Smartshop in Zeeland

Online Smartshop in Zeeland (Middelburg)

Welkom bij onze online Smartshop in Zeeland in het hart van Middelburg! Als dé toonaangevende online smartshop in het prachtige Zeeland, bieden wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige en louter natuurlijke producten die je kunnen helpen bij het verkennen van je innerlijke zelf, het stimuleren van creativiteit en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Of je nu op zoek bent naar magische truffels, kratom, supplementen, natuurlijke remedies, psychedelische ervaringen, CBD-olie, Medicinale paddenstoelen, onze smartshop heeft alles wat je nodig hebt om je reis naar persoonlijke groei en welzijn te ondersteunen.

Wat onze Smartshop in Zeeland allemaal heeft?

Onze Smartshop in Zeeland is een online Smartshop, maar wanneer je je spulletjes graag snel en direct wil hebben dan hebben we de mogelijkheid tot afhalen van je online bestelling. Hiervoor dien je ons eventjes te bellen zodat we je kunnen garanderen dat we er zijn. Bij het betreden van onze smartshop in Zeeland, word je altijd begroet door ontzettend lieve mensen die met heel veel aandacht en zorg over de producten praten en jouw individuele wensen kunnen beantwoorden.

  1. Magische Paddenstoelen en Truffels: Stap in een wereld van wonderen met onze uitgebreide selectie van magische paddenstoelen en truffels, die bekend staan om hun vermogen om het bewustzijn te verruimen en spirituele inzichten te bevorderen.
  2. Kratom: Ervaar de natuurlijke kracht van Kratom, een plant die al eeuwenlang worden gebruikt vanwege hun stimulerende, ontspannende en stemmingsverbeterende eigenschappen. Maar ook voor pijnverlichting, en slaapverbetering kan worden ingezet.
  3. Afrodisiaca: Ontdek de sensuele wereld van afrodisiaca met onze selectie van natuurlijke kruiden en supplementen die bekend staan om hun vermogen om het libido te verhogen en seksuele prestaties te verbeteren. Van traditionele kruiden zoals ginseng en maca tot exotische planten zoals muira puama en catuaba, onze afrodisiaca helpen bij het stimuleren van seksueel verlangen en het verbeteren van de intieme ervaring. Laat je passie ontbranden en geniet van een bevredigend seksleven met onze hoogwaardige afrodisiaca.
  4. CBD-producten: Ontdek de therapeutische voordelen van CBD met onze diverse assortiment CBD-oliën, CBD-edibles, en CBD-cosmetica, die helpen bij het verlichten van pijn, stress en angst zonder psychoactieve effecten of die de huidproblemen misschien wel effectief kunnen behandelen.
  5. Energieboosters: Verbeter je focus, energie en alertheid met onze selectie van energie-supplementen.
  6. Ontspanning en Slaaphulpmiddelen: Vind innerlijke rust en verbeterde slaapkwaliteit met onze natuurlijke ontspanningsmiddelen en slaaphulpmiddelen, zoals valeriaanwortel, kamille en melatonine.
  7. Medicinale Paddenstoelen: Ontdek de genezende kracht van medicinale paddenstoelen met onze uitgebreide selectie van hoogwaardige producten die bekend staan om hun therapeutische eigenschappen. Van de traditionele reishi, shiitake en maitake tot meer exotische soorten zoals lion’s mane en cordyceps, onze medicinale paddenstoelen zijn rijk aan bioactieve stoffen die het immuunsysteem ondersteunen, ontstekingen verminderen en de algehele gezondheid bevorderen. Ervaar de genezende kracht van de natuur met onze medicinale paddenstoelen en optimaliseer je welzijn op een natuurlijke en holistische manier.

De Magie van onze Smartshop in Zeeland

Bij onze smartshop in Zeeland, Middelburg om precies te zijn, streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een online winkel. We zoeken naar gelijkgestemde individuen die streven naar persoonlijke groei, bewustzijn en welzijn. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de juiste producten voor jouw behoeften en doelen.

Bovendien organiseren we regelmatig workshops, lezingen en begeleide truffelsessies om onze klanten te informeren en te inspireren op hun reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Locatie en Openingstijden Smartshop in Zeeland

Je vindt onze smartshop op de Veerseweg 23 in Middelburg, Zeeland.
Met voldoende parkeergelegenheid in de buurt, is het eenvoudig om ons te bereiken en te genieten van alles wat onze smartshop te bieden heeft.

Het voordeel van een online Smartshop is dat we zeer ruime openingstijden hebben. Echter deze zijn wel altijd op afspraak. Bel  011 – 857 86 48 als je je spuletjes wil komen afhalen.

Ontdek ook de leukste Smartshop in Zeeland

Kortom, onze smartshop in Zeeland (Middelburg), is jouw bestemming voor alles wat met bewustzijn, welzijn en persoonlijke groei te maken heeft.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over Kratom en tolerantie, neem dan gewoon contact met ons op. We geven je graag advies.

E: klantenservice@smartpalace.nl
T: 011 – 857 86 48

SmartPalace producten uitgelicht

Loading...
-7% Mr Maka truffels Atlantis truffelsMr Maka Atlantis Truffels

De Mr Maka Atlantis Truffel op veler verzoek eindelijk in ons assortiment. Een mooie truffel in het middensegment. Kan zorgen voor een prettig sterke trip. De Atlantis truffel is als een mycelium schip, gekweekt om het wonderlijke landschap onder het oppervlak van je werkelijkheid te verkennen. Sterke visuals, heerlijk originele gedachten en verwondering.
___

VAN 15,00 VOOR € 14,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Prettig sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 15,00.Huidige prijs is: € 14,00.
SALE Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da Green van Herbal Palace. Rust, relax en energieKalm - Energie - relax

KRATOM SUPER MAENG DA GREEN van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratom en geeft een sterk energiegevende, maar toch relaxte gevoel, zelfs bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Green Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforieVerdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Red Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Gold Kratom van Herbal Palace - Energie en euforieEnergie - Euforie

KRATOM MAENG DA GOLD van Herbal Palace is een perfecte Kratom voor een dag vol met energie en goede zin. Het fijne aan deze Kratom is dat het met de energie tegelijkertijd een euforische glow geeft.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Gold Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da White van Herbal Palace. Rust, relax, ontspannend.Kalm - Relax - euforie

KRATOM MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt voor zijn verdovende eigenschappen, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da White Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
-11% Magic Truffels ValhallaValhalla (Magic Truffels)

De Magic Truffel Valhalla van Mush Magic is de sterkste truffelvariëteit die beschikbaar is. We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,00 VOOR € 19,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Powertrip: Intense, diepe trip met sterke visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 22,00.Huidige prijs is: € 19,50.
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de sterkste Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram Maeng Da kratom:
Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

Oorspronkelijke prijs was: € 66,00.Huidige prijs is: € 47,50.


Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een vakantie t/m 30 juli 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 31 juli sturen we je bestelling naar je toe.