Truffels, een bijzondere beleving

Truffels, een bijzondere beleving

Truffels behoren tot de psychedelica. Tot enkele jaren geleden verkochten we in Nederland Paddo’s en waren Truffels nog onbekend. Maar door een vreemde beslissing in het Nederlandse rechtssysteem werden Paddo’s verboden, maar zijn Truffels gewoon toegestaan en volkomen legaal. De werkzame stof is in beide producten ‘nagenoeg’ gelijk (Psilocybine en psilcyne).

Psilocybine is het psychedelische stofje dat in Truffels zit. Psylocibine is een agonist, dat wil zeggen dat de stof de receptoren in je hersenen activeert waardoor je de hallucinerende tripervaring krijgt. De ervaring komt dichtbij, of is zelfs vergelijkbaar met die van LSD (Acid), mescaline, DMT en LSA de natuurlijke voorloper van LSD, wanneer je een hoge dosering van de Truffels neemt. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd en ook niet nodig als je een mooie Truffelervaring wil beleven.

Microdosering

De dosering is erg bepalend voor het effect. tegenwoordig is microdosering erg in. Bij microdosering beperk je je tot ongeveer 10% van de normale aanbevolen dosis. De bedoeling is dat je nauwelijks of eigenlijk niet de hallucinerende effecten opmerkt. Van microdosering ga je niet trippen, maar je ervaart wel andere effecten. Denk hierbij aan meer energie, een verbeterde stemming, een heldere gedachtengang, maar ook toename van concentratie, bewustzijn en creativiteit. Ben je op zoek naar een dergelijke upgrade van je zijn dan is microdosering met Fresh Box Truffels een hele goede optie. De houdbaarheid van de truffels speelt wel een rol. Koop niet te groot in, want Fresh Box Truffels zijn een maand houdbaar. Daarna zijn ze zeker nog wel bruikbaar, maar de kracht neemt steeds een beetje af.

Trip dosering laag

Veel mensen vergelijken een lage dosering truffeltrip met een stevige high van wiet (Sativa). Bewustzijnsverruiming, levendiger worden van de omgeving, intensere kleuren en licht, euforie en lachkicks behoren vaak tot de basis van de trip. Ook krijg je bij een lagere dosering ook dat stonede gevoel.

Bij een lage dosering wordt geluid veel intensiever beleefd en kan het als een echo in je hoofd blijven hangen. Maar het kan ook in één keer weer verdwenen zijn alsof het er nooit is geweest. Je zweeft als het ware door je audiovisuele ervaring heen, dan weer heel bewust, dan weer heel ver weg. Tijd is ongrijpbaar geworden. De trip kan echt een fantastische wonderlijke ervaring zijn waarbij geluid en kleuren worden versterkt, je omgeving begint te ademen en tot leven komt, patronen steeds zichtbaarder worden en de focus en creativiteit enorm toenemen.

Wanneer je de ogen sluit neem je twee dimensionale patronen waar. Licht, lijnen, kleuren in allerlei vormen en patronen die een eigen wil hebben en je de mooiste closed eye visuals kunnen leveren. Het is belangrijk dat je het laat gebeuren en er niet tegen in gaat. Dan is het effect het fijnst.

 

Visuals, worden sterker bij hogere dosering

Je kan zowel open eye visuals als closed eye visuals ervaren bij een truffeltrip. Het type Truffel dat je kiest is bepalend voor deze effecten. De ene truffel biedt sterkere visuele effecten dan de nadere. Bij de sterkere visuele truffels kunnen de visuals behoorlijk heftig zijn. Druipende muren, bewegende patronen, het “ademen” van de omgeving”, vormen die in elkaar overgaan of in elkaar versmelten, geluid en beeld die in elkaar overlopen, een sterke waarneming van, of het verdwijnen in jezelf, een volkomen onbesef van tijd en werkelijkheid, zijn voorbeelden van wat je mag verwachten van een goede Truffeltrip. Hoe hoger de dosering, hoe sterker deze visuele waarnemingen. Ga je nog verder dan kan je zelfs ervaren dat je uitreedt uit je eigen lichaam.

 

Een bad trip

Het is altijd aan te raden om alleen Truffels te doen als je je goed voelt. Heb je stress, of last van angsten of lichte of zware depressies, heb je erg veel aan je hoofd, of ben je niet goed uitgerust? Wacht dan even met je trip. De kans dat je dan in een slechte trip komt is dan namelijk groter. Em een bad trip is niet fijn. De drastische verandering van de werkelijkheid kan voor sommige mensen te heftig zijn waardoor paniek en angst kunnen gaan overheersen. Toch hoef je je nergens echt zorgen over te maken. Het gaat vanzelf voorbij, maar je moet het dan wel even uitzitten.

Een tripsitter

Wanneer je nog nooit Truffels hebt gedaan is het aan te bevelen om er een trip sitter bij te hebben die je kan kalmeren als je in een bad trip komt of die je kan uitleggen wat er met je gebeurt terwijl je heerlijk aan het zweven bent in een voor jou volkomen nieuwe wereld. Een trip sitter blijft doorgaans zelf nuchter, maar een zeer ervaren persoon kan je ook tijdens zijn of haar trip er doorheen helpen. Zorg voor een rustige omgeving. Sluit telefoons af, laat de TV uit. Dim the lights. Creëer een veilige omgeving met fijne mensen en de kans op een bad trip is klein.

Nuchtere maag

Truffels kunnen een gevoel van misselijkheid teweegbrengen. Dit gaat na een tijdje vanzelf over, maar kan wel als hinderlijk worden ervaren. Zowel voor de werking van de Truffels als voor het voorkomen van deze misselijkheid is het beter om de Truffels op een nuchtere, zo leeg mogelijke, maag te nuttigen.

SmartPalace Afrodisiaca uitgelicht

Loading...
Herbal Palace Kratom Sumatra WhiteRelax - Euforie

KRATOM SUMATRA WHITE van Herbal Palace is onze persoonlijke favoriet omdat hij zo'n lekker relaxed en prettig gevoel van euforie kan geven. Wordt ook veel gebruikt voor het libido. Effecten worden snel merkbaar en kunnen 4-8 uur aanhouden. Bij hogere dosering nemen de verdovende eigenschappen toe. Neem nooit meer dan de aanbevolen hoeveelheid.
___
Licht effect: 1 - 3 gram
Normaal effect: 3 - 5 gram
Sterk tot zeer sterk effect: 5 - 8 gram


Prijs: € 15,95

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 15,95
-12% Herbal Palace Kratom Ultimate EuforischEuforie - Stimulatie

ULTIMATE KRATOM MIX EUPHORISING is een mix van de beste witte en groene Kratom voor optimaal euforisch en stimulerend effect. Het kan een heerlijk, verkwikkend euforisch gevoel geven. Wordt ook veel gebruikt voor het libido. Effecten worden snel merkbaar en kunnen 4-8 uur aanhouden. Bij hogere dosering nemen de verdovende eigenschappen toe.
___
Licht effect: 1 - 3 gram
Normaal effect: 3 - 5 gram
Sterk tot zeer sterk effect: 5 - 8 gram

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 16,95  14,75