Magnesium Voedingssupplementen

Waarom magnesium zo belangrijk voor je is?

Waarom Magnesium zo belangrijk voor je is?

Het gebruik van voedingssupplementen is enorm toegenomen. Er veel vraag naar snelle, gemakkelijke oplossingen om het herstelproces te versnellen en ervoor te zorgen dat men de juiste, in de dagelijkse voeding ontbrekende voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Bij mensen die veel intensief trainen of sporten ligt de vraag naar supplementen waarschijnlijk het hoogst. Terwijl jij spieren in de sportschool probeert op te bouwen, vindt het proces van spierherstel en spieropbouw pas echt plaats vanaf het moment dat je de sportschool verlaat door middel van suppletie, voeding en rust. Als u hier geen of weinig aandacht aan geeft, kan dat leiden tot de geleidelijke opbouw van melkzuur en giftige metabolisch afval, ook wel bekend als spierpijn(1).

Hoewel het bij voeding eigenlijk prioriteit zou moeten zijn om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, is dit niet realistisch dat dat altijd lukt. En dan kunnen supplementen een rol spelen bij het leveren van de juiste bouwstenen voor spierherstel en -groei.

Magnesium

Van Magnesium weten we o.a. dat het ingezet kan worden bij vermoeidheid, dat het essentieel is voor het behoud van sterke botten en tanden, dat het helpt bij het opbouwen van eiwit in het lichaam, dat het ondersteunend is voor het energieniveau, maar ook dat het ondersteunend is voor het functioneren van het geheugen, de werking van de spieren en het zenuwstelsel.

Door magnesium in uw dieet op te nemen, kan het spierfunctie verbeteren en vermoeidheid verminderen. We adviseren hierbij wel om naast magnesium ook te letten op de zinkopname, omdat zink hoge immuunsysteemwaarden heeft. Door te zorgen dat u voldoende magnesium binnenkrijgt – bij voorkeur via voeding – zult u niet alleen een merkbaar verschil in uw prestaties kunnen zien, maar ook in uw hersteltijd. Train dus veel als u dat wil, maar herstel ook slim en vul het op de juiste manier aan om uw prestaties te maximaliseren.

 

Puori M3 – Magnesium en Zink Voedingssupplement behoort tot de best verkrijgbare voedingssupplementen en kan net dat verschil maken. Alle ingrediënten zijn vervaardigd uit natuurlijke en biologische bron.

 

Referenties

 

Puori Voedingssupplementen

Loading...
Puori Omega 03 Voedingssupplementen


Puori O3 Omega 3

Omdat ons voedingspatroon de afgelopen decennia drastisch veranderd is, krijgen sommigen vaak te weinig Omega 3 binnen. Puori O3 is getest en gecertificeerd op puurheid en kwaliteit door het onafhankelijke laboratorium IFOS (International Fish Oil Standards) en is beloond met 5 van de 5 sterren. Deze onderscheiding garandeert o.a. de puurheid en de minimale concentratie van 74%.
___

€ 32,50


Inhoud: 120 capsules Puori Omega 3 Softgels

 32,50


Puori M3 Magnesium Zink

Puori M3 is gemaakt van de best opneembare organische vormen van magnesium en zink. Gecombineerd met een unieke mix van appelzuur en vitamine B6 die zorgt dat de absorptie van de magnesium- en zinkmineralen beter plaats vind. Voor het snel herstellen en aanvullen van de magnesiumvoorraad.
___

€ 26,50

Inhoud: 120 capsules Puori Magnesium 3 (+ Zink)

 26,50

Alle voedingssupplementen bekijken? klik dan hierBEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.