Kratom effecten

Kratom effecten

Kratom effecten

Kratom is een hele bijzonder plant. Het kan je namelijk een heel blij, praterig en sociaal gevoel geven, maar het kan ook zorgen voor een hele relaxte en gefocuste energie die wel uren kan duren. Je kan de Kratom effecten het beste omschrijven als meewind. Alles wat je doet gaat je gewoon makkelijker af en ook nog met een glimlach op je gezicht. Het is dat vriendelijke duwtje in de rug zijn wat je nodig hebt om de dag prettig te doorstaan.

Hoe kan het dat één plant zo veel verschillende en schijnbaar tegenstrijdige effecten kan hebben zul je wellicht denken? Het beste is dat te verklaren doordat één van de belangrijkste kratom effecten het relaxeren van de geest is. Dit effect staat aan de basis van al de andere kratom effecten. Vergelijken het bijvoorbeeld met een lange diepe meditatie, waarin je op zoek gaat naar de rust in jezelf. Deze rust geeft je na de meditatie juist een fijne positieve energie, die de dag weer zingeving biedt.

 

Kratom effecten op een rijtje

  • Kratom effecten: Euforie. Eén van de fijnste eigenschappen van Kratom is toch wel de euforie die je kan ervaren. Je kan er een blij, sociaal en praterig gevoel van krijgen. Ultimate Euforie Kratom Mix
  • Kratom effecten: Energie. Kratom wordt van oudsher door de inlanders van Indonesië die op het land werken gebruikt. Ze kauwen op de bladeren om meer energie en werklust te verkrijgen. Ultimate Energie Kratom Mix.
  • Kratom effecten: Rust, relax. Sommige Kratom soorten geven je nog meer dat relaxte gevoel. Heerlijk voor een ontspannen dag, waarin je weinig wil doen en je fijn wil voelen. Ultimate Relax Kratom Mix. Of als je heerlijk rustig wil slapen: Ultimate Slaap Kratom Mix
  • Kratom effecten: Focus. Voor iedere kratom geldt dat in een hele lage dosis het de concentratie verbetert. Sommige soorten zijn hier beter toe uitgerust: Ultimate Focus Kratom Mix.
  • Kratom effecten: Libido. Wanneer je je rustig, kalm, blij en energiek voelt is de drempel naar meer zin (om dingen te doen) snel genomen. Kratom wordt veel gebruikt om net dat duwtje te geven voor een fijne stimulatie: Ultimate Libido Kratom Mix.

 

Wat is Kratom precies?

Kratom is een opiaat-agonist. Dat houdt in dat Kratom zich gedraagt als een opiaat maar het hecht zich niet aan de recptoren, waardoor het geen tot nauwelijks verslavende eigenschappen heeft. Je kan kratom dagen achter elkaar nemen zonder dat je hierna verschijnselen van ‘graving’ ervaart. Gepast gebruik is wel aan te bevelen, want voor alles geldt dat ‘te’ niet goed is. Dat geldt ook voor Kratom. Belangrijk ook om te weten dat Kratom juist beter werkt bij kleinere hoeveelheden. Normaal wordt een dosis van 1-3 gram gezien als een gemiddelde dosis. Neem je meer dan nemen vooral de sederende eigenschappen van Kratom toe. Om die reden wordt Kratom vaak gebruikt om pijnklachten te reduceren.

 

Waar komt Kratom vandaan?

Kratom is een plant, die er uit ziet als een boom, met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna speciosa genoemd en is overal in de wereld, maar ook in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant aan de koffieplant (Rubiaceae) en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De bladeren bevatten de bio-actieve alkaloïden mitragynine en 7-hydroxymitragynine en worden al eeuwen medicinaal gebruikt in Azië en Afrika. De meest bekende Kratom groeit in de regenwoudgebieden van Maleisië, Sumatra, Bali, Borneo, Vietnam en Thailand. Er zijn bijzonder veel verschillende Kratom soorten, vaak bepaald door de streek van afkomst. Iedere Kratom soort heeft weer een andere samenstelling van alkaloïden, wat een verscheidenheid aan effecten te weeg brengt.

Kratom bevat mitragynine, dat effect heeft op de opiaat-receptoren in je hersenen. Deze receptoren beïnvloeden je humeur en remmen je angstgevoelens. Mitragynine stimuleert de delta-receptoren in de hersenen stimuleert (dat geeft het euforische gevoel en energie). In hogere doses stimuleert Kratom ook de mu-receptoren, waardoor Kratom in hogere doses verdovend werkt.

 


SmartPalace Kratom uitgelicht

Loading...
-13% Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat blijmakende, verkwikkende en relaxerende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 14,75
-12% Energie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace, Energie en stimulatie.


Energie - Verkwikkend - Meewind

De ULTIEME ENERGIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat fijne, energiegevende, verkwikkende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Het voelt als meewind bij alles wat je doet. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 14,95
-13% Libido Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Libido, lust en stimulatie. Libidoverhogende producten


Libido - zin - lust

De ULTIEME LIBIDO KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een stimulerend, libidiverhogend gevoel. Als je eenmaal begint, ben je niet meer te stoppen. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 14,75
Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforieVerdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram fijn poeder Kratom van superieure kwaliteit

 16,95
Sumatra Red Kratom van Herbal Palace - euforie en rust, relax, ontspanning en libidoEuforie - Relax

KRATOM SUPER SUMATRA RED van Herbal Palace is een milde Kratom, maar met een heerlijk euforiserend, relaxerend effect. Zeer geschikt voor sociale activiteiten en voor het libido.
___

Prijs: € 14,95

Inhoud: 25 gram fijn poeder Kratom van superieure kwaliteit

 14,95
Malay Green Kratom van Herbal Palace - Mind stimulating, euforie en libido.Stimulatie - Euforie

KRATOM SUPER MALAY GREEN van Herbal Palace is een hele fijne Kratom wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Mind Stimulating met een prettige moodlift. Je krijgt er letterlijk zin van.
___

Prijs: € 15,95

Inhoud: 25 gram fijn poeder Kratom van superieure kwaliteit

 15,95


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.