Magic Truffelthee maken

Magic Truffelthee maken

Thee kan een geweldige manier zijn om truffels te consumeren. Ze zijn namelijk niet zo lekker en thee kan je goed zoet maken met suiker of honing om de smaak te verbloemen. De dosering van de truffels blijft grotendeels gelijk. Wel zal de vloeistof eerder in het lichaam worden opgenomen, dan wanneer je truffels eet, dus je trip begint eerder en wordt sneller opgebouwd dan wanneer je ze gewoon eet.

HOE JE MAGIC TRUFFELTHEE MAAKT:

  1. Snijd, breek of pers je gekozen truffels in kleinere stukken. Hoe kleiner, hoe beter. Dit zorgt ervoor dat de psilocybine goed opgenomen wordt in de thee, maar maakt het ook gemakkelijker om ze te eten als je je thee op hebt.
  2. Kook een beetje water, maar doe het kokende water NOG NIET bij de truffels. De actieve componenten van truffels worden door de extreme hitte afgebroken, dus daarom is het belangrijk om het water niet toe te voegen als het nog kookt.
  3. Het is belangrijk dat de hoeveelheid water aangepast is aan de sterkte van je nieuwe brouwsel. Een standaard mok is goed om mee te beginnen.
  4. Zorg dus dat het kokende water iets afgekoeld is, maar nog wel heet is. Doe het in de mok met truffels en laat het 10-15 minuten staan. 
  5. Roer voorzichtig, en drinken maar. Je kunt suiker of honing toevoegen om de intense smaak wat af te vlakken.
  6. De overgebleven truffels op de bodem eet je op voor het maximale effect.

Het enige wat nu nog overblijft, is achterover leunen en van de reis genieten.

 

Magic Truffels zijn te koop bij SMARTPALACE

SmartPalace Afrodisiaca uitgelicht

Loading...
-8%Magic Truffels - Mexicana van Mush Magic

De Psilocybe mexicana van Mush Magic is de bekendste psilocybine paddestoel die ook Magic Truffels (sclerotia) produceert. Mush Magic Truffels van de Psilocybe mexicana geven een vrolijke, energieke trip en is de mildste soort in ons assortiment. Deze soort is daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staat garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___

VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 13,00  12,50
-8%Magic Truffels - Tampanensis van Mush Magic

Waan jezelf voor enkele uren verloren in de wereld van je eigen fantasie. De Psilocybe Tampanensis, beter bekend als Philosopher's Stones, geeft diepe filosofische gedachten, een aangenaam high-achtig gevoel, visuele hallucinaties en een diepe plons in je gedachten. Deze soort heeft een milde tot medium sterkte. De eerste effecten van Psilocybe Tampanensis zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 13,00  12,50


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.