De online Smartshop voor liefhebbers van stimulerende Kratom

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

Focus Kratom voor concentratie

Hieronder vind je de Focus Kratom die zorgt voor verbeterde concentratie

↓ Kratom voor meer focus. Maak je keuze  ↓

Loading...
SALE Focus Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Focus en concentratie.


Focus, concentratie, stimulatie

De ULTIEME FOCUS KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een stimulerend effect van verhoogde focus en concentratie zoals alleen deze Kratom dat kan. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen. Gebruik lichte hoeveelheden om de concentratie optimaal te bevorderen.
___

VOOR € 16,95

Inhoud: 25 gram Focus Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Borneo Red van Herbal Palace. Rust, ontspanning, relax en focus.Verdovend - Focus

KRATOM SUPER BORNEO RED van Herbal Palace is een 'smooth' aanvoelende Kratom. Verhoogt de concentratie bij kleine hoeveelheden en toont verdovende effecten vanaf een normale dosis.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Borneo Red Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Malay Green Kratom van Herbal Palace - Mind stimulating, euforie en libido.Stimulatie - Euforie

KRATOM SUPER MALAY GREEN van Herbal Palace is een hele fijne Kratom wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Mind Stimulating met een prettige moodlift. Je krijgt er letterlijk zin van.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Malay green Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
-9% Mini weegschaal MZ-100Mini weegschaal Table top - 0.01 - 200 gram Deze MZ-100 Digitale Miniweegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte mini weegschaaltjes vanwege de precisie.
___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

Oorspronkelijke prijs was: € 17,50.Huidige prijs is: € 15,95.
-11% 100 VEGGIE CAPSULES 00Honderd lege veggie capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van vegetable cellulose (HPMC) en water. Uitermate geschikt voor vegetariërs. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.
___

VAN 8,95 VOOR € 7,95

Oorspronkelijke prijs was: € 8,95.Huidige prijs is: € 7,95.
-14% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine "00". De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Klik hier als je op zoek bent naar veggie capsules GGO-vrij, gluten-vrij en zonder conserveringsmiddelen.
___

VAN 6,95 VOOR € 5,95

Oorspronkelijke prijs was: € 6,95.Huidige prijs is: € 5,95.
Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules vullen (inhoud 0,6-0,7 gram) met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

VOOR € 28,50

 28,50

DE BESTE FOCUS KRATOM VOOR CONCENTRATIE

Focus Kratom: Een natuurlijk hulpmiddel uit de schatkist van de natuur, ontworpen om mentale helderheid te bevorderen en concentratie te verbeteren, waardoor je je kunt richten op je taken met scherpte en precisie.

Er zijn veel verschillende soorten Focus Kratom en in beginsel lijken ze erg op elkaar. Over het algemeen kan je stellen: neem je weinig, dan heb je meer zin om iets te gaan doen en geeft het je een gevoel van euforie. Je ziet alles wat rooskleuriger in, maar je merkt ook dat dingen wat helderder worden en je je beter kan concentreren. Kratom is niet voor niets familie van de koffieplant. Neem je veel Kratom dan nemen de verdovende eigenschappen toe, maar dan nemen ook de concentratieverhogende eigenschappen toe. Meer is dus niet per se beter.

Door de vele verschillende Focus Kratom soorten zijn er subtiel en minder subtiel heel wat verschillen. Zo zijn er Kratomsoorten die je heel relaxed maken, of heel veel energie geven, of gewoon lekker blij maken. Maar met de juiste Kratom in de juiste hoeveelheid kan je dus ook je focus versterken. SMARTPALACE informeert je graag hierover.

Sommige gebruikers hebben gemeld dat witte en groene kratomsoorten vaak worden gewaardeerd om hun stimulerende en focusverhogende effecten. Witte kratomsoorten, zoals White Maeng Da, White Borneo of White Thai, worden vaak geprezen om hun energieke boost en helderheid van de geest. Groene kratomsoorten, zoals Green Maeng Da, Green Malay of Green Thai, kunnen ook helpen bij het verbeteren van de focus, terwijl ze tegelijkertijd een milde energieboost bieden zonder de overmatige stimulatie die sommige mensen ervaren bij witte kratomsoorten.

Focus Kratom is enorm in opkomst in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de fijne eigenschappen. Niet in de laatste plaats omdat Kratom je zintuigen op scherp kunnen zetten. Voor de beste werking voor focus en concentratie adviseren we niet meer dan 1,5 gram te nemen.


↓  Kies een ander gewenst effect  ↓

Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een vakantie t/m 30 juli 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 31 juli sturen we je bestelling naar je toe.