Freshbox Spaceshuttle Truffels

Effecten van Magic Truffels

De effecten van Magic Truffels 

Magische truffels hebben de kracht om werelden met elkaar te mengen, waarbij je onderbewustzijn door de kosmos zweeft. Patronen dienen zich aan, muziek wordt gezien als een caleidoscoop van kleuren en je bewustzijn van tijd is weg. Een vier uur durende trip kan aanvoelen als een dag. Een trip veroorzaakt door truffels geeft je vaak een uniek helder gevoel en verdiepende gedachten, waardoor het geen verrassing is dat ze een steeds populairdere vorm worden van het consumeren van psychoactieve drugs. Aangezien je de kracht en duur van je trip onder controle kunt houden met een paar eenvoudige tips, zijn truffels een middel waar velen van kunnen genieten.

 

Paddo’s of truffels?

Paddo’s worden niet meer verkocht, maar de effecten van Magic Truffels en Paddo’s zijn zeer vergelijkbaar. Psilocybine en psilocine creëren een milde tot sterke verandering van de realiteit. Magic Truffels beginnen na 30 – 60 minuten te werken en de effecten kunnen wel 3 tot 6 uur aan houden. De werking is het sterkst in de eerste 2 uur. Tijdens een trip ervaren veel mensen dat het effect in ‘golven’ komt. De effecten van de truffels zijn onder te verdelen in een aantal categorieën waarbij de verschillende truffels verschillende effecten kunnen hebben.

Psychedelische effecten verschillen per gebruiker

Een trip is een zeer persoonlijke ervaring. Per persoon kunnen de uiteindelijke effecten anders zijn. Maar ook de locatie, de setting, je gevoelstemperatuur, een volle maag, de soort, de dosering, zijn allemaal van grote invloed op het uiteindelijke effect. De ene keer kan dus een heel andere ervaring opleveren dan de andere keer, met dezelfde truffelsoort. De mogelijke effecten die je kan verwachten op een rijtje gezet:

1. Geestelijke effecten:

 • Visuele effecten
 • Intensieve beleving van geluid
 • Ontspannen en opgeruimd gevoel
 • Creatieve invallen en gedachtesprongen
 • Filosofische gedachten
 • Aanscherping van zintuigen
 • Verwondering
 • Het anders beleven van tijd en ruimte

Lichamelijke effecten:

 • Ontspannen spieren
 • Kil, koud gevoel met rillingen over het lichaam
 • Hoofdpijn
 • Gevoelige maag
 • Misselijkheid
 • Dorst
 • Vermoeidheid na de trip

Voor de meeste mensen is een ervaring met truffels (Psilocybine) een fantastische en wonderbaarlijke ervaring. Maar je stemming en je gemoedstoestand kunnen de ervaring ook negatief beïnvloeden. Lees hier meer over een zogenaamde ‘Bad Trip’

SmartPalace Truffels uitgelicht

Loading...
-4% Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip. De mildste Truffel


Magic Truffels Mexicana van Mush Magic

De Magic Truffel Mexicana van Mush Magic is de bekendste Magic truffel. De Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en zijn de mildste soort in ons assortiment. Deze soort is daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staat garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___


VAN 13,00 VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 12,50
SOLD Tampenensis Truffels, beter bekend als Philosopher Stone TruffelsMagic Tampenensis Truffels van Mush Magic

Waan jezelf voor enkele uren verloren in de wereld van je eigen fantasie. De Tampenensis Truffels, beter bekend als Philosophers Stone, geeft diepe filosofische gedachten, een aangenaam high-achtig gevoel, visuele hallucinaties en een diepe plons in je gedachten. De Tampenesis Truffel heeft een milde tot medium sterkte. De eerste effecten van de Tampanensis Truffel zijn merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VAN 13,00 VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 12,50


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.