Effecten van Kratom

Kratom effecten

Kratom effecten

Kratom is een hele bijzonder plant. Kratom effecten kunnen je een heel blij, praterig en sociaal gevoel geven, maar het kan ook zorgen voor een hele relaxte en gefocuste energie die wel uren kan duren. Je kan de Kratom effecten het beste omschrijven als meewind. Alles wat je doet gaat je gewoon makkelijker af en ook nog met een glimlach op je gezicht. Het is dat vriendelijke duwtje in de rug zijn wat je nodig hebt om de dag prettig te doorstaan.

Hoe kan het dat één plant zo veel verschillende en schijnbaar tegenstrijdige effecten kan hebben zul je wellicht denken? Het beste is dat te verklaren doordat één van de belangrijkste Kratom effecten het relaxeren en stimuleren van de geest is. Dit effect staat aan de basis van alle kratom effecten. Vergelijk het bijvoorbeeld met een lange diepe meditatie, waarin je op zoek gaat naar de rust in jezelf. Deze rust geeft je na de meditatie juist een fijne positieve energie, die de dag weer zingeving biedt.

 

Kratom effecten op een rijtje

  • Kratom effecten: Euforie. Eén van de fijnste eigenschappen van Kratom is toch wel de euforie die je kan ervaren. Je kan er een blij, sociaal en praterig gevoel van krijgen. Ultimate Euforie Kratom Mix
  • Kratom effecten: Energie. Kratom wordt van oudsher door de inlanders van Indonesië die op het land werken gebruikt. Ze kauwen op de bladeren om meer energie en werklust te verkrijgen. Ultimate Energie Kratom Mix.
  • Kratom effecten: Rust, relax. Sommige Kratom soorten geven je nog meer dat relaxte gevoel. Heerlijk voor een ontspannen dag, waarin je weinig wil doen en je fijn wil voelen. Ultimate Relax Kratom Mix. Of als je heerlijk rustig wil slapen: Ultimate Slaap Kratom Mix
  • Kratom effecten: Focus. Voor iedere kratom geldt dat in een hele lage dosis het de concentratie verbetert. Sommige soorten zijn hier beter toe uitgerust: Ultimate Focus Kratom Mix.
  • Kratom effecten: Libido. Wanneer je je rustig, kalm, blij en energiek voelt is de drempel naar meer zin (om dingen te doen) snel genomen. Kratom wordt veel gebruikt om net dat duwtje te geven voor een fijne stimulatie: Ultimate Libido Kratom Mix.

Hoe ontstaan de Kratom effecten?

Kratom is een opiaat-agonist. Dat houdt in dat Kratom zich gedraagt als een opiaat maar het hecht zich niet aan de receptoren, waardoor het geen tot nauwelijks verslavende eigenschappen heeft. Je kan Kratom dagen achter elkaar nemen zonder dat je hierna verschijnselen van ‘graving’ ervaart. Gepast gebruik is wel aan te bevelen, want voor alles geldt dat ’te’ niet goed is. Dat geldt ook voor Kratom. Belangrijk ook om te weten dat de Kratom effecten juist beter zijn bij kleinere hoeveelheden. Normaal wordt een dosis van 1-3 gram gezien als een gemiddelde dosis. Neem je meer dan nemen vooral de sederende eigenschappen van Kratom toe. Om die reden wordt Kratom vaak gebruikt om pijnklachten te reduceren.

 

Waar komt Kratom vandaan?

Kratom is een plant, die er uit ziet als een boom, met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna speciosa genoemd en is overal in de wereld, maar ook in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant aan de koffieplant (Rubiaceae) en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De bladeren bevatten de bio-actieve alkaloïden mitragynine en 7-hydroxymitragynine en worden al eeuwen medicinaal gebruikt in Azië en Afrika. De meest bekende Kratom groeit in de regenwoudgebieden van Maleisië, Sumatra, Bali, Borneo, Vietnam en Thailand. Er zijn bijzonder veel verschillende Kratom soorten, vaak bepaald door de streek van afkomst. Iedere Kratom soort heeft weer een andere samenstelling van alkaloïden, wat een verscheidenheid aan Kratom effecten te weeg brengt.

Kratom bevat mitragynine, dat effect heeft op de opiaat-receptoren in je hersenen. Deze receptoren beïnvloeden je humeur en remmen je angstgevoelens. Mitragynine stimuleert de delta-receptoren in de hersenen stimuleert (dat geeft het euforische gevoel en energie). In hogere doses stimuleert Kratom ook de mu-receptoren, waardoor Kratom in hogere doses verdovend werkt.

 

Wil je graag Kratom kopen, maar vind je het lastig om de juiste Kratom te vinden, check dan altijd eerst onze handige Kratomwijzer. Binnen twee klikken zit je op de juiste soort voor jou.

SmartPalace Kratom uitgelicht

Loading...
SALE Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da Green van Herbal Palace. Rust, relax en energieKalm - Energie - relax

KRATOM SUPER MAENG DA GREEN van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratom en geeft een sterk energiegevende, maar toch relaxte gevoel, zelfs bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Green Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforieVerdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Red Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Gold Kratom van Herbal Palace - Energie en euforieEnergie - Euforie

KRATOM MAENG DA GOLD van Herbal Palace is een perfecte Kratom voor een dag vol met energie en goede zin. Het fijne aan deze Kratom is dat het met de energie tegelijkertijd een euforische glow geeft.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Gold Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da White van Herbal Palace. Rust, relax, ontspannend.Kalm - Relax - euforie

KRATOM MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt voor zijn verdovende eigenschappen, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da White Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de sterkste Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram Maeng Da kratom:
Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

Oorspronkelijke prijs was: € 66,00.Huidige prijs is: € 47,50.


Webshop Kermerk