Omega belangrijk - rijke voedingssupplementen

Waarom Omega belangrijk voor je is?

Waarom Omega belangrijk voor je is?

Visolie als superbron voor Omega

Vetten vormen ongeveer 60% van het hersenweefsel en 15-20% van die hersenvetten zijn omega-3 vetzuren. Deze omega vetzuren leveren de voedingsstoffen die nodig zijn voor hersengroei, weefselonderhoud, herstel en brandstof voor al deze hersenactiviteit. Omdat omega-3 zo’n grote rol speelt in de hersenen, is het geen verrassing dat aanwezigheid (of tekort) een grote rol speelt in de gezondheid en prestaties van de hersenen. Omega’s helpen om de cellen in onze hersenen liquide te maken, om de communicatie tussen de neuronen die ons zenuwstelsel vormen te verbeteren en om snel te kunnen denken en te kunnen reageren. De voordelen discrimineren niet op leeftijd. Omega-3-vetzuren zijn net zo belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen van baby’s in de baarmoeder als voor mensen op oudere leeftijd.

Duidelijker zicht

Omega-3 goed is dus goed voor de hersenen, maar het is ook goed voor je ogen. Studies tonen aan dat omega-vetten de ogen helpen beschermen tegen degeneratie, het risico op glaucoom kunnen verminderen en droge ogen kunnen helpen verminderen.

Gezonder hart

Omega 3 helpt:

  • de hoge bloeddruk te verlagen.
  • voorkomen dat bloed te dik wordt.
  • voor lagere triglycerideniveaus.
  • de voering van de bloedvaten glad te houden en de groei van tandplak te remmen.
  • Dus ja, het mag duidelijk zijn dat Omega belangrijk is.

Ontstekingen

Omega-3 vetzuren zijn natuurlijke ontstekingsremmers die het immuunsysteem helpen om ontstekingen te verminderen. Ontstekingen maken deel uit van de immuunrespons van het lichaam wanneer het reageert op schadelijke of irriterende prikkels om zichzelf te beschermen en te genezen en kan op veel manieren tot uiting komen: artritis, bronchitis, allergieën, auto-immuunziekten enzovoort.

Wat zijn omega-3 vetzuren?

Elke cel in je lichaam is omgeven door een celmembraan dat dient om de cel te beschermen en te laten communiceren met zijn omgeving. Het celmembraan is opgebouwd uit een dubbele laag vet. De combinatie van verschillende vetzuren in deze dubbellaag bepaalt de functie en flexibiliteit van het celmembraan. Het opnemen van meervoudig onverzadigde vetzuren, ofwel omega-3-vetzuren in uw dieet is belangrijk om de celmembranen soepel te houden.

Waarom aanvullen met visolie?

Met de gemiddelde hedendaagse voedingsgewoonten, is de kans dat je een tekort aan omega-3 vetzuren oploopt vrij groot. We eten simpelweg niet genoeg voeding dat voldoende goede omega-3 vetzuren bevat. De gemiddelde volwassene krijgt ongeveer 100-300 mg/dag binnen, terwijl de aanbevolen dosering 2000 mg is. Om aan deze aanbevolen dagelijkse dosis van 2000 mg te komen moet u ook best veel vis eten. Veel mensen kiezen ervoor om hun gezonde voeding aan te vullen met visolie om aan hun omega-3-behoeften te voldoen.

Welk voeding bevat omega-3 vetzuren?

Koudwatervissen zoals zalm, sardines, tonijn en makreel zijn enkele van de rijkste voedselbronnen van omega-3-vetzuren. Deze vissen bezitten de meest belangrijke omega-3 vetzuren: EPA en DHA. Omega-3 vetzuren komen ook voor in plantaardige oliën zoals lijnzaad, maar ook in walnoten en chiazaden. Deze plantaardige voedingsbronnen bevatten echter een ander type omega-3 vetzuren, namelijk alfa-linoleenzuur (ALA). ALA vind je ook in sommige groene groenten zoals spruitjes, boerenkool, spinazie en slagroenten. De verschillende  soorten omega-3 bieden ook weer verschillende voordelen,. Het is dus belangrijk om te variëren met omega-3-voedingsbronnen om overal voldoende van binnen te krijgen. Voor een goede gezondheid raden artsen aan om elke dag minstens één rijke bron van omega-3-vetzuren te eten. Omega belangrijk? We dachten van wel!

 

Puori Omega 3 is een voedingssupplement dat volledig is gemaakt van natuurlijke visolie met natuurlijke Omega-3 vetzuren. Puori Omega 3 behoort tot de best verkrijgbare voedingssupplementen.

Puori Voedingssupplementen

Loading...
Puori Omega 03 Voedingssupplementen


Puori O3 Omega 3

Omdat ons voedingspatroon de afgelopen decennia drastisch veranderd is, krijgen sommigen vaak te weinig Omega 3 binnen. Puori O3 is getest en gecertificeerd op puurheid en kwaliteit door het onafhankelijke laboratorium IFOS (International Fish Oil Standards) en is beloond met 5 van de 5 sterren. Deze onderscheiding garandeert o.a. de puurheid en de minimale concentratie van 74%.
___

€ 32,50


Inhoud: 120 capsules Puori Omega 3 Softgels

 32,50
Puori Vitamine D3 Voedingssupplementen


Vitamine D - 120 Softgels Puori D3

Puori D3 is onttrokken uit een natuurlijke bron. Vitamine D is essentieel voor ons functioneren. Het draagt bij aan het goed kunnen absorberen van calcium en fosfor en is belangrijk voor sterke botten, een goed functionerend immuunsysteem en een optimale spierfunctie. Gecertificeerd door het onafhankelijke IFIT met de hoogst mogelijke beoordeling gekregen.
___

€ 16,00


Inhoud: 120 softgels Puori Vitamine D3

 16,00


Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een korte vakantie t/m 26 april 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 27 april sturen we je bestelling naar je toe.