Kratom voor liefhebbers van puur natuur.

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

HET GEHEIM VAN KRATOM

Kratom is misschien wel het best bewaarde geheim in de kruidenwereld. Het geeft je energie, meer focus en euforische gevoelens. Of heb je liever de varianten die je heerlijk ontspannen maken of helpen bij een relaxte nachtrust?

↓  Welk effect wil jij? ↓

Of, lees onderstaande als je eerst meer informatie wil over Kratom

DE FIJNE EIGENSCHAPPEN VAN KRATOM

Kratom is enorm in opkomst in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de fijne eigenschappen. Het helpt je energie, euforie, libido en stimulatie te geven, Andere varianten geven je juist meer ontspanning, of worden toegepast om beter te slapen.

 

Kratom effecten

WAT DOET KRATOM MET JE?

Kratom kan je een blij, sociaal, praterig en euforisch gevoel geven, terwijl een andere Kratom-soort er juist voor kan zorgen dat je meer gestimuleerd wordt om dingen te doen en je een flinke dosis energie, focus en werklust kan geven. Ook als slaapondersteuner wordt Kratom veel gebruikt en ook als libidobooster en pijnstiller wordt Kratom steeds meer gevonden.

Voor alle Kratom geldt dat er bij de hoeveelheid Kratom die je inneemt een piekmoment is. Dit ligt bij de gemiddelde mens tussen de één en drie gram. Ga je over dat piekmoment heen, dan zullen de verdovende effecten van Kratom gaan overheersen en de ‘initiële’ effecten minder worden. Het is bij Kratom dus niet zo, dat als je er meer van neemt, dat het beter wordt. Het is net waar je naar zoekt en wat je zelf graag wil. Maar vaak is het zo, dat een lichte of een normale dosis juist een sterker gewenst effect geeft dan een hoge dosis.

KRATOM BESTELLEN, WELKE IS HET BESTE?

De sterkte en het effect van elke soort zijn sterk gerelateerd aan waar het is gekweekt en hoe de bladeren worden gedroogd en gefermenteerd. Ook is er variëteit die ontstaat door de verschillende kleuren bladnerven. Kratom bestellen kan dus best lastig zijn als je onbekend bent met de werking van al die verschillende soorten Kratom. Daarom geven wij bij elke Kratom soort direct aan wat het effect is, zodat het heel makkelijk is om de juiste Kratom te vinden. Je kan in één oogopslag zien welk effect je mag verwachten en welke voor jou het beste geschikt is. Je hoeft dus niet eindeloos te zoeken tussen de rode, gele, witte of groene bladnerf uit Bali, Borneo, Thailand, Sumatra of Maleisië. Dat hebben wij al voor je gedaan.

KRATOM WERKT NA ± 30-60 MINUTEN

Bij een lichte/normale ­dosis (1 tot 3 gram) voel je binnen 30-60 minuten dat je meer energiek, opgewekt, gestimuleerd en toch heel relaxed voelt, afhankelijk van de gekozen soort. Bij een hoge dosis (3 – 6 gram) nemen de verdovende eigenschappen van Kratom de overhand. Neem nooit meer dan de voorgeschreven hoeveelheid. De effecten kunnen 4-8 uur werkzaam zijn. Let op: voor Kratom geldt dat ‘meer’ niet per se ‘beter’ betekent.

GEWENNING AAN KRATOM

Zoals bij elke psychoactieve stof zal je lichaam uiteindelijk wennen aan mytraginine (de werkzame stof in Kratom) en worden de effecten minder. Dat noemen we tolerantie. Vaak ontstaat dit doordat de gebruiker de dosis steeds iets verhoogt om het zelfde effect te blijven voelen. Dat kan een afhankelijkheid creëren. Het is goed om te weten hoe je met Kratom moet omgaan om tolerantie te voorkomen. Als je dit op de juiste wijze doet, kan je lage doses handhaven en nog steeds de voordelen ervaren waar je naar op zoek bent. Het zou zonde zijn als je na verloop van tijd merkt dat Kratom je niet meer geeft wat je nodig heeft. De beste wijze voor het gewenste effect is om maar één gram te nemen en dit met lichte regelmaat te doen, bijvoorbeeld ieder drie, vier uur.

MITRAGYNA SPECIOSA / KRATOM PLANT

De originele naam van de Kratomplant is Mitragyna Speciosa. De Kratom plant groeit voornamelijk in Indonesië, op Bali, Borneo, Sumatra, maar in de omringende landen wordt de Mitragyna Speciosa ook aangetroffen. De werkzame stof in Kratom heet Mitragynine.

 


  • We krijgen veel vragen, hoe om te gaan met Kratom en tolerantie. De effecten van Kratom zijn erg plezierig, maar na verloop van tijd lijkt het dat deze effecten langzaamaan afnemen. Het lijkt dan evident om er voor te kiezen de dosis Kratom te verhogen. Hoe werkt dat nou eigenlijk met Kratom en tole...

  • Kratom kopen in België, is dat legaal? Gelukkig wel. Zoals in de meeste landen is Kratom kopen in België volstrekt legaal. Helaas hebben veel Europese landen de laatste jaren wetgeving aangenomen die het bezit, verkoop en het gebruik van Kratom verbieden. Maar Kratom kopen in België is dus gelukkig ...

  • Kratom is een hele bijzonder plant. Het kan je namelijk een heel blij, praterig en sociaal gevoel geven, maar het kan ook zorgen voor een hele relaxte en gefocuste energie die wel uren kan duren. Je kan de Kratom effecten het beste omschrijven als meewind. Alles wat je doet gaat je gewoon makkelijke...