Magnesium belangrijk - Voedingssupplementen

Waarom magnesium belangrijk voor je is?

Waarom Magnesium belangrijk voor je is?

Magnesium belangrijk? Het gebruik van voedingssupplementen is enorm toegenomen. Er veel vraag naar snelle, gemakkelijke oplossingen om het herstelproces te versnellen en ervoor te zorgen dat men de juiste, in de dagelijkse voeding ontbrekende voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Bij mensen die veel intensief trainen of sporten ligt de vraag naar supplementen waarschijnlijk het hoogst. Terwijl jij spieren in de sportschool probeert op te bouwen, vindt het proces van spierherstel en spieropbouw pas echt plaats vanaf het moment dat je de sportschool verlaat door middel van suppletie, voeding en rust. Als u hier geen of weinig aandacht aan geeft, kan dat leiden tot de geleidelijke opbouw van melkzuur en giftige metabolisch afval, ook wel bekend als spierpijn(1).

Hoewel het bij voeding eigenlijk prioriteit zou moeten zijn om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, is dit niet realistisch dat dat altijd lukt. En dan kunnen supplementen een rol spelen bij het leveren van de juiste bouwstenen voor spierherstel en -groei. En ja dan kan supplementeren van magnesium belangrijk zijm!

Magnesium belangrijk!

Dat Magnesium belangrijk is weten we o.a. omdat het ingezet kan worden bij vermoeidheid, dat het essentieel is voor het behoud van sterke botten en tanden, dat het helpt bij het opbouwen van eiwit in het lichaam, dat het ondersteunend is voor het energieniveau, maar ook dat het ondersteunend is voor het functioneren van het geheugen, de werking van de spieren en het zenuwstelsel.

Door magnesium in uw dieet op te nemen, kan het spierfunctie verbeteren en vermoeidheid verminderen. We adviseren hierbij wel om naast magnesium ook te letten op de zinkopname, omdat zink hoge immuunsysteemwaarden heeft. Door te zorgen dat u voldoende magnesium binnenkrijgt – bij voorkeur via voeding – zult u niet alleen een merkbaar verschil in uw prestaties kunnen zien, maar ook in uw hersteltijd. Train dus veel als u dat wil, maar herstel ook slim en vul het op de juiste manier aan om uw prestaties te maximaliseren.

 

Puori M3 – Magnesium en Zink Voedingssupplement behoort tot de best verkrijgbare voedingssupplementen en kan net dat verschil maken. Alle ingrediënten zijn puur natuur en van zeer hoge kwaliteit.

 

Referenties

Puori Voedingssupplementen

Loading...
Spirulina-240-tabletten-1


Spirulina - 240 tabletten

Spirulina groeit in zoet water en is een groenblauwe fytoplankton alg. Deze algensoort is erg populair onder sporters en mensen die er een bewuste leefstijl op na willen houden, omdat het kan bijdragen aan een verbeterd energieniveau, uithoudingsvermogen en immuunsysteem. Spirulina bevat de 9 meest essentiële aminozuren. Wij adviseren de combinatie spirulina met chlorella.
___

€ 12,95


Inhoud: 240 tabletten
Bij: verbeterd energieniveau, uithoudingsvermogen en immuunsysteem.

 12,95
Chlorella-240-tabletten-1


Chlorella - 240 tabletten

Chlorella is een algensoort en werkelijk een bom essentiële vitamines, aminozuren en mineralen. De natuur laat weer eens zien hoe krachtig zij is vanuit haar oeroude bron. Chlorella wordt vaak gebruik voor ontgifting van het lichaam en is volledig geschikt voor veganisten. Chlorella is samen met Spirulina één van de meest onderzochte algen ter wereld.
___

€ 12,95


Inhoud: 240 tabletten
Bij: ontgifiting, verbeterd energieniveau, uithoudingsvermogen en immuunsysteem.

 12,95


Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een vakantie t/m 30 juli 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 31 juli sturen we je bestelling naar je toe.