Truffel retreats in Zeeland

Een unieke kans: Truffel retreats in Zeeland

Truffelen onder deskundige begeleiding

Ga jij mee op een reis van diepgaande zelfontdekking en helende verbindingen tijdens onze truffel retreats in Zeeland? Wandelend langs de Zeeuwse stranden, of in de serene en werkelijk prachtige omgeving van de Magische Middellandse Zeetuinen, in het kleine plaatsje Buttinge in Zeeland, heb je nu de kans om deel te nemen aan een ervaring die je geest zal verruimen en je ziel zal voeden op zoek naar innerlijke heling. Speciaal voor degenen die graag een keer willen truffelen, maar de voorkeur geven om dit te doen onder deskundige begeleiding, bieden wij een veilige en serene omgeving, waarin je misschien wel de meest bijzondere ervaring van je leven zult verkennen.

Een magische reis met magische Truffels

Wanneer magische truffels hun weg vinden naar je bewustzijn, vervagen de grenzen van tijd en ruimte en word je meegenomen op een betoverende reis door je eigen geest. In een staat van verhoogd bewustzijn en een diepe verbondenheid met de wereld om je heen, eervaar je een gevoel van eenheid als nooit eerder. Zintuigen versterkt, kleuren helderder, geluiden intenser, en het gevoel als een intense ervaring.

Truffels openen ook de deuren naar de diepste innerlijke zelf. Je krijgt diepe inzichten in je leven, in je relaties en in je doelen. Oude wonden worden geheeld, emotionele blokkades worden opgeheven, en nieuwe wegen naar groei en transformatie worden ontdekt. Magische Truffels zijn poorten naar diepere waarheden, binnen in jezelf, van het bestaan, van het leven, van het universum. Wanneer je er je volledig aan overgeeft, ontdek je dat de grootste inzichten niet buiten, maar binnen in jezelf liggen.

Deskundige en ervaren begeleiding

Onze retreats worden begeleid door ervaren gidsen, die met liefdevolle zorg en expertise je reis begeleiden. Je zult je veilig voelen. In een veilige ruimte, omringd door gelijkgestemden die dezelfde reis van ontdekking maken. Met vele jaren persoonlijke ervaring en deskundige kennis, weten onze begeleiders precies wat jij doormaakt en hoe ze jouw ervaring zo optimaal mogelijk kunnen laten verlopen. Onze begeleiders zullen er zijn om je door dit proces te leiden, met zorg en toewijding. Onze truffel retreats zijn niet alleen een reis, maar een transformerende ervaring die je met hernieuwde inspiratie en innerlijke vrede achterlaat. Sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke reis van zelfontdekking en helende groei. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens één van de reizen naar liefde en licht.

Wij bieden drie verschillende truffelretreats aan:

Truffelwandeling Zeeland1. Strand truffelwandeling:

Verken de eindeloze bossen, prachtige stranden en duinen van Walcheren tijdens een begeleide wandeling onder de invloed van magische truffels, een unieke ervaring die de zintuigen prikkelt, je meer in verbinding brengt met je zelf en de verbinding met de natuur verdiept.

Kosten € 100,- p.p. (max. 8 deelnemers)

2. Eendaagse retreat in de Middellandse Zeetuinen:

Stap binnen in een betoverende reis van zelfontdekking tijdens onze eendaagse retreat, waar rustgevende praktijken zoals meditatie, ademhalingsoefeningen en klankschalensessies om de ziel kalmeren en het lichaam ontspannen, plaatsvinden in het bijzondere Marokkaanse huis en de weelderige Mediterraanse tuin met het mystieke bamboebos. Na afloop van de ceremonie geniet je met de groep van een gezonde, voedzame avondmaaltijd. Ontdek het mooiste truffelplekje van Zeeland en laat elke moment een kostbaar geschenk zijn in een diepe reis naar binnen.

Kosten € 175,- p.p. (max. 8 deelnemers)

3. Tweedaagse retreats onder aan de Zeeuwse kust:

De tweedaagse retreat vindt plaats op een oerzeeuwse locatie onder aan de duinen. Bij deze retreat gaan we nog een stukje dieper op zoek naar heling binnen jezelf. Een betoverende reis van verbindingen, zelfontdekking, ontspanning, meditaties, levende klanken en filosofische diepgang met de Zeeuwse Kust op loopafstand. Je reis begint op vrijdag om 16:00 uur in de Yurt, met een inleidende sessie waarin we jou reactie op psylocibine verkennen (zodat we je de volgende dag zo’n diep mogelijke ervaring kunnen geven), gevolgd in de avond door een heerlijke strandwandeling die je voorbereidt op de diepe reis.

Na een overnachting in een Zeeuws boerenhuisje, op deze prachtige locatie aan de Zeeuwse kust, dompelen we je onder in serene klanken, ontspanningen en meditaties die de geest kalmeren. Terwijl de dag vordert, worden de ervaringen verdiept met levende muziek, klankschalensessies, filosofische diepgang en als je dat wil, de liefdevolle aanraking van een ervaren masseuse die helpt om spanningen los te laten en de harmonie te herstellen. Een perfecte kans voor innerlijke ontdekking en groei, een reis die je leidt naar de kern van ons wezen. Tijdens deze retreat kan jij werken aan persoonlijke groei, het verbeteren van relaties, het herstellen van trauma, het vinden van welzijn en zingeving, en het stimuleren van inspiratie en creativiteit, onder begeleiding van ervaren professionals.

Kosten € 795,- p.p. (max. 12 deelnemers)

Inschrijven voor een retreat

  Let op: Uw inschrijving is vrijblijvend. Na de screening ontvangt u een definitieve inschrijving. Tot dat moment kunt u nog altijd afzien van deelname.

  Ik wil graag deelnemen aan*:  * Met uw inschrijving bent u nog nergens aan gebonden. Na de screening ontvangt u een definitieve inschrijving. Tot dat moment kunt u nog altijd afzien van deelname. Ook bij te weinig deelnemers kan de retreat worden geannuleerd of verplaatst.

  Foto impressie

  Contra-indicaties

  Het is cruciaal om te begrijpen dat psychedelica en psychedelische retraites geen snelle oplossingen bieden. En helaas is niet iedereen geschikt voor deelname. Bijvoorbeeld mensen met persoonlijkheidsstoornissen of een geschiedenis van psychische aandoeningen zoals borderline persoonlijkheidsstoornis, bipolaire stoornis, schizofrenie, diepe trauma’s, enzovoort, lopen mogelijk risico’s bij het gebruik van truffels. Daarom voeren wij altijd eerst een grondige screening uit, middels een uitgebreid formulier en een telefonisch consult.

  Veiligheid en het welzijn van de deelnemers staan bij ons voorop, daarom wordt er extra zorg besteed aan de gezondheid en achtergrond van elke deelnemer. Dit zorgt ervoor dat een veilige en verrijkende ervaring kan worden gegarandeerd voor alle deelnemers aan een psychedelische retraite.