Truffels, een bijzondere beleving

Truffels, een bijzondere beleving

Truffels behoren tot de psychedelica. Tot enkele jaren geleden verkochten we in Nederland Paddo’s en waren Truffels nog onbekend. Maar door een vreemde beslissing in het Nederlandse rechtssysteem werden Paddo’s verboden, maar zijn Truffels gewoon toegestaan en volkomen legaal. De werkzame stof is in beide producten ‘nagenoeg’ gelijk (Psilocybine en psilcyne).

Psilocybine is het psychedelische stofje dat in Truffels zit. Psylocibine is een agonist, dat wil zeggen dat de stof de receptoren in je hersenen activeert waardoor je de hallucinerende tripervaring krijgt. De ervaring komt dichtbij, of is zelfs vergelijkbaar met die van LSD (Acid), mescaline, DMT en LSA de natuurlijke voorloper van LSD, wanneer je een hoge dosering van de Truffels neemt. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd en ook niet nodig als je een mooie Truffelervaring wil beleven.

Microdosering

De dosering is erg bepalend voor het effect. tegenwoordig is microdosering erg in. Bij microdosering beperk je je tot ongeveer 10% van de normale aanbevolen dosis. De bedoeling is dat je nauwelijks of eigenlijk niet de hallucinerende effecten opmerkt. Van microdosering ga je niet trippen, maar je ervaart wel andere effecten. Denk hierbij aan meer energie, een verbeterde stemming, een heldere gedachtengang, maar ook toename van concentratie, bewustzijn en creativiteit. Ben je op zoek naar een dergelijke upgrade van je zijn dan is microdosering met Fresh Box Truffels een hele goede optie. De houdbaarheid van de truffels speelt wel een rol. Koop niet te groot in, want Fresh Box Truffels zijn een maand houdbaar. Daarna zijn ze zeker nog wel bruikbaar, maar de kracht neemt steeds een beetje af.

Trip dosering laag

Veel mensen vergelijken een lage dosering truffeltrip met een stevige high van wiet (Sativa). Bewustzijnsverruiming, levendiger worden van de omgeving, intensere kleuren en licht, euforie en lachkicks behoren vaak tot de basis van de trip. Ook krijg je bij een lagere dosering ook dat stonede gevoel.

Bij een lage dosering wordt geluid veel intensiever beleefd en kan het als een echo in je hoofd blijven hangen. Maar het kan ook in één keer weer verdwenen zijn alsof het er nooit is geweest. Je zweeft als het ware door je audiovisuele ervaring heen, dan weer heel bewust, dan weer heel ver weg. Tijd is ongrijpbaar geworden. De trip kan echt een fantastische wonderlijke ervaring zijn waarbij geluid en kleuren worden versterkt, je omgeving begint te ademen en tot leven komt, patronen steeds zichtbaarder worden en de focus en creativiteit enorm toenemen.

Wanneer je de ogen sluit neem je twee dimensionale patronen waar. Licht, lijnen, kleuren in allerlei vormen en patronen die een eigen wil hebben en je de mooiste closed eye visuals kunnen leveren. Het is belangrijk dat je het laat gebeuren en er niet tegen in gaat. Dan is het effect het fijnst.

 

Visuals, worden sterker bij hogere dosering

Je kan zowel open eye visuals als closed eye visuals ervaren bij een truffeltrip. Het type Truffel dat je kiest is bepalend voor deze effecten. De ene truffel biedt sterkere visuele effecten dan de nadere. Bij de sterkere visuele truffels kunnen de visuals behoorlijk heftig zijn. Druipende muren, bewegende patronen, het “ademen” van de omgeving”, vormen die in elkaar overgaan of in elkaar versmelten, geluid en beeld die in elkaar overlopen, een sterke waarneming van, of het verdwijnen in jezelf, een volkomen onbesef van tijd en werkelijkheid, zijn voorbeelden van wat je mag verwachten van een goede Truffeltrip. Hoe hoger de dosering, hoe sterker deze visuele waarnemingen. Ga je nog verder dan kan je zelfs ervaren dat je uitreedt uit je eigen lichaam.

 

Een bad trip

Het is altijd aan te raden om alleen Truffels te doen als je je goed voelt. Heb je stress, of last van angsten of lichte of zware depressies, heb je erg veel aan je hoofd, of ben je niet goed uitgerust? Wacht dan even met je trip. De kans dat je dan in een slechte trip komt is dan namelijk groter. Em een bad trip is niet fijn. De drastische verandering van de werkelijkheid kan voor sommige mensen te heftig zijn waardoor paniek en angst kunnen gaan overheersen. Toch hoef je je nergens echt zorgen over te maken. Het gaat vanzelf voorbij, maar je moet het dan wel even uitzitten.

Een tripsitter

Wanneer je nog nooit Truffels hebt gedaan is het aan te bevelen om er een trip sitter bij te hebben die je kan kalmeren als je in een bad trip komt of die je kan uitleggen wat er met je gebeurt terwijl je heerlijk aan het zweven bent in een voor jou volkomen nieuwe wereld. Een trip sitter blijft doorgaans zelf nuchter, maar een zeer ervaren persoon kan je ook tijdens zijn of haar trip er doorheen helpen. Zorg voor een rustige omgeving. Sluit telefoons af, laat de TV uit. Dim the lights. Creëer een veilige omgeving met fijne mensen en de kans op een bad trip is klein.

Nuchtere maag

Truffels kunnen een gevoel van misselijkheid teweegbrengen. Dit gaat na een tijdje vanzelf over, maar kan wel als hinderlijk worden ervaren. Zowel voor de werking van de Truffels als voor het voorkomen van deze misselijkheid is het beter om de Truffels op een nuchtere, zo leeg mogelijke, maag te nuttigen.

SmartPalace Truffels uitgelicht

Loading...
-4% Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip. De mildste Truffel


Magic Truffels Mexicana van Mush Magic

De Magic Truffel Mexicana van Mush Magic is de bekendste Magic truffel. De Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en zijn de mildste soort in ons assortiment. Deze soort is daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staat garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___


VAN 13,00 VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 12,50
SOLD Tampenensis Truffels, beter bekend als Philosopher Stone TruffelsMagic Tampenensis Truffels van Mush Magic

Waan jezelf voor enkele uren verloren in de wereld van je eigen fantasie. De Tampenensis Truffels, beter bekend als Philosophers Stone, geeft diepe filosofische gedachten, een aangenaam high-achtig gevoel, visuele hallucinaties en een diepe plons in je gedachten. De Tampenesis Truffel heeft een milde tot medium sterkte. De eerste effecten van de Tampanensis Truffel zijn merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VAN 13,00 VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 12,50


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.