Truffelthee maken

Zelf Truffelthee maken

Zelf Truffelthee maken

Truffelthee kan een geweldige manier zijn om truffels te consumeren. Ze zijn namelijk niet zo lekker en thee kan je goed zoet maken met suiker of honing om de smaak te verbloemen. De dosering van de truffels blijft grotendeels gelijk. Wel zal de Truffelthee eerder in het lichaam worden opgenomen, dan wanneer je truffels eet, dus je trip begint eerder en wordt sneller opgebouwd dan wanneer je ze gewoon eet.

HOE JE ZELF TRUFFELTHEE MAAKT:

  1. Snijd, breek of pers je gekozen truffels in kleinere stukken. Hoe kleiner, hoe beter. Dit zorgt ervoor dat de psilocybine goed opgenomen wordt in de thee, maar maakt het ook gemakkelijker om ze te eten als je je thee op hebt.
  2. Kook een beetje water, maar doe het kokende water NOG NIET bij de truffels. De actieve componenten van truffels worden door de extreme hitte afgebroken, dus daarom is het belangrijk om het water niet toe te voegen als het nog kookt.
  3. Het is belangrijk dat de hoeveelheid water aangepast is aan de sterkte van je truffelthee. Een standaard mok is goed om mee te beginnen.
  4. Zorg dus dat het kokende water iets afgekoeld is, maar nog wel heet is. Doe het in de mok met truffels en laat het 10-15 minuten staan. 
  5. Roer voorzichtig in je truffelthee, en drinken maar. Je kunt suiker of honing toevoegen om de intense smaak wat af te vlakken.
  6. De overgebleven truffels op de bodem eet je op voor het maximale effect.

Het enige wat nu nog overblijft, is de trufffelthee zijn werk te laten doen, achterover leunen en van de reis genieten.

SmartPalace Truffels voor Truffelthee uitgelicht

Loading...
-11% Mr Maka truffels Mexicana truffelsMr Maka Mexicana Truffels

De Mexicana truffel is de bekendste Magic truffel. De Mr Maka Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en laten je ego even helemaal los. Ze zijn de mildste soort in ons assortiment en daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staan garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.

___

VAN 14,00 VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Mild: prima voor beginnende truffelaars

 12,50
-7% Mr Maka truffels Atlantis truffelsMr Maka Atlantis Truffels

De Mr Maka Atlantis Truffel op veler verzoek eindelijk in ons assortiment. Een mooie truffel in het middensegment. Kan zorgen voor een prettig sterke trip. De Atlantis truffel is als een mycelium schip, gekweekt om het wonderlijke landschap onder het oppervlak van je werkelijkheid te verkennen. Sterke visuals, heerlijk originele gedachten en verwondering.

___

VAN 15,00 VOOR € 14,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Prettig sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

 14,00
-7% Mr Maka truffels Utopia truffelsMr Maka Utopia Truffels

Hier is je kans om te ervaren wat jouw staat van Utopia is! Deze juweeltjes zijn zeer krachtig en ‘gevuld’ met kleuren en creativiteit. De Mr Maka Utopia Truffel is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Sterke visuals, bizar originele gedachten, verwondering, een totaal onbekende werkelijkheid.

___

VAN 20,00 VOOR € 18,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Zeer sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

 18,50
-5% Mr Maka truffels Old Dutch truffelsMr Maka Old Dutch Truffels

Dit is pure perfectie van eigen bodem. De allersterkste, (kwa sterkte vergelijkbaar met de Valhalla) moet niet worden gebruikt door onervaren psychonauten. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen en de natuur om je heen.

___

VAN 20,00 VOOR € 19,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Samen met de Valhalla de allersterkste verkrijgbare verse truffel.

 19,00
-7% Mr Maka truffels Double vision truffelsMr Maka Double Dutch Truffels

De best verkocht truffel van Mr Maka biedt het beste van twee werelden en blaast je ego wijd open om je de spirituele reis van je leven te bezorgen. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.

___

VAN 22,50 VOOR € 21,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: De best verkocht truffel van Mr Maka.

 21,00
-9% Magic Fantasia Truffels. Sterke mindblowing visuals, bizar creatieve gedachtenFantasia (Magic Truffels)

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Truffel Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Fantasia Truffels zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.

___

VAN 16,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Medium: Geeft een fijne, fantasierijke, beheersbare trip

 14,50

MAGIC TRUFFELS IN ONZE WINKEL:

Mr Maka Truffels:

 

Mush Magic Truffels:

 

ALLES WAT JE WETEN MOET OVER TRUFFELS: