De online Smartshop voor liefhebbers van Kratom Thee

Kratom van Smartshop SmartPalace

KRATOM THEE KOPEN

HELAAS IS KRATOM THEE NIET MEER VERKRIJGBAAR

Helaas kunnen we geen Kratom  bladeren meer leveren. Voor veel mensen is Kratom een uitkomst omdat ze de smaak van Kratom niet fijn vinden. Gelukkig hebben we een goed alternatief gevonden, namelijk Kratom in Capsules. We hebben van iedere Kratom mix van Herbal Palace, nu ook de versie in Capsules. Op die manier kan je perfect doseren en je proeft niet de wat bittere smaak van Kratom.

 


Loading...
Kratom Ultimate Euforie Capsules


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME MIX EUFORIE KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat blijmakende, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). 2 capsules is voldoende voor het gewenste effect.

___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules euforiserende Kratom (20 gram)

 18,95
Kratom Ultimate Euforie Capsule


Energie - Verkwikkend - Meewindgevoel

ULTIEME ENERGIE KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat prettige energiegevende en verkwikkende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). 2 capsules is al voldoende voor het gewenste effect.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules energie Kratom (20 gram)

 18,95
Kratom Ultimate Libido Capsules


Libido - lust

De ULTIEME LIBIDO KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar een stimulerend, libidoverhogend effect. Als je eenmaal begint, ben je niet meer te stoppen. Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). Neem niet meer dan 2 à 3 capsules voor het gewenste effect.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules Libido Kratom (20 gram)

 18,95
Kratom Ultimate Focus Capsules


Focus, concentratie, stimulatie

De ULTIEME FOCUS KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat stimulerende effect van verhoogde focus en concentratie zoals alleen deze speciale Kratom dat kan. Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). Neem niet meer dan 1 à 2 capsules voor het gewenste effect.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules Focus Kratom (20 gram)

 18,95
Kratom Ultimate Relax Capsules


Relaxerend - kalmerend - ontstressend

De ULTIEME RELAX KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat tevreden, ontspannen gevoel zoals alleen Kratom dat kan geven Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules Relax Kratom (20 gram)

 18,95
Kratom Ultimate Sleep Capsules


Slaapgevend - kalmerend - verdovend

De ULTIEME SLAAP KRATOM CAPSULES, wanneer je op zoek bent naar dat ontspannen, verdovende, slaapbevorderende effect . Speciaal voor jou in capsules gedaan (Kratom smaakt een beetje bitter). In hogere dosering werkt deze Kratom verdovend en pijnstillend.
___

PRIJS: € 18,95

Inhoud: 25 capsules Slaap Kratom (20 gram)

 18,95

BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.