Microdosing met truffels of paddo’s.

Microdoseren met truffels of paddo’s.

Bij microdosing maak je gebruik van psychedelica, maar je neemt zo weinig dat je geen tripeffecten krijgt, maar wel de positieve uitwerking van de stoffen ervaart. Microdosing met truffels of paddo’s wordt steeds populairder, zeker doordat we steeds beter snappen wat het met je bewustzijn doet en uit onderzoeken blijkt dat mensen er zeer positieve resultaten mee behalen.

Bij Truffels en Paddo’s is de werkzame stof psylosibine. Dat is een stofje dat in hele kleine hoeveelheden zorgt voor meer creativiteit, meer bewustzijn en meer energie zonder dat je een tripervaring krijgt. Wanneer je wilt gaan microdoseren met psilocybine zijn magische truffels (bij voorkeur Tampanenses) de eenvoudigste en snelste manier. Die kan je als truffeldoosje kopen, maar we bieden ook speciale microdosing producten (Mr Maka) aan. Het nadeel daarvan is dat je wel heel veel meer betaalt dan eigenlijk nodig is. Het is een beetje een commercieel product, maar wel weer heel goed als je het gewoon een keertje een week wil proberen. Als het bevalt kan je het beste een gewoon doosje truffels (Tampanenses) bijbestellen.

Kan ik ook zelf paddo’s kweken?

Zelf paddo’s kweken is veruit de voordeligste manier. Je kan bij SmartPalace je eigen paddokweeksetje aanschaffen. Dat kost iets meer tijd, maar het is erg gemakkelijk, het gaat snel en het is veel goedkoper. De oogst van zo’n kweeksetje is ongeveer 30 en 40 gram gedroogde paddo’s. En vaak kan je meerdere oogsten genereren. Met deze hoeveelheid kan je makkelijk een half jaar microdoseren. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om het verschil in kosten te berekenen.

Wat zijn de effecten van microdosing?

De effecten die door de meeste mensen ervaren worden zijn:

  • Significant meer energie
  • Heldere gedachtes
  • Verbetering in probleemoplossend vermogen
  • Meer creativiteit
  • Betere concentratie
  • Positievere stemming
  • Emotionele connectie met de mensen om je heen
  • Bewuster van jezelf
  • Je voelt je meer in het ‘Nu’

Hoe lang moet je microdoseren?

Het begin kan even wennen zijn. Maar dat is maar heel kort. Al snel treed er een vorm van gewenning op en word je de positieve veranderingen gewaar. Een minimale periode om te microdoseren is 4 weken. Wij raden aan om per periode niet langer dan 10 weken te microdoseren om gewenning en afhankelijkheid te voorkomen. Wanneer je het gewenste effect hebt bereikt kan je stoppen met microdoseren, maar sommigen gaan door en slaan steeds twee of drie dagen over.

Persoonlijke groei en tranformatie

Hoe bewuster je microdosing inzet, hoe meer het een tool voor persoonlijke groei en transformatie zou kunnen zijn. Het ligt voor de hand om het te vergelijken met mindfulness. Het gaat echter niet zomaar vanzelf. Het is geen quick-fix of oplossing voor al je problemen. je moet bewust de patronen in je denken en handelen willen gaan doorzien, maar juist dan kan je er op de langere termijn veel aan hebben.

Als je meer informatie wilt over microdosing, kijk dan het filmpje onderaan, of ga naar microdosing.nl. Hier vind je een schat aan informatie over microdoseren.

Kort samengevat

Je kan een kant en klaar, maar duurder microdosingpakketje aanschaffen. Je kan ook bijvoorbeeld een Truffel Tampanenses aanschaffen en hier steeds o,5 tot max. 1 gram per dag van nemen. Dan ben je al twee-drie keer goedkoper uit. Maar je kan ook je eigen kweeksetje aanschaffen, en dan ben je helemaal goedkoop uit. En uiteraard kunnen de liefhebbers van psychedelica zich op zo’n setje ook behoorlijk uitleven.

 

Producten voor microdosing zijn te koop bij SMARTPALACE

SmartPalace Microdosing uitgelicht

Loading...
-7%Paddo kweekset 'Easy'

Bevat alles om een ready-to-grow Paddo kweekbak klaar te maken in simpele stappen. Heeft nauwelijks aandacht nodig zodra het opgesteld is. Het enige wat u hoeft te doen is de set water geven en het in een kweekzak (bijgeleverd) plaatsen en u groeit uw eigen paddo's. Zeer geschikt voor microdosing (of voor lekkere trippy ervaringen).
___
 

VAN 42,50 VOOR € 39,50

 39,50
-3% Microdosing Truffels Mr MakaMister Maka Microdosering

Microdosing is ideaal voor degenen die naar verbindingen zoeken in het brein. Microdosing wordt vaak ingezet om je gevoelens beter te begrijpen, angsten te reduceren, beter bij je intelligente brein kunt, maar ook fantasierijke en ontspannen gedachten krijgt. Met deze microgedoseerde truffels ga je niet trippen, maar zie je de wereld wel in mooiere en heldere kleuren. Je krijgt toegang tot je eigen creativiteit, maar loopt nooit het risico om je helemaal te verliezen in de kosmos. Het is een verbeterende aanvulling op je 'normale' zijn.
___

VAN 15,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 6 x 1 gram

 14,50


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.