Kratom en tolerantie

Kratom en tolerantie

Kratom en tolerantie?

We krijgen veel vragen, hoe om te gaan met Kratom en tolerantie. De effecten van Kratom zijn erg plezierig, maar na verloop van tijd lijkt het dat deze effecten langzaamaan afnemen. Het lijkt dan evident om er voor te kiezen de dosis Kratom te verhogen. Hoe werkt dat nou eigenlijk met Kratom en tolerantie? En hoe kan ik er voor zorgen dat ik weer de zelfde prettige effecten ervaar als in het begin?

Kratom doseren

De eerste keer Kratom, voor veel mensen een openbaring. Er gaat een nieuwe wereld open van euforische gevoelens en energie, terwijl ondertussen het lichaam volledig relaxed is. Deze combinatie van fysieke en mentale activering en innerlijke rust tegelijkertijd is misschien wel wat Kratom het meest bijzonder maakt. Voor de één helpt het om wat minder zwaarmoedig te voelen, om meer zin te hebben om ‘dingen te doen’, of om het libido op te schroeven. Voor de ander is het meer het fijne ondersteunende meewind gevoel bij tal van bezigheden.

Het is om deze reden dat Kratom steeds populairder wordt in Nederland en België. Maar mensen die vaker Kratom hebben gebruikt weten ook dat het lastig kan zijn om op de juiste manier om te gaan met Kratom en tolerantie.

Kratom en tolerantie beheersen

Na verloop van tijd nemen de effecten van Kratom af. We noemen dit kratomtolerantie. Gelukkig zijn er aardig wat katalysatoren bekend die de effecten van Kratom versterken. De meest bekende katalysatoren om Kratom en tolerantie te beheersen zijn grapefruitsap, kurkuma en koffie. Wanneer je één van deze een half uur na inname van de Kratom drinkt dan zal je merken dat de effecten wat scherper worden.

Maar de echte powerconductor van Kratom is zwarte zaad olie. Niet alleen versterkt deze de effecten van Kratom, maar het helpt ook tegen het verschijnsel van Kratom en tolerantie. Om hiermee aan de slag te gaan, neem een half uur voor de Kratom dosis een theelepel zwarte zaadolie. Vervolgens kan je de dosis Kratom zelfs verminderen voor hetzelfde effect.

Maar het beste is om Kratom te faseren

Maar de echte oplossing om Kratom en tolerantie tegen te gaan is het faseren van Kratom. Veel gebruikers van Kratom maken namelijk de vergissing dat wanneer ze bij een bepaalde dosering voelen dat de effecten erg  fijn zijn, dat er gedacht wordt dat een hogere dosering nog fijner zal zijn. Dit is echter bijna nooit het geval. Bij een hogere dosering, nemen namelijk vooral de sederende eigenschappen van Kratom toe en voel je je – na een fijne korte high van een uur – plots eigenlijk eerder moe en lusteloos, in plaats van fit, blij en energiek. Dit is vrijwel altijd het gevolg van een te hoge dosering.

Hoe moet je kratom doseren?

Op de verpakking van Kratom wordt voor een lichte dosis van 1 tot 3 gram weergegeven en voor een gemiddelde dosis 3 tot 5 gram. Echter 5 gram is echt al een hoge dosis en wordt in deze hoogte voornamelijk ingezet voor het stillen van sterke pijn, of voor het detoxen van verslavingen. Wanneer je Kratom gebruikt voor de euforische, libidoverhogende, concentratieverhogende of energiegevende eigenschappen, dan is een dosis van 2 gram vaak al meer dan genoeg. En doe dit niet vaker dan twee keer per dag.

Wanneer je toch het gevoel hebt dat de effecten minder worden, trap dan niet in de val om meer te willen nemen. Maar ga het faseren. begin met 1 (max 1,5 gram,) gram en neem in fasen van een uur, of anderhalf uur nog twee maal 0,75 gram. Dat is één grote capsule. Je zal merken dat de euforische effecten nu veel langer blijven hangen.

 

Vragen?

Mocht je vragen hebben over Kratom en tolerantie, neem dan gewoon contact met ons op. We geven je graag advies.

E: klantenservice@smartpalace.nl
T: 011 – 857 86 48

SmartPalace Kratom uitgelicht

Loading...
-13% Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 14,75.
Kratom Maeng Da Green van Herbal Palace. Rust, relax en energieKalm - Energie - relax

KRATOM SUPER MAENG DA GREEN van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratom en geeft een sterk energiegevende, maar toch relaxte gevoel, zelfs bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Green Kratom

 16,95
Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforieVerdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Red Kratom

 16,95
Maeng Da Gold Kratom van Herbal Palace - Energie en euforieEnergie - Euforie

KRATOM MAENG DA GOLD van Herbal Palace is een perfecte Kratom voor een dag vol met energie en goede zin. Het fijne aan deze Kratom is dat het met de energie tegelijkertijd een euforische glow geeft.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Gold Kratom

 16,95
Kratom Maeng Da White van Herbal Palace. Rust, relax, ontspannend.Kalm - Relax - euforie

KRATOM MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt voor zijn verdovende eigenschappen, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da White Kratom

 16,95
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de sterkste Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram Maeng Da kratom:
Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

Oorspronkelijke prijs was: € 66,00.Huidige prijs is: € 47,50.


Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een korte vakantie t/m 26 april 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 27 april sturen we je bestelling naar je toe.