Truffels dosering

Truffels dosering

Truffels dosering

We krijgen vaak de vraag: ‘wat is de beste Magic Truffels dosering voor een optimale tripervaring?’  Echter om die vraag te kunnen beantwoorden is het belangrijk om eerst voor jezelf te bepalen wat je zelf graag zou willen en waar je aan toe bent.

Truffels dosering: drie sterktes

Het maakt veel verschil of je een lichte trip of een sterke trip neemt. Globaal kan je met de juiste truffels dosering de volgende tripsterktes bereiken:

  1. Een Lichte trip (3-5 uur) lijkt erg op een zeer diepe meditatieve staat. Daarnaast worden kleuren sterker, klinken indringender, gevoelens sterker en gedachten dieper. Je beweegt meer in het heden. Je hebt daarnaast weinig visuele effecten
  2. Een medium trip (4-6 uur) laat je de wereld zien zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. Lichte tot medium visualisaties, zachte ademhaling van de omgeving, diepe filosofische gedachten, opeens begrijp je allerlei dingen waar je al heel lang tegenaan loopt.
  3. Een sterke trip (5-8 uur) geeft sterke visualisaties. De perceptie van de werkelijkheid verandert. De wereld verandert, de kleuren veranderen, alles wordt één en jij wordt één met je omgeving, de natuur, je bron, alles. Je kunt diep in jezelf reiken en antwoorden vinden over jezelf, maar ook over het geheel.

Truffels dosering: de verschillende soorten

Het is niet alleen de hoeveelheid truffels die bepaalt of je de juiste truffel dosering hebt genomen, want je hebt Truffels in allerlei sterktes. Met een sterke truffel heb je vanzelfsprekend een lagere dosering nodig als bij een minder sterke truffel. Met de truffelwijzer hieronder zou je in staat moeten zijn om de perfecte truffel en de juiste dosering te bepalen voor jouw optimale trip.

De juiste truffels dosering voor een lichte trip:

Beginners adviseren we altijd om te beginnen met een Mexicana truffel of een Fantasia truffel. Deze geven bij een volledige truffel dosering van 15 gram een lichte tot een medium trip. Hierin spelen factoren als tolerantie, maar bijvoorbeeld ook het onderbewust wel of niet blokkeren van de effecten een grote rol. Omdat er mensen zijn die zeer gevoelig zijn voor de stof psilocybine, reden we aan om de eerste keer te beginnen met een halve portie (7,5 tot 10 gram). Valt het effect een beetje tegen, dan is dat natuurlijk jammer, maar dat is altijd beter dan een bad trip met een te sterke dosis. Al komt een bad trip heel weinig voor als je gewoon relaxed, vrolijk, stressvrij en uitgerust bent.

De juiste truffels dosering voor een medium trip:

Wil je graag een wat sterkere trip waarbij je in het begin meer euforische effecten ervaart en de visuele effecten veel sterker zijn, dan adviseren we de Atlantis truffel en de pandora truffel. Deze truffels zorgen bij een volledige truffel dosering voor medium tot sterke visualisaties met sterke euforische gevoelens. Deze kunnen wel twee tot drie uur duren voordat je meer in de diepere laag van filosofische staat terecht komt.

De juiste truffels dosering voor een sterke trip:

Voor de echte psychonauten onder ons en alleen geschikt als je al wat meer ervaring hebt met truffels, of onder deskundige begeleiding hebben we we in oplopende sterkte de Utopia truffel en de echte koning onder de Magische truffels: de Valhalla truffel. De sterkere truffels zorgen voor de zelfde effecten als de lichtere truffels, echter worden voorafgegaan door een langere periode van de euforische en visuele effecten die wel een paar uur kunnen aanhouden.

Feitelijk is er niet zo veel verschil tussen de verschillende truffelsoorten. Allemaal bevatten ze één enkele stof, genaamd psilocybine, wat in het lichaam wordt omgezet in psilocyne, wat de psycho-actieve stof is in de truffels en een mix van allerlei soorten Vitamine B. Het idee dat je van een bepaalde truffel meer visuals zou hebben dan van de ander is voornamelijk marketing. Dat verschil ontstaat namelijk door de sterkte van de truffel en niet door de soort. Het voordeel van een sterkere truffel is wel dat je er minder van hoeft te eten en dat de kans op misselijkheid minder groot is. Ben je hier gevoelig voor maak er dan truffelthee van met citroen en gember.

De juiste truffels dosering voor microdosing:

Bij microdosing is de truffels dosering heel laag. Van 0,5 tot 1,5 gram per dag. Ervaar wel de gunstige bewustzijnseffecten, maar niet de psychonautische effecten via microdosing. Erg in opkomst de laatste jaren. Lees er meer over in dit artikel.

De truffels dosering is voor iedereen verschillend

Tijdens een truffel trip maak je een reis naar het onderbewuste. Set, setting, innerlijke gesteldheid, de sterkte van de truffel en de truffels dosering zijn allesbepalend voor de uitwerking. De reis naar je onderbewuste kan indrukwekkend zijn en nieuwe inzichten geven of gebruikt worden als een therapie voor levensdoelen en zelfontwikkeling, maar ook tegen mentale of psychische blokkades. Het is aan jou of je simpelweg wil genieten van het tot nu toe niet zichtbare van het leven, of dat je wil werken aan spiritualiteit, zelfontwikkeling, of aan blokkades, depressie, burn-out, angsten of verslavingen. De truffel dosering bepaalt hoe diep je in je onderbewuste af kan dwalen, maar vooral ook hoe sterk de visuele effecten zullen zijn en hoe lang ze zullen duren.

Gedroogde truffels doseren of paddo’s.

In onze Smartshop kan je geen gedroogde truffels of paddo’s aanschaffen. Mocht je toch meer wil weten over de juiste dosering van gedroogde truffels of paddo’s, klik dan hier.

Nog vragen over de juiste truffels dosering?

Mocht je toch nog vragen hebben over de juiste Truffels dosering, neem dan gewoon contact met ons op. We geven je graag advies.

E: klantenservice@smartpalace.nl
T: 011 – 857 86 48

SmartPalace Truffels dosering uitgelicht

Loading...
Microdoseerpakket voor beginnersMicrodoseerpakket voor beginners

Het Microdoseerpakket voor beginners is vervaardigd met de lichte Magic Truffel Mexicana, ook wel Psilocybe Mexicana. Een perfecte 'lichte' truffel om te microdoseren als je nog nooit hebt gemicrodosed of getruffeld. Tevens vindt u in dit pakket Lions Mane en Reishi (Chill Mix) voor de perfecte microdoseerervaring. Wordt geleverd met duidelijke gebruikershandleiding.
___

VAN 38,90 voor € 34,90

Inhoud: 3 x 5 gram Truffels (Mexicana) hersluitbaar + Chill Mix (Reishi + Lions mane)
Klasse: voor ervaren microdoseerders

 34,90
-11% Mr Maka truffels Mexicana truffelsMr Maka Mexicana Truffels

De Mexicana truffel is de bekendste Magic truffel. De Mr Maka Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en laten je ego even helemaal los. Ze zijn de mildste soort in ons assortiment en daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staan garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___

VAN 14,00 VOOR € 12,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Mild: prima voor beginnende truffelaars

Oorspronkelijke prijs was: € 14,00.Huidige prijs is: € 12,50.
-7% Mr Maka truffels Atlantis truffelsMr Maka Atlantis Truffels

De Mr Maka Atlantis Truffel op veler verzoek eindelijk in ons assortiment. Een mooie truffel in het middensegment. Kan zorgen voor een prettig sterke trip. De Atlantis truffel is als een mycelium schip, gekweekt om het wonderlijke landschap onder het oppervlak van je werkelijkheid te verkennen. Sterke visuals, heerlijk originele gedachten en verwondering.
___

VAN 15,00 VOOR € 14,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Prettig sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 15,00.Huidige prijs is: € 14,00.
-7% Mr Maka truffels Utopia truffelsMr Maka Utopia Truffels

Hier is je kans om te ervaren wat jouw staat van Utopia is! Deze juweeltjes zijn zeer krachtig en ‘gevuld’ met kleuren en creativiteit. De Mr Maka Utopia Truffel is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Sterke visuals, bizar originele gedachten, verwondering, een totaal onbekende werkelijkheid.
___

VAN 20,00 VOOR € 18,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Zeer sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 20,00.Huidige prijs is: € 18,50.
-7% Mr Maka truffels Double vision truffelsMr Maka Double Dutch Truffels

De best verkocht truffel van Mr Maka biedt het beste van twee werelden en blaast je ego wijd open om je de spirituele reis van je leven te bezorgen. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,50 VOOR € 21,00


Inhoud: 15 gram
Klasse: De best verkocht truffel van Mr Maka.

Oorspronkelijke prijs was: € 22,50.Huidige prijs is: € 21,00.
iMicrodose mindfulyiMicrodose Mindfuli (mild)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Mindfuli is vervaardigd met de Psilocybe Mexicana. Een perfecte truffel om te microdoseren. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.
___

VOOR € 17,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Mild, perfect voor beginnende microdoseerders

 17,95
iMicrodose OGiMicrodose OG (medium)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose heeft een speciaal truffelkitje ontwikkeld om het functioneel gebruik van truffels te stimuleren. Bij Microdosing wordt slechts een hele kleine, nauwelijks merkbare dosis (0,2 to 1 gram) toegepast. iMicrodose OG is hersluitbaar en behoudt daardoor langer de versheid van de Psilocybe Galindoi truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.

___

VOOR € 18,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Middelsterk: prima voor beginners en gevorderde microdoseerders

 18,95
iMicrodose unityiMicrodose Uniti (sterk)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Uniti is vervaardigd uit de meest bekende Truffel Philosopher Stone. Ook wel Psilocybe Tampenensis. Een perfecte 'stevige' truffel om mee te microdoseren als je al ervaren bent met microdoseren met truffels. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.
___

VOOR € 19,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: sterk: voor ervaren microdoseerders

 19,95
Microdoseren met iMicrodose TrinityiMicrodose Triniti (3 sterktes)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Triniti is een speciaal truffelkitje met 3 verschillende soorten Magic Truffels in één pakket, namelijk de Mexicana (mild), de Galindoi (medium) en de Tampanensis (sterk). Dit geeft jou de mogelijkheid om er snel achter te komen welke truffel het meest geschikt is voor jou. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel.
___

VOOR € 17,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Bevat alle drie de sterktes in één pakket

 17,95
-9% Magic Fantasia Truffels. Sterke mindblowing visuals, bizar creatieve gedachtenFantasia (Magic Truffels)

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Truffel Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Fantasia Truffels zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VAN 16,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Medium: Geeft een fijne, fantasierijke, beheersbare trip

Oorspronkelijke prijs was: € 16,00.Huidige prijs is: € 14,50.
-9% Pandora Truffels. Visuals, bizar originele gedachten. Verwonder je zelf.Pandora (Magic Truffels)

De Magic Truffel Pandora van Mush Magic is net iets milder dan de Utopia, maar geeft bij de meeste mensen een sterke tot zeer sterke trip. Visuals, creativiteit, originele gedachten, verwondering, aanscherping van de zintuigen; de pandora truffel box gaat helemaal open.
___

VAN 17,00 VOOR € 15,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Sterk: Sterke trip met visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 17,00.Huidige prijs is: € 15,50.
-11% Magic Truffels ValhallaValhalla (Magic Truffels)

De Magic Truffel Valhalla van Mush Magic is de sterkste truffelvariëteit die beschikbaar is. We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,00 VOOR € 19,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Powertrip: Intense, diepe trip met sterke visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 22,00.Huidige prijs is: € 19,50.
Tags:


Webshop Kermerk