Kratom voor liefhebbers van puur natuur.

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

HET GEHEIM VAN KRATOM

Kratom is misschien wel het best bewaarde geheim in de kruidenwereld. Het geeft je energie, meer focus en euforische gevoelens. Of heb je liever de varianten die je heerlijk ontspannen maken of helpen bij een relaxte nachtrust?

↓  Welk effect wil jij? ↓

DE FIJNE EIGENSCHAPPEN VAN KRATOM

Kratom is enorm in opkomst in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de fijne eigenschappen. Het helpt je energie, euforie, libido en stimulatie te geven, maar andere varianten geven je juist meer ontspanning, of worden toegepast om beter te slapen. Neem je een grotere hoeveelheid dan nemen vooral de verdovende eigenschappen toe.

WAT DOET KRATOM MET JE?

Kratom kan je een blij, sociaal, praterig en euforisch gevoel geven, terwijl een andere Kratom-soort er juist voor kan zorgen dat je meer gestimuleerd wordt om dingen te doen en je een flinke dosis energie, focus en werklust kan geven. Ook als slaapmiddel wordt Kratom veel gebruikt, als je de juiste soort hiervoor hebt, en ook als libidobooster en pijnstiller wordt Kratom steeds meer gevonden. Sommige soorten geven je een verhoogd libido, terwijl anderen je juist heel erg relaxed maken.

Voor alle Kratom geldt dat er bij de hoeveelheid Kratom die je inneemt een piekmoment is. Ga je over dat piekmoment heen, dan zullen de verdovende effecten van Kratom gaan overheersen en de ‘initiële’ effecten minder worden. Het is bij Kratom dus niet zo, dat als je er meer van neemt, dat het per se beter wordt. Het is net waar je naar zoekt en wat je zelf graag wil. Maar vaak is het zo, dat een lichte of een normale dosis een sterker gewenst effect geeft dan een hoge dosis.

MITRAGYNA SPECIOSA / KRATOM PLANT

De originele naam van de Kratomplant is Mitragyna Speciosa. De Kratom plant groeit voornamelijk in Indonesië, op Bali, Borneo, Sumatra, maar in de omringende landen wordt de Mitragyna Speciosa ook aangetroffen. De werkzame stof in Kratom heet Mitragynine.

KRATOM BESTELLEN, WELKE IS HET BESTE?

De sterkte en het effect van elke soort zijn sterk gerelateerd aan waar het is gekweekt, maar minstens zo belangrijk is de variëteit die ontstaat door de verschillende bladnerven. Kratom bestellen kan best lastig zijn als je onbekend bent met de werking van de rode, groene, gele (gouden) en witte Kratom. Voor een beginnende Kratom gebruiker is het haast onmogelijk om al die verschillen van Kratom te begrijpen en op de juiste manier te kunnen kiezen welke Kratom voor jou het beste geschikt is.

De Kratom van Herbal Palace is één van de weinige Kratom in de markt die hier direct duidelijkheid over geeft. Bij elke Kratom soort wordt heel duidelijk aangegeven wat het effect is, zodat het heel makkelijk is om de juiste Kratom te vinden. De producten van Herbal Palace worden zeer zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Je kan in één oogopslag zien welk effect je mag verwachten en welke voor jou het beste geschikt is. Je hoeft dus niet eindeloos te zoeken tussen de rode, gele, witte of groene bladnerf uit Bali, Borneo, Thailand, Sumatra of Maleisië. Dat heeft Herbal Palace al voor je gedaan.

KRATOM WERKT NA ± 30-60 MINUTEN

Voor Kratom geldt dat ‘meer’ niet per se ‘beter’ betekent. Bij een lichte/normale ­dosis voel je binnen 30-60 minuten dat je meer energiek, opgewekt en gestimuleerd bent. Bij een hoge dosis nemen de verdovende eigenschappen de overhand. Neem nooit meer dan de voorgeschreven hoeveelheid. De effecten kunnen 4-8 uur werkzaam zijn.

GEWENNING AAN KRATOM

Zoals bij elke psychoactieve stof zal je lichaam uiteindelijk wennen aan mytraginine en worden de effecten minder. Dat noemen we tolerantie. Vaak ontstaat dit doordat de gebruiker de dosis steeds iets verhoogt om het zelfde effect te blijven voelen. Dat kan een afhankelijkheid creëren. Het is goed om te weten hoe u met Kratom moet omgaan om tolerantie te voorkomen. Als je dit op de juiste wijze doet, kan je lage doses handhaven en nog steeds de voordelen ervaren waar je naar op zoek bent. Het zou zonde zijn als je na verloop van tijd merkt dat Kratom je niet meer geeft wat je nodig heeft.

 


  • We krijgen veel vragen, hoe om te gaan met Kratom en tolerantie. De effecten van Kratom zijn erg plezierig, maar na verloop van tijd lijkt het dat deze effecten langzaamaan afnemen. Het lijkt dan evident om er voor te kiezen de dosis Kratom te verhogen. Hoe werkt dat nou eigenlijk met Kratom en tole...

  • Kratom kopen in België, is dat legaal? Gelukkig wel. Zoals in de meeste landen is Kratom kopen in België volstrekt legaal. Helaas hebben veel Europese landen de laatste jaren wetgeving aangenomen die het bezit, verkoop en het gebruik van Kratom verbieden. Maar Kratom kopen in België is dus gelukkig ...

  • Kratom is een hele bijzonder plant. Het kan je namelijk een heel blij, praterig en sociaal gevoel geven, maar het kan ook zorgen voor een hele relaxte en gefocuste energie die wel uren kan duren. Je kan de Kratom effecten het beste omschrijven als meewind. Alles wat je doet gaat je gewoon makkelijke...

BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.