voedingssupplementen van Smartshop SmartPalace

Voedingssupplementen en vitamines

De voedingssupplementen van Puori zijn puur, natuurlijk, biologisch en van uitzonderlijk hoge kwaliteit, om in al uw vitaminen en mineralen te voorzien. verkrijgbaar in de online Smartshop van SmartPalace. Ze bevatten allen het Clean Label Project ™. De producten worden getest op 130 schadelijke gifstoffen. Bekijk alle Puori-testen hier

Loading...
Puori Omega 03 Voedingssupplementen


Puori O3 Omega 3

Omdat ons voedingspatroon de afgelopen decennia drastisch veranderd is, krijgen sommigen vaak te weinig Omega 3 binnen. Puori O3 is getest en gecertificeerd op puurheid en kwaliteit door het onafhankelijke laboratorium IFOS (International Fish Oil Standards) en is beloond met 5 van de 5 sterren. Deze onderscheiding garandeert o.a. de puurheid en de minimale concentratie van 74%.
___
Gebruik: Neem een capsule met de maaltijd. Max. 2 maal daags.
Allergenen: Vis

€ 32,50


Inhoud: 120 capsules Puori Omega 3 Softgels

 31,61
Puori Magnesium M3 Voedingssupplementen


Puori M3 Magnesium en Zink

Puori M3 is gemaakt van de best opneembare organische vormen van magnesium en zink. Gecombineerd met een unieke mix van appelzuur en vitamine B6 die zorgt dat de absorptie van de magnesium- en zinkmineralen nog beter plaats vind. Puori M3 is specifiek ontworpen voor het snel herstellen en aanvullen van de magnesiumvoorraad in onze cellen. Magnesium komt van nature veel voor in donkere bladgroenten.
___
Gebruik: Neem dagelijks drie capsules.

€ 26,50


Inhoud: 120 capsules Puori Magnesium 3 (+ Zink)

 25,77
Puori Vitamine D3 Voedingssupplementen


Puori D3 Vitamine - Softgels

Puori D3 is onttrokken uit een natuurlijke bron en vermengd met biologische kokosolie voor maximale opname. Voldoende Vitamine D is essentieel voor ons functioneren. Het draagt bij aan het goed kunnen absorberen van calcium en fosfor en is belangrijk voor sterke botten, een goed functionerend immuunsysteem en een optimale spierfunctie. Puori D3 Coconut Formula is gecertificeerd en getest door het onafhankelijke IFIT (International Fitness Ingredient Testing) en heeft vijf sterren, de hoogst mogelijke beoordeling gekregen.
___
Gebruik: Neem dagelijks één capsule bij de maaltijd.

€ 16,00


Inhoud: 120 softgel capsules Puori Vitamine D3

 15,56
Puori Vitamine C3 Voedingssupplementen


Puori C3 Vitamine (+ Zink + Ginkgo Biloba)

Ondersteun energie, immuniteit en focus met de Puori C3 vitamine-energie-drink. Aan de basis van ons alternatief - voor de met suiker belaste energie en vitaminedranken - met vrijwel altijd een hoog percentage aan cafeïne - is Puori C3 met vitamine C van bessen en rosehip gemaakt. Om de punch te verbeteren, zijn minerale ascorbaten toegevoegd, waardoor Puori C3 ook de voordelen van zink biedt.
___
Gebruik: Neem een bruistablet per dag, opgelost in water.

€ 12,00


Inhoud: 20 Puori Vitamine C3 bruistabletten

 11,67
Puori Probiotica SB3 Voedingssupplementen


Puori SB3 Probiotica (+ Vitamine C)

Gezondheid en je goed voelen beginnen van binnen. SB3 is ontwikkeld als unieke formule om jouw darmen in goede gezondheid te houden. Je darmen bevatten biljoenen “goede” bacteriën, van verschillende soorten. Ze dienen als eerste verdedigingslinie tegen ongewenste ziektekiemen. SB3 ondersteunt de natuurlijke balans van je darmflora.
___
Gebruik: Neem een sachet per dag, opgelost in water, bij voorkeur bij het ontbijt.

€ 40,00


Inhoud: 30 Puori Probiotica SB3 sachets

 38,90
Puori Collageen Peptiden CP1 Voedingssupplementen


Puori CP1 - Collageen peptiden - 30 porties

Met Puori CP1 kom je makkelijk en eenvoudig aan je dagelijkse hoeveelheid Collageen. Voedselbronnen met collageen zoals botten, pezen en ander bindweefsel worden in veel kleinere hoeveelheden gegeten dan vroeger. CP1 is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je lichaam de juiste vitale bouwstenen krijgt die je mogelijk mist bij een typisch westers dieet met veel mager vlees, zuivel en plantaardige eiwitbronnen.
___
Gebruik: Mix 1 schepje in een willekeurig drankje (smaakloos).

€ 29,50


Inhoud: 300 gram (30 porties collageenpoeder)

 28,68

Meer informatie over Voedingssupplementen

  • Hennepzaden zijn rijk aan gezonde vetten en essentiële vetzuren. Ze zijn een geweldige eiwitbron en bevatten grote hoeveelheden vitamine E, fosfor, kalium, natrium, magnesium, zwavel, calcium, ijzer en zink. Maar dat is lang niet alles. De hennepplant is werkelijk een wonderplant....

  • De gezonde bacteriën in onze darmen, worden microbiotica genoemd. In verhouding tot de 'gewone' lichaamscellen zijn dat er ongeveer tien keer zo veel. In feite leven er ongeveer honderd biljoen (100.000 miljard) bacteriën in onze darmen. Het nut en belang van deze bacteriën wordt steeds duidelijker....

  • Vetten vormen ongeveer 60% van het hersenweefsel en 15-20% van die hersenvetten zijn omega-3 vetzuren. Deze omega's leveren de voedingsstoffen die nodig zijn voor hersengroei, weefselonderhoud, herstel en brandstof voor al die hersenactiviteit....