Kratom voor liefhebbers van puur natuur.

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

KRATOM KOPEN

Kratom kopen? Het is een echte aanrader. Het geeft je energie, euforie en een sterkere focus. Het helpt je echt bij zware dagen. Maar het kan je ook heel ontspannen en relaxed maken of helpen bij een relaxte nachtrust. Elke Kratom bezit eigen specifieke karakteristieken.
Wij helpen je om de beste Kratom te kiezen. 

↓  Kratom? Kies eerst het gewenste effect  ↓

WIL JE KRATOM KOPEN?

Kratom is enorm in opkomst in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de fijne eigenschappen. Het helpt je energie, euforie, stimulatie, ontspanning te geven, maar het wordt ook toegepast om beter te slapen en als libidoverhoger. Neem je een grotere hoeveelheid dan nemen vooral de verdovende eigenschappen toe.

WAT DOET KRATOM MET JE?

Kratom kan je een blij, sociaal, praterig en euforisch gevoel geven, terwijl een andere Kratom-soort er juist voor kan zorgen dat je meer gestimuleerd wordt om dingen te doen en je een flinke dosis energie, focus en werklust kan geven. Ook als slaapmiddel wordt Kratom veel gebruikt, als je de juiste soort hiervoor hebt, en ook als libidobooster en pijnstiller wordt Kratom steeds meer gevonden. Sommige soorten geven je een verhoogd libido, terwijl anderen je juist heel erg relaxed maken.

Voor alle Kratom geldt dat er bij de hoeveelheid Kratom die je inneemt een piekmoment is. Ga je over dat piekmoment heen, dan zullen de verdovende effecten van Kratom gaan overheersen en de ‘initiële’ effecten minder worden. Het is bij Kratom dus niet zo, dat als je er meer van neemt, dat het per se beter wordt. Het is net waar je naar zoekt en wat je zelf graag wil. Maar vaak is het zo, dat een lichte of een normale dosis een sterker gewenst effect geeft dan een hoge dosis.

WELKE KRATOM KAN IK HET BESTE GEBRUIKEN?

De sterkte en het effect van elke soort zijn sterk gerelateerd aan waar het is gekweekt, maar minstens zo belangrijk is de variëteit die ontstaat door de verschillende bladnerven. Kratom wordt aangeboden in rode, groene, gele (gouden) en witte Kratom. Voor een beginnende Kratom gebruiker is het haast onmogelijk om al die verschillen van Kratom te begrijpen en op de juiste manier te kunnen kiezen welke Kratom voor jou het beste geschikt is.

De Kratom van Herbal Palace is één van de weinige Kratom in de markt die hier direct duidelijkheid over geeft. Bij elke Kratom soort wordt heel duidelijk aangegeven wat het effect is, zodat het heel makkelijk is om de juiste Kratom te vinden. De producten van Herbal Palace worden zeer zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Je kan in één oogopslag zien welk effect je mag verwachten en welke voor jou het beste geschikt is. Je hoeft dus niet eindeloos te zoeken tussen de rode, gele, witte of groene bladnerf uit Bali, Borneo, Thailand, Sumatra of Maleisië. Dat heeft Herbal Palace al voor je gedaan.

KRATOM WERKT NA ± 30-60 MINUTEN

Voor Kratom geldt dat ‘meer’ niet per se ‘beter’ betekent. Bij een lichte/normale ­dosis voel je binnen 30-60 minuten dat je meer energiek, opgewekt en gestimuleerd bent. Bij een hoge dosis nemen de verdovende eigenschappen de overhand. Neem nooit meer dan de voorgeschreven hoeveelheid. De effecten kunnen 4-8 uur werkzaam zijn.

GEWENNING AAN KRATOM

Zoals bij elke psychoactieve stof zal je lichaam uiteindelijk wennen aan mytraginine en worden de effecten minder. Dat noemen we tolerantie. Vaak ontstaat dit doordat de gebruiker de dosis steeds iets verhoogt om het zelfde effect te blijven voelen. Dat kan een afhankelijkheid creëren. Het is goed om te weten hoe u met Kratom moet omgaan om tolerantie te voorkomen. Als je dit op de juiste wijze doet, kan je lage doses handhaven en nog steeds de voordelen ervaren waar je naar op zoek bent. Het zou zonde zijn als je na verloop van tijd merkt dat Kratom je niet meer geeft wat je nodig heeft.

 


  • Kratom thee maken wordt steeds populair omdat Kratom niet iedereen de smaak lekker vindt en met Kratom Thee is dit zeer goed te maskeren. Kratom Thee is daarentegen wel iets minder potent dan Kratom poeder, maar desalniettemin een zeer goede manier om de effecten van Kratom te leren kennen....

  • Kratom is een boom met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna speciosa genoemd en is in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant is aan de koffie (Rubiaceae) familie en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De bladeren bevatten bioactieve alkaloïden mitragynine e...

  • Er wordt ontzettend veel beweerd over Kratom. Maar wat is er nu van waar en wat moet je geloven? In onderstaand verslag proberen we meer duidelijkheid te geven en mythes over Kratom te bevestigen, dan wel de ontkrachten....

BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.