in de eerste 2 uur. Tijdens een trip ervaren veel mensen dat de effecten in ‘golven’ komen. De truffels effecten zijn onder te verdelen in een aantal categorieën waarbij de verschillende truffels verschillende effecten kunnen hebben.

Magic truffels effecten verschillen per gebruiker

Een trip is een zeer persoonlijke ervaring. Per persoon kunnen de uiteindelijke magic truffels effecten anders zijn. Maar ook de locatie, de setting, je gevoelstemperatuur, een volle maag, de soort en de dosering zijn allemaal van grote invloed op het uiteindelijke effect. De ene keer kan dus een heel andere ervaring opleveren dan de andere keer met dezelfde truffel soort. De mogelijke magic truffels effecten die je kan verwachten op een rijtje gezet:

1. Geestelijke magic truffels effecten:

 • Visuele effecten
 • Intensieve beleving van geluid
 • Ontspannen en opgeruimd gevoel
 • Creatieve invallen en gedachtesprongen
 • Filosofische gedachten
 • Aanscherping van zintuigen
 • Verwondering
 • Het anders beleven van tijd en ruimte

 

Lichamelijke magic truffels effecten:

 • Ontspannen spieren
 • Kil, koud gevoel met rillingen over het lichaam
 • Hoofdpijn
 • Gevoelige maag
 • Misselijkheid
 • Dorst
 • Vermoeidheid na de trip

Voor de meeste mensen is een ervaring met Magic Truffels (Psilocybine) een fantastische en wonderbaarlijke ervaring. Maar je stemming en je gemoedstoestand kunnen de ervaring ook negatief beïnvloeden. Lees hier meer over een zogenaamde ‘Bad Trip’

SmartPalace Truffels uitgelicht

Loading...
-11%Mr Maka Mexicana Truffels

De Mexicana truffel is de bekendste Magic truffel. De Mr Maka Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en laten je ego even helemaal los. Ze zijn de mildste soort in ons assortiment en daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staan garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___

VAN 14,00 VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Mild: prima voor beginnende truffelaars

 12,50
-7%Mr Maka Atlantis Truffels

De Mr Maka Atlantis Truffel op veler verzoek eindelijk in ons assortiment. Een mooie truffel in het middensegment. Kan zorgen voor een prettig sterke trip. De Atlantis truffel is als een mycelium schip, gekweekt om het wonderlijke landschap onder het oppervlak van je werkelijkheid te verkennen. Sterke visuals, heerlijk originele gedachten en verwondering.
___

VAN 15,00 VOOR € 14,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Prettig sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

 14,00
-7%Mr Maka Utopia Truffels

Hier is je kans om te ervaren wat jouw staat van Utopia is! Deze juweeltjes zijn zeer krachtig en ‘gevuld’ met kleuren en creativiteit. De Mr Maka Utopia Truffel is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Sterke visuals, bizar originele gedachten, verwondering, een totaal onbekende werkelijkheid.
___

VAN 20,00 VOOR € 18,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Zeer sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

 18,50
-5%Mr Maka Old Dutch Truffels

Dit is pure perfectie van eigen bodem. De allersterkste, (kwa sterkte vergelijkbaar met de Valhalla) moet niet worden gebruikt door onervaren psychonauten. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen en de natuur om je heen.
___

VAN 20,00 VOOR € 19,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Samen met de Valhalla de allersterkste verkrijgbare verse truffel.

 19,00
-7%Mr Maka Double Dutch Truffels

De best verkocht truffel van Mr Maka biedt het beste van twee werelden en blaast je ego wijd open om je de spirituele reis van je leven te bezorgen. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,50 VOOR € 21,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: De best verkocht truffel van Mr Maka.

 21,00
-9% Magic Fantasia Truffels. Sterke mindblowing visuals, bizar creatieve gedachtenFantasia (Magic Truffels)

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Truffel Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Fantasia Truffels zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VAN 16,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Medium: Geeft een fijne, fantasierijke, beheersbare trip

 14,50

MAGIC TRUFFELS IN ONZE WINKEL:

Mr Maka Truffels:

 

Mush Magic Truffels:

 

ALLES WAT JE WETEN MOET OVER TRUFFELS:BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.