De online Smartshop voor liefhebbers van ontspannende Kratom

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

Ontspannende Relax Kratom.

Hieronder vind je de Relax Kratom die zorgt voor ontspanning en rust.

↓ Kratom voor ontspanning. Maak je keuze  ↓

Loading...
SALE Relax Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Rust en ontspanning.


Relaxerend - kalmerend - ontstressend

De ULTIEME RELAX KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een tevreden, ontspannen, relaxt gevoel zoals alleen Kratom dat doet. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen. In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Relax Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Slaap Kratom Mix. Ultieme mix van Herbal Palace. Rust, ontspanning en slaap.


Slaapgevend - kalmerend - verdovend

De ULTIEME SLAAP KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een ontspannen, verdovend, slaapverbeterend effect . Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VOOR € 16,95

Inhoud: 25 gram Slaap Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Borneo Red van Herbal Palace. Rust, ontspanning, relax en focus.Verdovend - Focus

KRATOM SUPER BORNEO RED van Herbal Palace is een 'smooth' aanvoelende Kratom. Verhoogt de concentratie bij kleine hoeveelheden en toont verdovende effecten vanaf een normale dosis.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Borneo Red Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da White van Herbal Palace. Rust, relax, ontspannend.Kalm - Relax - euforie

KRATOM MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt voor zijn verdovende eigenschappen, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da White Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
-9% Mini weegschaal MZ-100Mini weegschaal Table top - 0.01 - 200 gram Deze MZ-100 Digitale Miniweegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte mini weegschaaltjes vanwege de precisie.
___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

Oorspronkelijke prijs was: € 17,50.Huidige prijs is: € 15,95.
-11% 100 VEGGIE CAPSULES 00Honderd lege veggie capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van vegetable cellulose (HPMC) en water. Uitermate geschikt voor vegetariërs. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.
___

VAN 8,95 VOOR € 7,95

Oorspronkelijke prijs was: € 8,70.Huidige prijs is: € 7,73.
-14% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine "00". De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Klik hier als je op zoek bent naar veggie capsules GGO-vrij, gluten-vrij en zonder conserveringsmiddelen.
___

VAN 6,95 VOOR € 5,95

Oorspronkelijke prijs was: € 6,76.Huidige prijs is: € 5,79.
Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules vullen (inhoud 0,6-0,7 gram) met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

VOOR € 28,50

 28,50

DE BESTE RELAX KRATOM VOOR ONTSPANNING EN SLAAP

Er zijn veel verschillende soorten Relax Kratom en in beginsel lijken ze erg op elkaar. Over het algemeen kan je stellen: neem je weinig, dan heb je meer zin om iets te gaan doen en geeft het je een gevoel van euforie. Je ziet alles wat rooskleuriger in. En neem je veel Kratom dan nemen de verdovende eigenschappen toe. Maar niet alle Kratom richt zich op de euforische effecten en geven je juist meer rust. Een fijn ontspannen relax gevoel. Het komt allemaal wel goed. Door de vele verschillende Kratomsoorten zijn er subtiel en minder subtiel dus heel wat verschillen.

Voor ontspanning en relaxatie melden veel gebruikers positieve ervaringen met rode kratomsoorten, die vaak worden gewaardeerd vanwege hun kalmerende en rustgevende eigenschappen. Enkele populaire rode kratomsoorten zijn Red Bali, Red Borneo, en Red Maeng Da. Deze soorten staan erom bekend dat ze helpen bij het verlichten van stress, het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Naast rode kratomsoorten kunnen sommige gebruikers ook baat hebben bij ontspannende effecten van bepaalde groene kratomsoorten, zoals Green Malay of Green Borneo, die een balans bieden tussen ontspanning en energie.

Relax Kratom is enorm in opkomst in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de fijne eigenschappen. Niet in de laatste plaats omdat Kratom je zo ontzettend lekker gevoel van relax en ontspanning kan geven. Al bij 2 gram merk je dat het allemaal wat makkelijker gaat en dat je zonder je energielevel te verliezen de dingen beter overziet en relaxter aanpakt.

 


↓  Kies een ander gewenst effect  ↓

Webshop Kermerk