Kratom overzicht

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

Kratom overzicht. Your daily dose of happy energy.

Een kratom overzicht is handig. Het kan je namelijk een heel blij, praterig en sociaal gevoel geven, maar het kan ook zorgen voor een hele relaxte en gefocuste energie die wel uren kan duren, zonder dat het jou als persoon verandert. Je kan Kratom effecten het beste omschrijven als fijne meewind. Alles wat je doet gaat je veel makkelijker af en ook nog met een glimlach op je gezicht. Het is dat vriendelijke duwtje in de rug wat je nodig hebt om de dag prettig te doorstaan.

We hebben Kratom voor energie, euforie, (sexuele) stimulatie, focus en concentratie en ontspanning. Ook om beter te slapen is Kratom perfectomento. Hieronder vind je ons gehele Kratom overzicht. Of kies snel via onze Kratomwijzer.

Loading...
SALE Relax Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Rust en ontspanning.


Relaxerend - kalmerend - ontstressend

De ULTIEME RELAX KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een tevreden, ontspannen, relaxt gevoel zoals alleen Kratom dat doet. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen. In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Relax Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

Vanaf  14,75
SALE Energie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace, Energie en stimulatie.


Energie - Verkwikkend - Meewindgevoel

De ULTIEME ENERGIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat fijne energiegevende en verkwikkende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Het voelt als meewind bij alles wat je doet. Het gevoel dat alles je makkelijker af gaat.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Energie Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Slaap Kratom Mix. Ultieme mix van Herbal Palace. Rust, ontspanning en slaap.


Slaapgevend - kalmerend - verdovend

De ULTIEME SLAAP KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een ontspannen, verdovend, slaapverbeterend effect . Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VOOR € 16,95

Inhoud: 25 gram Slaap Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Focus Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Focus en concentratie.


Focus, concentratie, stimulatie

De ULTIEME FOCUS KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een stimulerend effect van verhoogde focus en concentratie zoals alleen deze Kratom dat kan. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen. Gebruik lichte hoeveelheden om de concentratie optimaal te bevorderen.
___

VOOR € 16,95

Inhoud: 25 gram Focus Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Libido Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Libido, lust en stimulatie. Libidoverhogende producten


Libido - zin - lust

De ULTIEME LIBIDO KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een stimulerend, libidiverhogend gevoel. Als je eenmaal begint, ben je niet meer te stoppen. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Libido Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Sumatra White Kratom van Herbal Palace - rust, relax, ontspanning, euforie en libidoRelax - Euforie

KRATOM SUMATRA WHITE van Herbal Palace is onze persoonlijke favoriet omdat hij zo'n lekker relaxed en prettig gevoel van euforie kan geven. Wordt ook veel gebruikt om het libido te stimuleren.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Sumatra White Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da Green van Herbal Palace. Rust, relax en energieKalm - Energie - relax

KRATOM SUPER MAENG DA GREEN van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratom en geeft een sterk energiegevende, maar toch relaxte gevoel, zelfs bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Green Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforieVerdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Red Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Sumatra Red Kratom van Herbal Palace - euforie en rust, relax, ontspanning en libidoEuforie - Relax

KRATOM SUPER SUMATRA RED van Herbal Palace is een milde Kratom, maar met een heerlijk euforiserend, relaxerend effect. Zeer geschikt voor sociale activiteiten en voor het libido.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Sumatra red kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Borneo Red van Herbal Palace. Rust, ontspanning, relax en focus.Verdovend - Focus

KRATOM SUPER BORNEO RED van Herbal Palace is een 'smooth' aanvoelende Kratom. Verhoogt de concentratie bij kleine hoeveelheden en toont verdovende effecten vanaf een normale dosis.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Borneo Red Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Malay Green Kratom van Herbal Palace - Mind stimulating, euforie en libido.Stimulatie - Euforie

KRATOM SUPER MALAY GREEN van Herbal Palace is een hele fijne Kratom wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Mind Stimulating met een prettige moodlift. Je krijgt er letterlijk zin van.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Malay green Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Gold Kratom van Herbal Palace - Energie en euforieEnergie - Euforie

KRATOM MAENG DA GOLD van Herbal Palace is een perfecte Kratom voor een dag vol met energie en goede zin. Het fijne aan deze Kratom is dat het met de energie tegelijkertijd een euforische glow geeft.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Gold Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da White van Herbal Palace. Rust, relax, ontspannend.Kalm - Relax - euforie

KRATOM MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt voor zijn verdovende eigenschappen, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da White Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de sterkste Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram Maeng Da kratom:
Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

Oorspronkelijke prijs was: € 66,00.Huidige prijs is: € 47,50.
-9% Mini weegschaal MZ-100Mini weegschaal Table top - 0.01 - 200 gram Deze MZ-100 Digitale Miniweegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte mini weegschaaltjes vanwege de precisie.
___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

Oorspronkelijke prijs was: € 17,50.Huidige prijs is: € 15,95.
-11% 100 VEGGIE CAPSULES 00Honderd lege veggie capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van vegetable cellulose (HPMC) en water. Uitermate geschikt voor vegetariërs. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.
___

VAN 8,95 VOOR € 7,95

Oorspronkelijke prijs was: € 8,70.Huidige prijs is: € 7,73.
-14% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine "00". De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Klik hier als je op zoek bent naar veggie capsules GGO-vrij, gluten-vrij en zonder conserveringsmiddelen.
___

VAN 6,95 VOOR € 5,95

Oorspronkelijke prijs was: € 6,76.Huidige prijs is: € 5,79.
Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules vullen (inhoud 0,6-0,7 gram) met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

VOOR € 28,50

 28,50

Mitragyna speciosa

Kratom, ook bekend onder de botanische naam Mitragyna speciosa, is een boom die van nature voorkomt in Zuidoost-Azië, met name in landen als Thailand, Maleisië, Indonesië en Vietnam. De bladeren van de kratomboom worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun stimulerende en kalmerende effecten. Kratom wordt vaak ingenomen door de bladeren te kauwen, te drogen en te vermalen tot poeder, of door er thee van te zetten.

De belangrijkste actieve bestanddelen van kratom zijn mitragynine en 7-hydroxymitragynine, die op receptoren in de hersenen werken en verschillende effecten veroorzaken, variërend van stimulerend tot pijnstillend en kalmerend. Afhankelijk van de dosering en de gebruikte kratomsoort kunnen de effecten verschillen.

 

Kratom overzicht landen / soorten algemeen.

Er zijn verschillende soorten kratom, elk met hun eigen unieke eigenschappen en effecten. Hier enkele van de meest voorkomende soorten in onderstaand kratom overzicht:

  1. Maeng Da Kratom: Maeng Da wordt beschouwd als een van de krachtigste en meest stimulerende soorten kratom. Het staat bekend om zijn energieke effecten en wordt vaak gebruikt om vermoeidheid te bestrijden en de focus te verbeteren.
  2. Bali Kratom: Bali kratom staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt door mensen die op zoek zijn naar verlichting van stress, angst en slaapproblemen.
  3. Thai Kratom: Afkomstig uit Thailand, staat Thai kratom bekend om zijn stimulerende effecten. Het wordt vaak gebruikt om energie en alertheid te verhogen, vergelijkbaar met Maeng Da.
  4. Indo Kratom: Indo kratom staat bekend om zijn veelzijdigheid en wordt beschouwd als een goede optie voor zowel energie als ontspanning. Het heeft een gemiddelde tot milde kracht en wordt gewaardeerd om zijn evenwichtige effecten.
  5. Malay Kratom: Malay kratom staat bekend om zijn langdurige effecten. Het biedt een milde energieboost en kan tegelijkertijd ontspanning bevorderen. Malay kratom wordt vaak gebruikt door mensen die op zoek zijn naar een evenwichtige ervaring.
  6. Borneo Kratom: Borneo kratom staat bekend om zijn kalmerende effecten en wordt vaak gebruikt voor stressverlichting en pijnbestrijding. Het staat ook bekend om zijn lange duur.
  7. Vietnam Kratom: Vietnam kratom wordt steeds populairder vanwege zijn unieke eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt voor zowel energie als ontspanning, afhankelijk van de dosering.

Het is belangrijk op te merken dat de effecten van kratom kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de dosering, de individuele gevoeligheid, en de kwaliteit van het product. Het is altijd verstandig om voorzichtig te zijn bij het experimenteren met nieuwe soorten kratom en om te beginnen met een lagere dosis om de reactie van je lichaam te beoordelen.

Webshop Kermerk