Magnesium Voedingssupplementen

Waarom magnesium zo belangrijk voor je is?

Waarom Magnesium zo belangrijk voor je is?

Het gebruik van voedingssupplementen is enorm toegenomen. Er veel vraag naar snelle, gemakkelijke oplossingen om het herstelproces te versnellen en ervoor te zorgen dat men de juiste, in de dagelijkse voeding ontbrekende voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Bij mensen die veel intensief trainen of sporten ligt de vraag naar supplementen waarschijnlijk het hoogst. Terwijl jij spieren in de sportschool probeert op te bouwen, vindt het proces van spierherstel en spieropbouw pas echt plaats vanaf het moment dat je de sportschool verlaat door middel van suppletie, voeding en rust. Als u hier geen of weinig aandacht aan geeft, kan dat leiden tot de geleidelijke opbouw van melkzuur en giftige metabolisch afval, ook wel bekend als spierpijn(1).

Hoewel het bij voeding eigenlijk prioriteit zou moeten zijn om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, is dit niet realistisch dat dat altijd lukt. En dan kunnen supplementen een rol spelen bij het leveren van de juiste bouwstenen voor spierherstel en -groei.

Magnesium

Van Magnesium weten we o.a. dat het ingezet kan worden bij vermoeidheid, dat het essentieel is voor het behoud van sterke botten en tanden, dat het helpt bij het opbouwen van eiwit in het lichaam, dat het ondersteunend is voor het energieniveau, maar ook dat het ondersteunend is voor het functioneren van het geheugen, de werking van de spieren en het zenuwstelsel.

Door magnesium in uw dieet op te nemen, kan het spierfunctie verbeteren en vermoeidheid verminderen. We adviseren hierbij wel om naast magnesium ook te letten op de zinkopname, omdat zink hoge immuunsysteemwaarden heeft. Door te zorgen dat u voldoende magnesium binnenkrijgt – bij voorkeur via voeding – zult u niet alleen een merkbaar verschil in uw prestaties kunnen zien, maar ook in uw hersteltijd. Train dus veel als u dat wil, maar herstel ook slim en vul het op de juiste manier aan om uw prestaties te maximaliseren.

 

Puori M3 – Magnesium en Zink Voedingssupplement behoort tot de best verkrijgbare voedingssupplementen en kan net dat verschil maken. Alle ingrediënten zijn vervaardigd uit natuurlijke en biologische bron.

 

Referenties

Puori Voedingssupplementen

Loading...
-8%


Vitamine C, D, B6, Zink en Magnesium

Het Multivitamine Puur Natuur Compleet pakket bestaat uit vitamines en mineralen die bijdragen aan een goede weerstand. Alle vitamines en mineralen van Puori worden uit puur natuurlijke bron vervaardigd. Vitamine C is belangrijk voor de opname van ijzer en uw weerstand. Vitamine D is belangrijk voor sterke botten, tanden, spieren en uw weerstand. Puori M3 levert u de belangrijke mineralen Magnesium voor uw spieren. En Zink, zeer belangrijk voor een goede werking van het afweer-/immuunsysteem.
___

VAN 54,50 VOOR € 49,95


Inhoud: 20 bruistabletten Puori C3, 120 softgels Puori D3, 120 capsules Puori M3

 49,95
Magnesium Puori


Zink + Magnesium - 120 capsules Puori M3

Puori M3 is gemaakt van de best opneembare organische vormen van zink en magnesium. Gecombineerd met een unieke mix van appelzuur en vitamine B6 die zorgt dat de absorptie van de magnesium- en zinkmineralen beter plaats vind. Zink is cruciaal voor de weerstand. Perfect in combinatie met Vitamine D
___

€ 26,50

Inhoud: 120 capsules Puori Magnesium 3 (+ Zink)

 26,50


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.