Blauwe Lotus, Afrodisiacum

Nymphaea caerulea – Blauwe lotus (Blue Lily)

Nymphaea caerula, de “Heilige Blauwe Lelie van de Nijl” is beroemd geworden in de Egyptische cultuur. Ze noemen het ook wel “Blauwe Lotus”. De Heilige Blauwe Lotus werd verspreid over het lichaam van Toetanchamon gevonden toen het graf van de farao werd geopend in 1922. Door deze vondst zijn onderzoeker gaan kijken wat de ware betekenis van Blauwe Lotus voor de Egyptenaren was.

Blauwe Lotus en rode wijn

De oude Egyptenaren staan bekend als een seksueel georiënteerde samenleving gezien hun afbeeldingen, geschriften en religieuze overtuigingen. Ze drenkten de Blauwe Lotus in rode wijn en lieten dit enkele dagen trekken om er alvorens voor het feest (lees orgie) gezamenlijk een glas van te nuttigen. Blauwe Lelie wordt traditioneel gebruikt om pijn te verlichten, het geheugen te vergroten, de bloedsomloop te vergroten, seksueel verlangen te bevorderen en een gevoel van euforie en extase te creëren. Een waar afrodisiacum dus.

Veel historici hebben lang gedacht dat het puur een symbolische bloem was, aangezien er nog geen bewezen, wetenschappelijke onderbouwing is dat recreatief drugsgebruik in het oude Egypte werd beoefend. Toch weten we inmiddels dat de oude Egyptenaren Blauwe Lotus gebruikten om een ​​gevoel van stimulatie en een extatische toestand op te wekken.

Blauwe lotus werd gebruikt als een wijntonicum net als ginseng, als een pijnstiller vergelijkbaar met arnica, als een circulatiestimulans die rijker is dan ginkgo biloba en als een seksuele stimulans krachtiger dan Viagra.

De Liefdesbonbon

Wil je de kracht van Blauwe Lotus ervaren, neem dan even een kijkje bij de Liefdesbonbon Extase. Deze bevat naast Blauwe Lotus ook Damiana en Muira Puma. Gezamenlijk een krachtige bonbon voor een leuk en seksueel getint succesvol avondje.

SmartPalace Afrodisiaca uitgelicht

Loading...
Kryptonite Met Capsules


Psychedelische Smartdrug

Kryptonite is een psychedelische smartdrug. De flinke dosis energie wordt gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. De ingrediënten van Kryptonite zijn volledig natuurlijk.
___
De psychedelische werking komt door de toegevoegde Hawaiian Baby Woodrose, een klimplant uit India. De zaadjes van Hawaiian Baby Woodrose bevatten LSA. Deze stof is verwant aan LSD, al zijn de effecten minder heftig.

3 capsules:

€ 7,95

6 capsules:

€ 14,95

Inhoud: 3 of 6 capsules.

 7,95 19,95
-14% Afrodisiacum Liefdesbonbons Pretpakket


Libidoverhogend -
Sex Pretpakketje

Het Pretpakketje is erg geschikt als je de werking van de verschillende afrodiserende producten van de Liefdesbonbon wil proberen. De Liefdesbonbons en de Wippie Wonka zijn lustopwekkende chocoladeverrassingen met kruidenextracten met een sexueel stimulerende werking. Afrodisiaca zowel voor hem als voor haar.
___
  • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
  • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
  • Als je heerlijk met elkaar wil versmelten
 

VAN 29,40 VOOR € 25,00

Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 29,40  25,00