Kratom kopen voor liefhebbers van puur natuur.

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

KRATOM KOPEN

Wil je Kratom kopen? Dan ben je op de juiste plaats, want Kratom is misschien wel het best bewaarde geheim in de kruidenwereld. Kratom geeft je energie, meer focus en euforische gevoelens. Of heb je liever de varianten die je heerlijk ontspannen maken of helpen bij een relaxte nachtrust? Kratom kopen? Maak je keuze uit het door jou gewenste effect.

↓  Kratom kopen? Welk effect wil jij? ↓

Kratom kopen? Lees onderstaande als je meer informatie nodig hebt.

DE FIJNE EIGENSCHAPPEN VAN KRATOM

Kratom kopen wordt door steeds meer mensen in Nederland gedaan. Het is duidelijk dat steeds meer mensen de fijne eigenschappen ontdekken van Kratom. Het helpt je met energie, euforie, libido en stimulatie. Andere varianten kunnen je juist meer ontspanning geven, of worden toegepast om beter te slapen.

 

Kratom effecten

KRATOM DOSEREN

Wanneer we kratom kopen dan doen we dat vaak voor een blij, sociaal, praterig en euforisch gevoel, terwijl een andere Kratom-soort er juist voor kan zorgen dat je meer gestimuleerd wordt om dingen te doen en je een flinke dosis energie, focus en werklust kan geven, of juist als slaapondersteuner wordt gebruikt of als libidobooster en pijnstiller.

Voor alle Kratom geldt dat er bij de hoeveelheid Kratom die je inneemt een piekmoment is. Dit ligt bij de gemiddelde mens tussen de één en drie gram. Ga je over dat piekmoment heen, dan zullen de verdovende effecten van Kratom gaan overheersen en de ‘initiële’ effecten minder worden. Het is bij Kratom dus niet zo, dat als je er meer van neemt, dat het beter wordt. Het is net waar je naar zoekt en wat je zelf graag wil. Maar vaak is het zo, dat een lichte of een normale dosis juist een sterker gewenst effect geeft dan een hoge dosis. We leggen dit haarfijn uit in een door ons geschreven paper over het gebruik van Kratom, waarbij het belangrijk is dat de juiste dosering neemt. Veel mensen nemen veel te hoge hoeveelheden kratom en dat is nu juist niet de bedoeling wanneer je voor de euforische, libidoverhogende, focusverbeterende of energiegevende eigenschappen gaat. Lees onze paper over het juist doseren van Kratom hier.

KRATOM KOPEN, WELKE IS HET BESTE?

De sterkte en het effect van elke soort zijn sterk gerelateerd aan waar het is gekweekt en hoe de bladeren worden gedroogd en gefermenteerd. Ook is er variëteit die ontstaat door de verschillende kleuren bladnerven. Kratom kopen kan dus best lastig zijn als je onbekend bent met de werking van al die verschillende soorten Kratom. Daarom geven wij bij elke Kratom soort direct aan wat het effect is, zodat het heel makkelijk is om de juiste Kratom te vinden. Je kan in één oogopslag zien welk effect je mag verwachten en welke voor jou het beste geschikt is. Je hoeft dus niet eindeloos te zoeken tussen de rode, gele, witte of groene bladnerf uit Bali, Borneo, Thailand, Sumatra of Maleisië. Dat hebben wij al voor je gedaan.

KRATOM WERKT NA ± 30-60 MINUTEN

Bij een lichte/normale ­dosis (1 tot 3 gram) voel je binnen 30-60 minuten dat je meer energiek, opgewekt, gestimuleerd en toch heel relaxed voelt, afhankelijk van de gekozen soort. Bij een hoge dosis (3 – 6 gram) nemen de verdovende eigenschappen van Kratom de overhand. Neem nooit meer dan de voorgeschreven hoeveelheid. De effecten kunnen 4-8 uur werkzaam zijn. Let op wanneer je kratom kopen gaat: ‘meer’ betekent niet per se ‘beter’! Vaak integendeel.

GEWENNING AAN KRATOM

Zoals bij elke psychoactieve stof zal je lichaam uiteindelijk wennen aan mytraginine (de werkzame stof in Kratom) en worden de effecten minder. Dat noemen we tolerantie. Vaak ontstaat dit doordat de dosis steeds iets wordt verhoogt om het zelfde effect te blijven voelen. Dat kan een afhankelijkheid creëren. Het is goed om te weten hoe je met Kratom moet omgaan om tolerantie te voorkomen als je kratom kopen gaat. Als je dit op de juiste wijze doet, kan je lage doses handhaven en nog steeds de voordelen ervaren waar je naar op zoek bent. Het zou zonde zijn als je na verloop van tijd merkt dat Kratom je niet meer geeft wat je nodig heeft. De beste wijze voor het gewenste effect is om maar één gram te nemen en dit met lichte regelmaat te doen, bijvoorbeeld ieder drie, vier uur.

MITRAGYNA SPECIOSA / KRATOM PLANT

De originele naam van de Kratomplant is Mitragyna Speciosa. De Kratom plant groeit voornamelijk in Indonesië, op Bali, Borneo, Sumatra, maar in de omringende landen wordt de Mitragyna Speciosa ook aangetroffen. De werkzame stof in Kratom heet Mitragynine.

 


  • Het doseren van Kratom is een belangrijk aspect om de gewenste effecten te bereiken en tegelijkertijd mogelijke risico's te minimaliseren. Hieronder zullen we een uitgebreid en gedetailleerd stuk verstrekken over het doseren van Kratom, inclusief verschillende factoren om rekening mee te houden en m...

  • Mitragynine, afkomstig uit Kratom; een plant afkomstig uit Zuidoost-Azië, bevat een krachtig actief bestanddeel genaamd mytragynine, dat bekend staat om zijn pijnstillende en kalmerende effecten. Mensen die lijden aan chronische pijn kiezen vaak voor kratom als een natuurlijk alternatief voor opioïd...

  • We krijgen veel vragen, hoe om te gaan met Kratom en tolerantie. De effecten van Kratom zijn erg plezierig, maar na verloop van tijd lijkt het dat deze effecten langzaamaan afnemen. Het lijkt dan evident om er voor te kiezen de dosis Kratom te verhogen. Hoe werkt dat nou eigenlijk met Kratom en tole...

Webshop Kermerk