Truffelthee maken

Zelf Truffelthee maken

Zelf Truffelthee maken

Zelf Truffelthee maken kan een geweldige manier zijn om truffels te consumeren. Ze zijn namelijk niet zo lekker en thee kan je goed zoet maken met suiker of honing om de smaak te verbloemen. De dosering van de truffels blijft grotendeels gelijk. Wel zal de Truffelthee eerder in het lichaam worden opgenomen, dan wanneer je truffels eet, dus je trip begint eerder en wordt sneller opgebouwd dan wanneer je ze gewoon eet.

Zelf Truffelthee maken, hoe doe je dat?

 1. Snijd, breek of pers je gekozen truffels in kleinere stukken. Hoe kleiner, hoe beter. Dit zorgt ervoor dat de psilocybine goed opgenomen wordt in de thee, maar maakt het ook gemakkelijker om ze te eten als je je thee op hebt.
 2. Kook een beetje water, maar doe het kokende water NOG NIET bij de truffels. De actieve componenten van truffels worden door de extreme hitte afgebroken, dus daarom is het belangrijk om het water niet toe te voegen als het nog kookt.
 3. Het is belangrijk dat de hoeveelheid water aangepast is aan de sterkte van je truffelthee. Een standaard mok is goed om mee te beginnen.
 4. Zorg dus dat het kokende water iets afgekoeld is, maar nog wel heet is. Doe het in de mok met truffels en laat het 10-15 minuten staan. 
 5. Roer voorzichtig in je truffelthee, en drinken maar. Je kunt suiker of honing toevoegen om de intense smaak wat af te vlakken.
 6. De overgebleven truffels op de bodem eet je op voor het maximale effect.

Het enige wat nu nog overblijft, is de trufffelthee zijn werk te laten doen, achterover leunen en van de reis genieten.

 

Zelf truffelthee maken biedt verschillende voordelen:

 1. Verse ingrediënten: Door zelf truffelthee te maken, kun je gebruikmaken van verse truffels, wat kan resulteren in een rijkere en meer authentieke smaakervaring dan bij het gebruik van voorverpakte thee.
 2. Controle over ingrediënten: Je hebt volledige controle over de kwaliteit en herkomst van de ingrediënten die je gebruikt, waardoor je kunt zorgen voor de beste kwaliteit en eventuele toevoegingen kunt vermijden die je misschien niet wilt.
 3. Aanpassingsvermogen: Het zelf maken van truffelthee stelt je in staat om de smaak en sterkte aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Je kunt experimenteren met verschillende truffelsoorten, hoeveelheden en brouwmethoden om de perfecte kop thee voor jou te creëren.
 4. Gezondheidsvoordelen: Truffels bevatten enkele voedingsstoffen en antioxidanten die gunstig kunnen zijn voor de gezondheid, waaronder vitamines, mineralen en fytochemicaliën. Het zelf maken van truffelthee stelt je in staat om te profiteren van deze mogelijke voordelen zonder toevoeging van kunstmatige ingrediënten of conserveermiddelen.
 5. Creativiteit: Zelf truffelthee maken kan een creatieve en plezierige activiteit zijn. Je kunt experimenteren met verschillende smaakcombinaties en toevoegingen om unieke en verrukkelijke theevarianten te creëren die perfect passen bij je smaak en stemming.

Al met al biedt het zelf truffelthee maken niet alleen een smaakvolle en bevredigende ervaring, maar het stelt je ook in staat om volledige controle te hebben over de kwaliteit, smaak en gezondheidsvoordelen van je drankje.

SmartPalace Truffels voor Truffelthee uitgelicht

Loading...
-11% Mr Maka truffels Mexicana truffelsMr Maka Mexicana Truffels

De Mexicana truffel is de bekendste Magic truffel. De Mr Maka Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en laten je ego even helemaal los. Ze zijn de mildste soort in ons assortiment en daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staan garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___

VAN 14,00 VOOR € 12,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Mild: prima voor beginnende truffelaars

Oorspronkelijke prijs was: € 14,00.Huidige prijs is: € 12,50.
-7% Mr Maka truffels Atlantis truffelsMr Maka Atlantis Truffels

De Mr Maka Atlantis Truffel op veler verzoek eindelijk in ons assortiment. Een mooie truffel in het middensegment. Kan zorgen voor een prettig sterke trip. De Atlantis truffel is als een mycelium schip, gekweekt om het wonderlijke landschap onder het oppervlak van je werkelijkheid te verkennen. Sterke visuals, heerlijk originele gedachten en verwondering.
___

VAN 15,00 VOOR € 14,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Prettig sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 15,00.Huidige prijs is: € 14,00.
-7% Mr Maka truffels Utopia truffelsMr Maka Utopia Truffels

Hier is je kans om te ervaren wat jouw staat van Utopia is! Deze juweeltjes zijn zeer krachtig en ‘gevuld’ met kleuren en creativiteit. De Mr Maka Utopia Truffel is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Sterke visuals, bizar originele gedachten, verwondering, een totaal onbekende werkelijkheid.
___

VAN 20,00 VOOR € 18,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Zeer sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 20,00.Huidige prijs is: € 18,50.
-7% Mr Maka truffels Double vision truffelsMr Maka Double Dutch Truffels

De best verkocht truffel van Mr Maka biedt het beste van twee werelden en blaast je ego wijd open om je de spirituele reis van je leven te bezorgen. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,50 VOOR € 21,00


Inhoud: 15 gram
Klasse: De best verkocht truffel van Mr Maka.

Oorspronkelijke prijs was: € 22,50.Huidige prijs is: € 21,00.
-9% Magic Fantasia Truffels. Sterke mindblowing visuals, bizar creatieve gedachtenFantasia (Magic Truffels)

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Truffel Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Fantasia Truffels zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VAN 16,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Medium: Geeft een fijne, fantasierijke, beheersbare trip

Oorspronkelijke prijs was: € 16,00.Huidige prijs is: € 14,50.
-9% Pandora Truffels. Visuals, bizar originele gedachten. Verwonder je zelf.Pandora (Magic Truffels)

De Magic Truffel Pandora van Mush Magic is net iets milder dan de Utopia, maar geeft bij de meeste mensen een sterke tot zeer sterke trip. Visuals, creativiteit, originele gedachten, verwondering, aanscherping van de zintuigen; de pandora truffel box gaat helemaal open.
___

VAN 17,00 VOOR € 15,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Sterk: Sterke trip met visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 17,00.Huidige prijs is: € 15,50.


Webshop Kermerk