Pijnappelklier

Activeer je pijnappelklier, open je derde oog

Activeer je pijnappelklier, open je derde oog

 

De pijnappelklier

De pijnappelklier noemen we ook wel het ‘derde oog’. De pijnappelklier staat centraal in de verbeelding en het opslaan van wat we zien in herinneringen. Onze hele beleefwereld wordt dus voor een groot deel bepaald door de activering van onze pijnappelklier. Veel mensen die zich op dit moment als ‘wakker’ zien hebben dan ook een actievere pijnappelklier. In de overgang naar een bewustere wereld gaat deze pijnappelklier steeds verder open. We worden ons steeds bewuster van alles om ons heen en begrijpen steeds beter onze eigen rol in een naar steeds meer positiviteit veranderende wereld.

Hoe activeer je de pijnappelklier?

Een actieve pijnappelklier leidt tot een sterkere intuïtie, sterkere zintuigelijke waarnemingen, een sterker bewustzijn, meer creativiteit, een sterker empathisch vermogen en meer lucide dromen. Maar door allerlei invloeden van buitenaf als fluor, luchtverontreiniging, subliminale boodschappen, continue herhaling, manipulatie en zelfs brainwashing wordt de pijnappelklier langzaamaan naar een vrijwel inactieve staat gebracht.

Om het derde oog te openen zijn er allerlei mogelijkheden. Mediteren (visualisatie oefeningen) is één van de bekendste vormen om te leren zien door je derde oog met gebruik van je verbeeldingskracht. Ook voeding speelt een belangrijke rol. Spinazie, appelazijn, avocado, komkommer en broccoli bevatten bijvoorbeeld belangrijke voedingsstoffen voor je pijnappelklier. Maar de natuur heeft nog een veel krachtiger middel om je derde oog versneld te openen.

Psilocybine, de poort van de pijnappelklier

Psilocybine biedt een directe manier om je derde oog te openen, zoals de pijnappelklier ook wel wordt genoemd. Het is de werkzame stof in truffels dat o.a zorgt voor de hallucinerende effecten die ook bij truffels horen. Maar dat is niet het enige dat psilocybine doet. Het maakt je vooral veel bewuster van alles om je heen en met name in jezelf. Het geeft  je ontzettend veel nieuwe inzichten. Het zet je op zijn plaats in de natuur, in de wereld, in het bestaan, in jouw zijn. Het ego wordt even volstrekt onbelangrijk, je krijgt een sterke verbondenheid met al je emoties, een sterke verbondenheid met je directe omgeving, een onvoorstelbare eenheid met de natuur, meer verbondenheid met je bron en een groter gevoel van tevredenheid.

Psilocybine wordt in verband gebracht met het aanmaken van nieuwe verbindingen in de hersenen en een directe interactie met je pijnappelklier. Hierdoor worden je nieuwe gevoelens en ervaringen vastgelegd en verworden je nieuwe inzichten tot je nieuwe zelf.

De helende reis

Als je een helende reis wil maken naar een dieper bewustzijn zijn truffels een goede overweging. Je hoeft geen sterke truffels te nemen om de positieve effecten te ervaren. Truffels veranderen al in lichte hoeveelheid de manier waarop je zicht, gehoor, reuk, smaak en tast en je gevoel ervaart en maken kleuren, muziek en geuren intenser. In een sterkere dosis nemen de hallucinerende eigenschappen toe. Vraag hierover advies aan onze klantenafdeling. Ze adviseren u graag. 0118-578648

Zijn truffels legaal?

Truffels zijn volstrekt legaal en zorgen, mits juist gedoseerd doorgaans voor een letterlijk ‘fantastische’ ervaring, vol met nieuwe inzichten en gevoelens, die worden vastgelegd in nieuwe verbindingen.

De gelukkige slaap: Melatonine en serotonine

Een geactiveerde pijnappelklier heeft meer voordelen. Het zorgt namelijk ook voor een betere nachtrust. De pijnappelklier zorgt namelijk ook voor de aanmaak van melatonine, het slaaphormoon. Het gelukshormoon serotonine wordt bij gebrek aan licht omgezet in melatonine en vormt zo je biologische klok. Het regelt je nacht- en dagritme en zorgt dat je makkelijk inslaapt en goed doorslaapt.

Welke truffels zijn het best geschikt voor een helende reis?

Er zijn truffels in verschillende sterktes. Hoe sterker de truffel, hoe sterker de ervaring. Is het je eerste ervaring, begin dan met een lichte truffel. De Mexicana Truffel is de lichtste variant en zorgt voor alle bovengenoemde effecten voor het openen van de pijnappelklier, de hallucinerende effecten zijn mild tot zeer mild.

Opklimmend in sterkte:
Fantasia (mild)
Atlantis (middenklasser)
Pandora (potent)
Double Vision (stevig)
Utopia (sterk)
Valhalla (zeer sterk)

Het is verstandig om licht te beginnen en naar aanleiding van je ervaringen te kijken of je een sterkere ervaring wil. Laat er minimaal 2 tot 4 weken tussen zitten, aangezien de gewenning van Psilocybine snel gaat. Het duurt even voordat je weer de zelfde effecten kan ervaren. Hierdoor is er dus ook geen verslavingskans.

Microdoseren met truffels

Wil je liever geen trippy gevoelens, maar wel de positieve effecten van de psilocybine? Dan is microdoseren met truffels voor jou beter geschikt. Bij microdoseren neem je maar een heel klein beetje truffel. Je voelt en merkt er nagenoeg niks van, maar na een aantal dagen / weken merk je dat je bewuster bent, dat je creatiever denkt, dat je meer in het nu bent en dat je duidelijk meer geaard bent. Een zeer fijne methode voor iedereen die niet wil of durft te truffelen, maar toch de pijnappelklier wil activeren met behulp van psilocybine.

Lees hier alles over microdoseren met truffels

Truffels en Kratom

Op onze website kan je ook veel lezen over Kratom. Een natuurlijk product uit Indonesië dat zorgt voor euforische en relaxerende gevoelens. Wanneer je Truffels vooraf laat gaan door een kleine hoeveelheid Kratom (tot 2 gram) dan is de kans op een ‘bad trip’ erg klein. Kratom zorgt voor een positieve en blije instelling en neemt eventuele angsten weg.

SmartPalace Pijnappelklier producten uitgelicht

Loading...
-11% Mr Maka truffels Mexicana truffelsMr Maka Mexicana Truffels

De Mexicana truffel is de bekendste Magic truffel. De Mr Maka Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en laten je ego even helemaal los. Ze zijn de mildste soort in ons assortiment en daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staan garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___

VAN 14,00 VOOR € 12,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Mild: prima voor beginnende truffelaars

Oorspronkelijke prijs was: € 14,00.Huidige prijs is: € 12,50.
-7% Mr Maka truffels Atlantis truffelsMr Maka Atlantis Truffels

De Mr Maka Atlantis Truffel op veler verzoek eindelijk in ons assortiment. Een mooie truffel in het middensegment. Kan zorgen voor een prettig sterke trip. De Atlantis truffel is als een mycelium schip, gekweekt om het wonderlijke landschap onder het oppervlak van je werkelijkheid te verkennen. Sterke visuals, heerlijk originele gedachten en verwondering.
___

VAN 15,00 VOOR € 14,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Prettig sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 15,00.Huidige prijs is: € 14,00.
-7% Mr Maka truffels Utopia truffelsMr Maka Utopia Truffels

Hier is je kans om te ervaren wat jouw staat van Utopia is! Deze juweeltjes zijn zeer krachtig en ‘gevuld’ met kleuren en creativiteit. De Mr Maka Utopia Truffel is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Sterke visuals, bizar originele gedachten, verwondering, een totaal onbekende werkelijkheid.
___

VAN 20,00 VOOR € 18,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Zeer sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 20,00.Huidige prijs is: € 18,50.
-7% Mr Maka truffels Double vision truffelsMr Maka Double Dutch Truffels

De best verkocht truffel van Mr Maka biedt het beste van twee werelden en blaast je ego wijd open om je de spirituele reis van je leven te bezorgen. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,50 VOOR € 21,00


Inhoud: 15 gram
Klasse: De best verkocht truffel van Mr Maka.

Oorspronkelijke prijs was: € 22,50.Huidige prijs is: € 21,00.
Foodsporen Chaga Tinctuur 30ml


Foodsporen
Chaga Tinctuur - 30 ml

Het gebruik van Chaga door de mens gaat wel duizenden jaren terug. Chaga betekent ‘de koning van het bos’ en heeft in sommige landen een bijna goddelijke status. In Amerika wordt Chaga zelfs ‘the king of all herbs’ genoemd. Chaga Tinctuur kan hulp bieden aan een normale werking van het immuunsysteem, ondersteuning van een gezonde celdeling en de vorming van rode bloedlichaampjes, lees energiehuishouding.
___

€ 29,95


Inhoud: 30 ml Foodsporen Chaga Tinctuur
Bij: bestrijding vrije radicalen en virale problemen, versterken immuunsysteem en verbeteren energiehuishouding

 29,95
Pure Chaga capsules (Inonotus obliquus) Pure Bio Vitaliserende Paddenstoelen Extract 60 capsules


Pure Chaga capsules (60)

Het gebruik van Chaga door de mens gaat wel duizenden jaren terug. Chaga betekent ‘de koning van het bos’ en heeft in sommige landen een bijna goddelijke status. In Amerika wordt Chaga zelfs ‘the king of all herbs’ genoemd. Chaga Tinctuur kan hulp bieden aan een normale werking van het immuunsysteem, ondersteuning van een gezonde celdeling en de vorming van rode bloedlichaampjes, lees energiehuishouding.
___

€ 19,95


Inhoud: 60 Pure Chaga capsules
Bij: Ondersteuning bij bestrijding vrije radicalen, virale problemen, immuunsysteem en energiehuishouding

 19,95
iMicrodose mindfulyiMicrodose Mindfuli (mild)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Mindfuli is vervaardigd met de Psilocybe Mexicana. Een perfecte truffel om te microdoseren. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.
___

VOOR € 17,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Mild, perfect voor beginnende microdoseerders

 17,95
iMicrodose OGiMicrodose OG (medium)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose heeft een speciaal truffelkitje ontwikkeld om het functioneel gebruik van truffels te stimuleren. Bij Microdosing wordt slechts een hele kleine, nauwelijks merkbare dosis (0,2 to 1 gram) toegepast. iMicrodose OG is hersluitbaar en behoudt daardoor langer de versheid van de Psilocybe Galindoi truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.

___

VOOR € 18,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Middelsterk: prima voor beginners en gevorderde microdoseerders

 18,95
iMicrodose unityiMicrodose Uniti (sterk)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Uniti is vervaardigd uit de meest bekende Truffel Philosopher Stone. Ook wel Psilocybe Tampenensis. Een perfecte 'stevige' truffel om mee te microdoseren als je al ervaren bent met microdoseren met truffels. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.
___

VOOR € 19,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: sterk: voor ervaren microdoseerders

 19,95
Microdoseren met iMicrodose TrinityiMicrodose Triniti (3 sterktes)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Triniti is een speciaal truffelkitje met 3 verschillende soorten Magic Truffels in één pakket, namelijk de Mexicana (mild), de Galindoi (medium) en de Tampanensis (sterk). Dit geeft jou de mogelijkheid om er snel achter te komen welke truffel het meest geschikt is voor jou. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel.
___

VOOR € 17,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Bevat alle drie de sterktes in één pakket

 17,95
-9% Magic Fantasia Truffels. Sterke mindblowing visuals, bizar creatieve gedachtenFantasia (Magic Truffels)

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Truffel Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Fantasia Truffels zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VAN 16,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Medium: Geeft een fijne, fantasierijke, beheersbare trip

Oorspronkelijke prijs was: € 16,00.Huidige prijs is: € 14,50.
-9% Pandora Truffels. Visuals, bizar originele gedachten. Verwonder je zelf.Pandora (Magic Truffels)

De Magic Truffel Pandora van Mush Magic is net iets milder dan de Utopia, maar geeft bij de meeste mensen een sterke tot zeer sterke trip. Visuals, creativiteit, originele gedachten, verwondering, aanscherping van de zintuigen; de pandora truffel box gaat helemaal open.
___

VAN 17,00 VOOR € 15,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Sterk: Sterke trip met visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 17,00.Huidige prijs is: € 15,50.
-11% Magic Truffels ValhallaValhalla (Magic Truffels)

De Magic Truffel Valhalla van Mush Magic is de sterkste truffelvariëteit die beschikbaar is. We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,00 VOOR € 19,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Powertrip: Intense, diepe trip met sterke visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 22,00.Huidige prijs is: € 19,50.
-7% Paddo Kweekset legaalPaddo kweekset 'Easy'

Deze Paddo kweekset bevat alles om ready-to-grow je eigen Paddo te kweken klaar in een paar simpele stappen. De Paddo Kweekset heeft nauwelijks aandacht nodig zodra het opgesteld is. Het enige wat u hoeft te doen is de set water geven en het in een kweekzak (bijgeleverd) plaatsen en u groeit uw eigen paddo's. Zeer geschikt voor microdosing (of voor lekkere trippy ervaringen.)
___
Soort paddenstoel: Psilocybe cubensis Golden teacher paddenstoel
Potentiële opbrengst: 300-450 gram (+ meerdere oogsten mogelijk)

VAN 42,50 VOOR € 39,50

Oorspronkelijke prijs was: € 42,50.Huidige prijs is: € 39,50.
-9% Mini weegschaal MZ-100Mini weegschaal Table top - 0.01 - 200 gram Deze MZ-100 Digitale Miniweegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte mini weegschaaltjes vanwege de precisie.
___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

Oorspronkelijke prijs was: € 17,50.Huidige prijs is: € 15,95.


Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een korte vakantie t/m 26 april 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 27 april sturen we je bestelling naar je toe.