Damiana, amoureuze geest

Damiana, Turnera diffusa

Damiana is een houtachtige struik met kleine groene bladeren en aromatische, gele bloemen. Damiana groeit in de natuur van Zuid-Texas tot Zuid-Amerika. Damiana staat bekend om zijn gezonde en amoureuze eigenschappen. De bladeren kunnen worden gebruikt in theemengsels, kruidenmengsels voor het roken, of geweekt als damiana-extract. Het is tevens één van de hoofdingrediënten in de Liefdesbonbon, te koop in onze webshop.

Afrodisiacium

Van Damiana is het bekend dat het je libido verhoogt, remmingen weg kan nemen en je orgasmes verbetert. Damiana verhoogt het zuurstof in het bloed en zorgt dat het makkelijker bij de edele delen terecht kan komen.

De oorsprong van Damiana

Damiana behoort tot de familie Turneraceae. Damiana is een kleine subtropische struik met aromatische, gekartelde bladeren en kleine, felgele bloemen. De oorsprong van de algemene naam damiana is van het Griekse daman of damia dat “temmen of onderwerpen” betekent. Het is de vrouwelijke vorm van Damian. Damiana is de wilde vrouw ‘die getemd wordt’.

Damiana wordt al sinds de tijd van de oude Azteken in Mexico, Midden-Amerika en Zuid-Amerika gebruikt en is nog steeds erg populair. Damiana staat vooral bekend vanwege het versterken van het seksueel verlangen, maar het wordt ook veel toegepast als een ontspannend middel, als een stimulerend middel voor de spijsvertering, als een stemmingsverbeteraar.

Men vermoedt dat de inheemse bevolking in de Baja-regio van Mexico, de Guaycura, de eersten waren die damiana gebruikten. Damiana werd in de oudheid ook zeer gewaardeerd door de Maya’s, die de plant op dezelfde manier gebruikten als de Azteken en de Guaycura.

Van gedroogd damianablad kan thee worden gemaakt, het is verkrijgbaar als tinctuur en als kruidenmengsel of als afrodisiacum in de Liefdesbonbon.

SmartPalace Afrodisiaca uitgelicht

Loading...
Kryptonite Met Capsules


Psychedelische Smartdrug

Kryptonite is een psychedelische smartdrug. De flinke dosis energie wordt gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. De ingrediënten van Kryptonite zijn volledig natuurlijk.
___
De psychedelische werking komt door de toegevoegde Hawaiian Baby Woodrose, een klimplant uit India. De zaadjes van Hawaiian Baby Woodrose bevatten LSA. Deze stof is verwant aan LSD, al zijn de effecten minder heftig.

3 capsules:

€ 7,95

6 capsules:

€ 14,95

Inhoud: 3 of 6 capsules.

 7,95 19,95
-14% Afrodisiacum Liefdesbonbons Pretpakket


Libidoverhogend -
Sex Pretpakketje

Het Pretpakketje is erg geschikt als je de werking van de verschillende afrodiserende producten van de Liefdesbonbon wil proberen. De Liefdesbonbons en de Wippie Wonka zijn lustopwekkende chocoladeverrassingen met kruidenextracten met een sexueel stimulerende werking. Afrodisiaca zowel voor hem als voor haar.
___
  • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
  • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
  • Als je heerlijk met elkaar wil versmelten
 

VAN 29,40 VOOR € 25,00

Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 29,40  25,00