Damiana, amoureuze geest

Damiana, Turnera diffusa

Damiana is een houtachtige struik met kleine groene bladeren en aromatische, gele bloemen. Damiana groeit in de natuur van Zuid-Texas tot Zuid-Amerika. Damiana staat bekend om zijn gezonde en amoureuze eigenschappen. De bladeren kunnen worden gebruikt in theemengsels, kruidenmengsels voor het roken, of geweekt als damiana-extract. Het is tevens één van de hoofdingrediënten in de Liefdesbonbon, te koop in onze webshop.

Afrodisiacium

Van Damiana is het bekend dat het je libido verhoogt, remmingen weg kan nemen en je orgasmes verbetert. Damiana verhoogt het zuurstof in het bloed en zorgt dat het makkelijker bij de edele delen terecht kan komen.

De oorsprong van Damiana

Damiana behoort tot de familie Turneraceae. Damiana is een kleine subtropische struik met aromatische, gekartelde bladeren en kleine, felgele bloemen. De oorsprong van de algemene naam damiana is van het Griekse daman of damia dat “temmen of onderwerpen” betekent. Het is de vrouwelijke vorm van Damian. Damiana is de wilde vrouw ‘die getemd wordt’.

Damiana wordt al sinds de tijd van de oude Azteken in Mexico, Midden-Amerika en Zuid-Amerika gebruikt en is nog steeds erg populair. Damiana staat vooral bekend vanwege het versterken van het seksueel verlangen, maar het wordt ook veel toegepast als een ontspannend middel, als een stimulerend middel voor de spijsvertering, als een stemmingsverbeteraar.

Men vermoedt dat de inheemse bevolking in de Baja-regio van Mexico, de Guaycura, de eersten waren die damiana gebruikten. Damiana werd in de oudheid ook zeer gewaardeerd door de Maya’s, die de plant op dezelfde manier gebruikten als de Azteken en de Guaycura.

Van gedroogd damianablad kan thee worden gemaakt, het is verkrijgbaar als tinctuur en als kruidenmengsel of als afrodisiacum in de Liefdesbonbon.

SmartPalace Afrodisiaca uitgelicht

Loading...
-13% Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat blijmakende, verkwikkende en relaxerende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
 

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 14,75
liefdesbommetjes


Liefdesbommetjes -
Bommetjevol libidoverhogende kruiden

Liefdesbommetjes. De nieuwste innovatie van De Liefdesbonbon. 6 capsules bommetjevol met seksueel stimulerende kruiden, zowel voor hem als voor haar. Het kan een warme high geven, een blije, euforische stemming en het empathisch gevoel versterken. Het Liefdesbommetje is hip en opwindend.
___
  • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
  • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
  • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

Prijs: € 8,95

Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 8,95


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.