Damiana, amoureuze geest

Damiana, Turnera diffusa

Damiana is een houtachtige struik met kleine groene bladeren en aromatische, gele bloemen. Damiana groeit in de natuur van Zuid-Texas tot Zuid-Amerika. Damiana staat bekend om zijn gezonde en amoureuze eigenschappen. De bladeren kunnen worden gebruikt in theemengsels, kruidenmengsels voor het roken, of geweekt als damiana-extract. Het is tevens één van de hoofdingrediënten in de Liefdesbonbon, te koop in onze webshop.

Afrodisiacium

Van Damiana is het bekend dat het je libido verhoogt, remmingen weg kan nemen en je orgasmes verbetert. Damiana verhoogt het zuurstof in het bloed en zorgt dat het makkelijker bij de edele delen terecht kan komen.

De oorsprong van Damiana

Damiana behoort tot de familie Turneraceae. Damiana is een kleine subtropische struik met aromatische, gekartelde bladeren en kleine, felgele bloemen. De oorsprong van de algemene naam damiana is van het Griekse daman of damia dat “temmen of onderwerpen” betekent. Het is de vrouwelijke vorm van Damian. Damiana is de wilde vrouw ‘die getemd wordt’.

Damiana wordt al sinds de tijd van de oude Azteken in Mexico, Midden-Amerika en Zuid-Amerika gebruikt en is nog steeds erg populair. Damiana staat vooral bekend vanwege het versterken van het seksueel verlangen, maar het wordt ook veel toegepast als een ontspannend middel, als een stimulerend middel voor de spijsvertering, als een stemmingsverbeteraar.

Men vermoedt dat de inheemse bevolking in de Baja-regio van Mexico, de Guaycura, de eersten waren die damiana gebruikten. Damiana werd in de oudheid ook zeer gewaardeerd door de Maya’s, die de plant op dezelfde manier gebruikten als de Azteken en de Guaycura.

Van gedroogd damianablad kan thee worden gemaakt, het is verkrijgbaar als tinctuur en als kruidenmengsel of als afrodisiacum in de Liefdesbonbon.

SmartPalace Afrodisiaca uitgelicht

Loading...
-12% Herbal Palace Kratom Ultimate EuforischEuforie - Stimulatie

ULTIMATE KRATOM MIX EUPHORISING is een mix van de beste witte en groene Kratom voor optimaal euforisch en stimulerend effect. Het kan een heerlijk, verkwikkend euforisch gevoel geven. Wordt ook veel gebruikt voor het libido.

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 16,95  14,75
-22% Herbal Palace Kratom Thee EuforiepakketEUFORIE Kratomthee 4x

"Save the day, met Kratom thee" HET KRATOM EUFORIE (4x) THEE VOORDEELPAKKET is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.

- Maeng Da Gold thee
- Sumatra Red thee
- Malay Green thee
- S

 23,80  18,95