De online Smartshop voor liefhebbers van puur natuur herstel producten

De beste Kratom van online Smartshop SmartPalace

Herstel

SmartPalace verkoopt alleen de beste voedingssupplementen. De producten van Puori zijn puur natuur en van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ze onderscheiden zich hierdoor van de vele andere aanbieders. Heb je je serotonine level uitgeput door een avondje stappen, check dan de 5-HTP en de L-TRP. Al onze producten zijn vervaardigd met oog op jouw gezondheid.

Loading...
L-Tryptophan-50 stuks


L-Tryptophan
- 50 capsules

L-tryptophan is een aminozuur en één van de bouwstenen van proteïne, L-tryptophan kan in tegenstelling tot andere aminozuren niet door het lichaam zelf worden vervaardigd. L-tryptophan kan in serotonine worden omgezet in de hersenen. Het wordt gecombineerd met vitamine B6 en magnesium, voor een optimale omzetting van tryptofaan in de neurotransmitter serotonine. Bijvoorbeeld na een avondje XTC-gebruik.
___

€ 15,95


Inhoud: 50 capsules
Wanneer: Als je serotoninelevel erg verlaagd is.

 15,51
Herstel - 5-HTP-Vitamine-B-30-capsules


5-HTP & Vitamine B
- 30 capsules

5-HTP (Griffonia kruid) ondersteunt de gemoedstoestand en de nachtrust. Het is aangetoond dat het kruid het serotoninegehalte in de hersenen verhoogd. Je serotoninegehalte is bijvoorbeeld na een avondje XTC-gebruik erg laag, waardoor je je een tijdje somber kan voelen. Vitamine B kan bijdragen aan een goede stofwisseling. Doordat 5-HTP en vitamine B synergetisch kunnen werken, wordt de werking van beiden versterkt.
___

€ 16,95


Inhoud: 30 capsules 5-HTP
Wanneer: Als je serotoninelevel verlaagd is.

 16,48
Puori Collageen Peptiden CP1 Voedingssupplementen


Puori CP1 - Collageen peptiden - 30 porties

Met Puori CP1 kom je aan je dagelijkse hoeveelheid Collageen. CP1 is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je lichaam de juiste vitale bouwstenen krijgt die je mogelijk mist bij een typisch westers dieet met veel mager vlees, zuivel en plantaardige eiwitbronnen.
___

€ 34,95

Inhoud: 300 gram (30 porties collageenpoeder)

 33,98
Puori Probiotica SB3 Voedingssupplementen


Puori SB3 Probiotica
(+ Vitamine C)

Gezondheid en je goed voelen beginnen. SB3 is ontwikkeld als unieke formule om je darmen in goede gezondheid te houden. De “goede” bacteriën dienen als eerste verdedigingslinie tegen ongewenste ziektekiemen. SB3 ondersteunt de natuurlijke balans van je darmflora.
___

€ 40,00

Inhoud: 30 Puori Probiotica SB3 sachets

 38,90

Waarom herstel producten belangrijk zijn?

 

voedingssupplementen

Soms put je het lichaam of de geest uit. Dat kan zijn door zware lichamelijke arbeid, door ouderdom, maar bijvoorbeeld ook door een nachtje flink door te halen. De volgende dag een kater, of een depressief gevoel komt nogal eens voor 

Collageen herstellen

Gelukkig zijn er voedingssupplementen die het kunnen vertragen, herstellen, het leed wat kunnen verzachten of de duur kunnen verkorten. Puori CP1 – Collageen is hier een goed voorbeeld van. Met dit voedingssupplement kom je aan je dagelijkse hoeveelheid benodigde Collageen. Je lichaam krijgt de juiste vitale bouwstenen die je makkelijk kan missen bij een typisch westers dieet. Dat wil zeggen, veel mager vlees, zuivel en plantaardige eiwitbronnen. Met Puori CP1 kan je dit tekort makkelijk aanvullen.

Darmflora herstellen

Merk je dat je darmflora niet werkt zoals je graag zou willen. Heb je regelmatig buikpijn, slechte stoelgang, of last van winderigheid, dan kan prebiotica of probiotica een gunstige invloed hebben. Puori SB3 is ontwikkeld om je darmen in goede gezondheid te houden. De goede bacteriën moeten namelijk ingezet kunnen worden tegen ongewenste ziektekiemen. SB3 ondersteunt de natuurlijke balans van je darmflora.

Serotonine herstellen

Er wordt ons vaak gevraagd of er wat te doen is aan die vervelende dinsdag dip na een weekendje XTC-gebruik. MDMA is de werkzame stof in XTC en zorgt er voor dat in één keer vrijwel je gehele voorraad serotonine wordt opgebruikt. Gelukkig vult je lichaam de serotonine in enkele weken weer volledig aan, echter in het begin voel je je daardoor wat somber. Dat noemen we de dinsdagdip, omdat de eerste dag na een avondje XTC zit je nog vol met de positief werkende stofjes. Maar die dinsdag, dan voel je het tekort. Gelukkig kan je het proces om serotonine aan te vullen versnellen. Eet bijvoorbeeld veel banaantjes in de ochtend. En vul aan met 5-HTP of L-Tryptophan. Beide helpen ze de aanmaak van serotine versnellen, zodat je minder last hebt van de dinsdagdip, maar het zorgt er ook voor dat het minder lang duurt en je je sneller weer je oude gezellige zelf voelt.


Vitaliserende paddenstoelen in ons assortiment

 

 

 

 

 


 

MEER INFORMATIE OVER VOEDINGSSUPPLEMENTEN:

 


 

SMARTPALACE Gezondheidscategorieën:

 


 

Vitamines, mineralen en voedingssupplementen

 

Herstelproducten

 

Liefde voor de huid, CBD-producten

 

Webshop Kermerk