LSA zaadjes. Magic Stuff.

LSA hetzelfde als LSD?

Is LSA hetzelfde als LSD?

LSA is een alkaloïde die van nature voorkomt in Hawaiian Baby Woodrose en in Morning Glory (Blauwe Winde). De bedwelmende effecten van LSA lijken enigszins op de effecten van LSD. Maar de effecten zijn wel minder krachtig.

 

De zaden van de morning glory-plant werden in de oudheid gebruikt bij rituele ceremonies, o.a. door de Maya’s om te communiceren met geesten en om de toekomst te voorspellen. Hawaiian Baby Woodrose-zaden worden vaak gebruikt bij Sjamanistische rituelen. LSA is niet verslavend, maar mensen die aanleg hebben voor psychiatrische stoornissen kunnen LSA beter niet gebruiken vanwege de kans op negatieve reacties zoals angstgevoelens en paranoia. Al is de kans hierop wel enorm klein. Voor ervaren trippers kan LSA echter een nieuwe verdieping geven.

De trip

De effecten van LSA zijn voornamelijk relaxerend en droomachtig. Bij een lage doses zijn de effecten ook wel een beetje vergelijkbaar met een licht dronken gevoel. De perceptie van tijd en ruimte verandert. En waar de één wegzakt in een dromerige trip, nieuwe inzichten, een diepe rust en ontspannen gevoel of zelfs slaperigheid / verdoving ervaart de ander een fijne euforie, lachkicks en een sterke verbinding met anderen.

Psychedelische effecten

De psychedelische en hallucinogene effecten worden omschreven als matig tot mild, voornamelijk lichamelijk en cerebraal. Verwacht wel minder visuele effecten dan met LSD. De effecten worden sterk beïnvloed door het moment en de situatie. Bevindt u zich in een omgeving met veel stimuli of prikkels dan zullen de effecten ook stimulerend zijn. In een stille, ontspannen omgeving zult u sneller in een rustige gemoedstoestand wegzakken.

Een LSA-trip kan 6 tot 10 duren. Dus je moet er wel even de tijd voor uittrekken. In het begin kan je een beetje misselijk worden, maar dat trekt doorgaans vrij snel weer weg. Het nuttigen op een lege, tot halflege maag dient de aanbeveling om misselijkheid te voorkomen.

Soms merk je na 15 minuten de eerste effecten al, en soms duurt het wel 2 uur voordat de effecten merkbaar en voelbaar zijn.

Het gebruik

  • Voor een lichte ervaring: 50-100 zaadjes
  • Voor een medium ervaring: 100-250 zaadjes
  • Voor een sterke ervaring: 250-400 zaadjes

 

Kauw zo lang mogelijk op de zaadjes en slik ze door. Ook kunt u de zaadjes vermalen en een half uur weken in water. Desgewenst een beetje filteren en opdrinken.

De beste manier om de negatieve effecten te verminderen is door de zaadjes 3 dagen in het water te laten weken, waarbij je het water af en toe ververst. Verwijder de witte zachte substantie en eet de zaadjes. Houd rekening met een minder sterk effect bij deze wijze van toediening.

SmartPalace producten met LSA

Loading...
Kryptonite, Lovepil en in hoge dosis een hele fijne tripper. Magic Stuff.


Kryptonite is een psychoactieve herbal en zoals alle producten van SmartPalace, volledig natuurlijk. Bij 1 capsule is dit een Lovepil van jewelste. Het geeft een flinke dosis energie gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. Kryptonite bevat nl. Hawaiian Baby Woodrose (LSA) en is in hoge dosis (twee, drie capsules) bijna vergelijkbaar met LSD. Kryptonite is het echte werk.
___
Inhoud: 6 capsules.
6 capsules: € 14,95

 14,95
SOLD Morning Glory Psychedelische zaden. Magic Stuff.


Psychedelische LSA-zaden

Morning Glory (Ipomea) is een klimplant met hartvormige blaadjes. In Mexico kent men de zaden als “Badoh negro”. De zaden van Morning Glory, die van nature ergoline alkaloïden, zoals ergonovine en ergine (LSA) bevatten, kunnen een gelijkaardig effect als LSD teweegbrengen.
___

€ 5,95

Inhoud: 10 gram Morning Glory Psychedelic Seeds.

 5,95


Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een korte vakantie t/m 26 april 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 27 april sturen we je bestelling naar je toe.