Blauwe Lotus, Afrodisiacum

Nymphaea caerulea – Blauwe lotus (Blue Lily)

Nymphaea caerula, de “Heilige Blauwe Lelie van de Nijl” is beroemd geworden in de Egyptische cultuur. Ze noemen het ook wel “Blauwe Lotus”. De Heilige Blauwe Lotus werd verspreid over het lichaam van Toetanchamon gevonden toen het graf van de farao werd geopend in 1922. Door deze vondst zijn onderzoeker gaan kijken wat de ware betekenis van Blauwe Lotus voor de Egyptenaren was.

Blauwe Lotus en rode wijn

De oude Egyptenaren staan bekend als een seksueel georiënteerde samenleving gezien hun afbeeldingen, geschriften en religieuze overtuigingen. Ze drenkten de Blauwe Lotus in rode wijn en lieten dit enkele dagen trekken om er alvorens voor het feest (lees orgie) gezamenlijk een glas van te nuttigen. Blauwe Lelie wordt traditioneel gebruikt om pijn te verlichten, het geheugen te vergroten, de bloedsomloop te vergroten, seksueel verlangen te bevorderen en een gevoel van euforie en extase te creëren. Een waar afrodisiacum dus.

Veel historici hebben lang gedacht dat het puur een symbolische bloem was, aangezien er nog geen bewezen, wetenschappelijke onderbouwing is dat recreatief drugsgebruik in het oude Egypte werd beoefend. Toch weten we inmiddels dat de oude Egyptenaren Blauwe Lotus gebruikten om een ​​gevoel van stimulatie en een extatische toestand op te wekken.

Blauwe lotus werd gebruikt als een wijntonicum net als ginseng, als een pijnstiller vergelijkbaar met arnica, als een circulatiestimulans die rijker is dan ginkgo biloba en als een seksuele stimulans krachtiger dan Viagra.

De Liefdesbonbon

Wil je de kracht van Blauwe Lotus ervaren, neem dan even een kijkje bij de Liefdesbonbon Extase. Deze bevat naast Blauwe Lotus ook Damiana en Muira Puma. Gezamenlijk een krachtige bonbon voor een leuk en seksueel getint succesvol avondje.

SmartPalace Afrodisiaca uitgelicht

Loading...
-13% Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat blijmakende, verkwikkende en relaxerende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
 

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 14,75
liefdesbommetjes


Liefdesbommetjes -
Bommetjevol libidoverhogende kruiden

Liefdesbommetjes. De nieuwste innovatie van De Liefdesbonbon. 6 capsules bommetjevol met seksueel stimulerende kruiden, zowel voor hem als voor haar. Het kan een warme high geven, een blije, euforische stemming en het empathisch gevoel versterken. Het Liefdesbommetje is hip en opwindend.
___
  • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
  • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
  • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

Prijs: € 8,95

Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 8,95


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.