De online Smartshop voor liefhebbers van Kratom Thee

Kratom van Smartshop SmartPalace

KRATOM THEE KOPEN

Hieronder vindt u alle Kratom thee in onze online Smartshop

↓  KRATOM THEE. Maak uw keuze  ↓

Loading...
-20% Kratom thee Euforie voordeelpakket van Herbal PalaceKratom Thee Euforie 4x

"Save the day, met Kratom thee"
HET KRATOM THEE EUFORIE (3=4) VOORDEELPAKKET is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratomthee: Maeng Da Gold thee | Sumatra Red thee | Malay Green thee | Sumatra White thee

 18,95
SALE Kratom thee Maeng Da Red voordeelpakket van Herbal Palace. Verdovend, ontspanning, relax en euforie.Verdovend - Euforie (Voordeel bij 3 blikjes)

"Save the day, met Kratom thee" KRATOM THEE - MAENG DA RED van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratomsoorten en heeft een krachtige relaxerende en stemmingsverbeterende werking.
___

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratom thee

 5,95 14,95
SALE Kratom thee Sumatra White Voordeelpakket van Herbal Palace. Relax, ontspanning, euforie en libido.Stimulatie - Euforie
(Voordeel bij 3 blikjes)

"Save the day, met Kratom thee"
KRATOM THEE - SUMATRA WHITE van Herbal Palace is onze persoonlijke favoriet omdat hij zo'n lekker relaxed en prettig gevoel van euforie kan geven. Wordt ook veel gebruikt voor het libido.
___

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratom thee

 5,95 14,95
-20% Kratom thee Maeng Da Voordeelpakket van Herbal PalaceKratom Thee Maeng Da Voordeelpakket

"Save the day, met Kratom thee"
HET KRATOM THEE MAENG DA (3=4) VOORDEELPAKKET is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één Kratom Thee voordeelpakket. Het pakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom thee om gewenning te voorkomen.
___

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratom thee: Maeng Da Gold thee | Maeng Da Green thee | Maeng Da White thee | Maeng Da Red thee

 18,95
SALE Kratom thee Sumatra Red Voordeelpakket van Herbal Palace. Euforie, ontspanning, relax en libidoEuforie - Relax (Voordeel bij 3 blikjes)

"Save the day, met Kratom thee"
KRATOM THEE - SUMATRA RED van Herbal Palace is een milde Kratom thee, maar met een heerlijk euforiserend, relaxerend effect. Zeer geschikt voor sociale activiteiten en voor het libido.
___

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratomthee

 5,95 14,95
SALE Kratom thee Malay Green Voordeelpakket van Herbal Palace. Mind stimulating, euforie en libido.Stimulatie - Euforie
(Voordeel bij 3 blikjes)

"Save the day, met Kratom thee" KRATOM THEE - MALAY GREEN van Herbal Palace is een fijne Kratom wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Mind Stimulating met een prettige moodlift. Je krijgt er letterlijk zin van.
___

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratom thee

 5,95 14,95
SALE Kratom thee Maeng Da White voordeelpakket van Herbal Palace. Pijnstillend en ontspannend. Relax.Verdovend - Relax
(Voordeel bij 3 blikjes)

"Save the day, met Kratom thee"

KRATOM THEE - MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt om zijn verdovende effecten, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratom thee

 5,95 14,95
SALE Kratom thee Maeng Da Green voordeelpakket van Herbal Palace. Pijnstillend en een bron van energieVerdovend - Energie
(Voordeel bij 3 blikjes)

"Save the day, met een kopje Kratom thee" KRATOM THEE - MAENG DA GREEN van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratoms en heeft een sterk energiegevende, maar toch relaxerende werking. Al bij kleine hoeveelheden.
___

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratom thee

 5,95 14,95
SALE Kratom thee Maeng Da Gold voordeelpakket van Herbal Palace. Energie en euforieEnergie - Euforie
(Voordeel bij 3 blikjes)

"Save the day, met Kratom thee"   KRATOM THEE - MAENG DA GOLD van Herbal Palace is een perfecte Kratomthee voor een dag vol met energie en goede zin. Bij hogere dosering heeft het een meer verdovende werking.
___

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratom thee

 5,95 14,95

WAT IS KRATOM THEE?

Kratom wordt meestal verkocht in poedervorm, maar niet iedereen is gediend van de smaak van Kratompoeder. Kratom Thee heeft als voordeel dat de smaak met honing en gember goed is te maskeren. Als nadeel heeft het dat er minder potente stoffen in overblijven. Echter, wanneer je de Kratom gebruikt voor energie, focus, blijheid en libido, dan is Kratom Thee een erg goede vervanger voor Kratom poeder. Het aantal beschikbare Kratom thee soorten is kleiner dan bij poeder. Maar er is voldoende variatie.

Kratom thee is enorm in opkomst in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de fijne eigenschappen en het fijne van de betere smaak. Het helpt je energie, euforie, stimulatie, ontspanning te geven, maar het wordt ook toegepast om beter te slapen en als libidoverhoger. Neem je een grotere hoeveelheid dan nemen vooral de verdovende eigenschappen toe. Dit verdovende effect is sterker bij Kratom poeder.

Zoals bij elke psychoactieve stof zal je lichaam uiteindelijk wennen aan mytraginine en worden de effecten minder als je regelmatig gebruikt. Dan ontstaat er tolerantie. Vaak ontstaat dit doordat de gebruiker de dosis steeds iets verhoogt om het zelfde effect te blijven voelen. Dat kan een afhankelijkheid creëren. Het is goed om te weten hoe je met Kratom moet omgaan om tolerantie te voorkomen. Als je dit op de juiste wijze doet, kan je lage doses handhaven en nog steeds de voordelen ervaren waar je naar op zoek bent. Het zou zonde zijn als je na verloop van tijd merkt dat Kratom je niet meer geeft wat je nodig heeft.

Onze producten worden zeer zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Met de index van Herbal Palace kan je in één oogopslag zien welk effect je kan verwachten en welke voor jou het beste geschikt is. Je hoeft dus niet eindeloos te zoeken tussen de rode, gele, witte of groene bladnerf uit Bali, Borneo, Thailand, Sumatra of Maleisië. Dat heeft Herbal Palace al voor je gedaan. Onze producten zijn stuk voor stuk van superieure kwaliteit.