Kratom kopen? Lees eerst alle feiten en fabels over Kratom.

Feiten en fabels over kratom

Feiten en fabels over Kratom?

Er wordt ontzettend veel beweerd over Kratom. Maar wat is er nu van waar en wat moet je geloven? Kratom lijkt een enorme potentie te hebben op heel veel gebieden binnen de gezondheidszorg zowel fysiek als psychisch en de verslavingszorg. Recreatieve gebruikers zijn bijzonder enthousiast over de voordelen die ze ervaren bij het gebruik van Kratom. Maar er zijn ook andere berichten die minder positief zijn. Wat is er nu van waar en wat niet? Hieronder proberen we meer duidelijkheid te geven en mythes over Kratom te bevestigen, dan wel te ontkrachten.

Wat is Kratom?

Kratom is een boom met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna Speciosa genoemd en is in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant aan de koffie-familie (Rubiaceae) en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De ene Kratom-soort geeft je een blij, sociaal, praterig en euforisch gevoel, terwijl de andere Kratom variant er voor zorgt dat je meer gestimuleerd wordt om dingen te doen en je ook een flinke dosis energie geeft. Veel mensen gebruiken de hiervoor geschikte Kratom soorten als slaapmiddel, en ook als pijnstiller wordt het steeds populairder. Sommige soorten geven je een verhoogd libido, terwijl anderen je juist heel erg relaxed maken.

Lees het hele artikel: ‘Wat is Kratom?’

 


Is Kratom verslavend?

Kratom wordt in de recreatieve sfeer steeds meer gebruikt. Het heeft de potentie om je blij, sociaal, praterig, energiek en zelfs euforisch te maken. Het is belangrijk dat je weet wat Kratom is en wat het met je doet. Door de groeiende aandacht die Kratom krijgt, stijgt ook het aantal berichten over Kratom. Maar is Kratom nu eigenlijk verslavend of ligt het net iets anders?

Lees het hele artikel: ‘Is Kratom verslavend?’

 


Kratom effecten

Kratom is een hele bijzonder plant. Het kan je namelijk een heel blij, praterig en sociaal gevoel geven, maar het kan ook zorgen voor een hele relaxte en gefocuste energie die wel uren kan duren. Je kan de Kratom effecten het beste omschrijven als meewind. Alles wat je doet gaat je gewoon makkelijker af en ook nog met een glimlach op je gezicht. Het is dat vriendelijke duwtje in de rug zijn wat je nodig hebt om de dag prettig te doorstaan.

 


Kratom en de verschillende kleuren?

Er zijn kratombladeren met rode, witte en groene bladnerven. Daarnaast kennen we ook gele Kratom (geel, goud, bruin en chocolate), maar daarover verderop in dit artikel meer informatie. Als je een Kratom-blad goed bekijkt, dan zie je dat de stengel en de bladnerf een specifieke kleur hebben. Deze kleur bepaalt mede het effect op lichaam en geest. Elke kleur heeft een ander effect, mede veroorzaakt door een andere biologische samenstelling. Over het algemeen worden de stengel en de bladnerf tijdens het maalproces verwijderd. 

Verschillende Kratom-soorten gedijen onder verschillende omstandigheden en bevatten verschillende alkaloïden met elk hun eigen effecten, Het land van afkomst en de specifieke soort zijn ook bepalend zijn voor de biologische samenstelling van de werkende stoffen. In dit artikel beperken we ons tot de verschillen op basis van de kleuren bladnerf.

Lees het hele artikel: ‘de verschillende kleuren Kratom’

 


Is Kratom een alternatief geneesmiddel?

Er moet nog heel veel onderzoek worden gedaan voordat we al de individuele stoffen van Kratom volledig begrijpen en weten hoe ze echt in het lichaam werken en dientengevolge ingezet mogen worden als medicijn. Zo ver zijn we nog niet. Het zou echter naïef zijn om te ontkennen dat deze plant nieuwe en effectieve alternatieve behandelingsopties moet kunnen bieden. Steeds meer mensen proberen Kratom zelf om te kijken wat het voor ze kan betekenen, vooral voor sociale en pijnstillende doeleinden. Mensen die behoefte hebben aan meer energie en positiviteit zien ook steeds vaker het nut in van Kratom. Wanneer je Kratom wil inzetten als alternatief geneesmiddel, doe dit dan altijd in overleg met je huisarts. Er zijn interacties met medicijnen mogelijk.

Lees hier het hele artikel: ‘Is Kratom een alternatief geneesmiddel?’

 


Welke Kratom kan ik het beste gebruiken?

Voor een beginnende Kratom gebruiker is het haast onmogelijk om de vele verschillen van Kratom te onderscheiden en op de juiste manier te kunnen kiezen welke Kratom het beste geschikt is. Wij verkopen de Kratom van Herbal Palace, aangezien zij één van de weinige leveranciers van Kratom is, die hier veel informatie over geeft. Bij elke Kratom soort van Herbal Palace wordt duidelijk aangegeven wat de effecten horen te zijn, waarbij ze een onderscheid maken tussen: euforie, blij, stimulerend, energie, focusverhogend, libidoverhogend, relaxerend en slaapbevorderend. Dat scheelt heel veel uitzoekwerk.

Kijk hier welke Kratom voor jou het meest geschikt is

 


Kan ik Kratom gebruiken om van mijn opiaat-verslaving af te komen?

In februari 2018 is in het tijdschrift Drug and Alcohol Dependence een interessant artikel gepubliceerd, dat grote vraagtekens zet bij het idee dat Kratom gevaarlijk zou zijn. Ze kwamen in het kort tot de volgende bevindingen:

  • Kratom (Mitragyna Speciosa) is een psychoactieve plant met een grote potentie, die internationaal meer aandacht hoort te krijgen.
  • Kratom kan het eenvoudiger maken voor gebruikers die moeite hebben om te stoppen met het onnodig gebruik van opiaten / zware pijnstillers. Tevens kan het schadebeperkend zijn.
  • Gebruik van Kratom biedt belangrijke geestelijke- en gezondheidsvoordelen met zich mee die diepergaande studie vereisen.
  • Kratom verbetert bovendien het humeur en werkt angstverlichtend.
  • De ontwenningsverschijnselen en het afhankelijkheidspotentieel van Kratom zijn zeer mild te noemen, wanneer het wordt vergeleken met opiaten, zoals zware pijnstillers.

Lees het hele artikel

 


Kan ik kratom combineren met andere drugs / middelen?

Het is niet ongebruikelijk dat er combinaties van allerlei soorten drugs en smartdrugs worden geprobeerd, op zoek naar de perfecte ervaring en de perfecte combinatie. Combineren van drugs is altijd af te raden. En hoe onschuldig Kratom ook mag zijn, er kunnen interacties zijn met medicijnen en andere stoffen zoals alcohol. We proberen in dit artikel meer duidelijkheid te geven over de do’s en don’ts m.b.t. Kratom.

Lees het artikel over Kratom combineren met andere drugs

 


Wat moet ik weten als ik Kratom wil proberen/gebruiksaanwijzing?

Voor Kratom geldt dat ‘meer’ niet per se ‘beter’ betekent. Bij een lichte/normale ­dosis voel je binnen 30-60 minuten dat je meer energiek, opgewekt en gestimuleerd bent. Bij een hoge dosis nemen de verdovende eigenschappen de overhand, wordt pijn bestreden en bij een nog hogere dosis word je er slaperig van. De juiste dosering bij Kratom is dus belangrijk voor het effect wat je ervan verwacht. Neem sowieso nooit meer dan de voorgeschreven hoeveelheid. De effecten van Kratom kunnen 4-8 uur werkzaam zijn.

Lees de Kratom gebruiksaanwijzing

 


Kratom werkt beter als je afwisselt

Zoals bij elke psychoactieve stof zal je lichaam wennen aan Kratom en worden de effecten minder. Dat heet tolerantie. Vaak ontstaat dit doordat de gebruiker de dosis steeds iets verhoogt op zoek naar een steeds iets sterker effect. Maar zo werkt dat eigenlijk niet bij Kratom. Het is goed om te weten hoe u Kratom moet gebruiken om tolerantie te voorkomen en hoe u optimaal kunt blijven genieten van de positieve effecten van Kratom.

Hoe voorkom ik Kratomtolerantie?

 

 

Wil je graag Kratom kopen, maar vind je het lastig om de juiste Kratom te vinden, check dan altijd eerst onze handige Kratomwijzer. Binnen twee klikken zit je op de juiste soort voor jou.

Kratom uitgelicht

Loading...
-13% Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 14,75.
Maeng Da Gold Kratom van Herbal Palace - Energie en euforie



Energie - Euforie

KRATOM MAENG DA GOLD van Herbal Palace is een perfecte Kratom voor een dag vol met energie en goede zin. Het fijne aan deze Kratom is dat het met de energie tegelijkertijd een euforische glow geeft.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Gold Kratom

 16,95
Kratom Maeng Da Green van Herbal Palace. Rust, relax en energie



Kalm - Energie - relax

KRATOM SUPER MAENG DA GREEN van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratom en geeft een sterk energiegevende, maar toch relaxte gevoel, zelfs bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Green Kratom

 16,95
Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforie



Verdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Red Kratom

 16,95
Kratom Maeng Da White van Herbal Palace. Rust, relax, ontspannend.



Kalm - Relax - euforie

KRATOM MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt voor zijn verdovende eigenschappen, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da White Kratom

 16,95
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de sterkste Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram Maeng Da kratom:
Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

Oorspronkelijke prijs was: € 66,00.Huidige prijs is: € 47,50.

Alle Kratom Producten bekijken? klik dan hier



Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een korte vakantie t/m 26 april 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 27 april sturen we je bestelling naar je toe.