Truffels doseren

Truffels doseren

Truffels doseren

Je persoonlijke voorkeur en je ervaring met trippen is de belangrijkste graadmeter voor het truffels doseren. Maar truffels heb je ook in verschillende sterktes. Van zeer mild tot behoorlijk krachtig en overweldigend. Het is wat je zelf fijn vindt, wat je gewend bent en wat je aan kan. Ben je onervaren, wees dan voorzichtig en begin met een lage dosering om te kijken hoe je er op reageert. Na een half uur, uur kan je altijd nog een beetje bijnemen.

Andersom is het lastiger. Je huidige welzijn en stemming zijn ook belangrijke factoren bij het Truffels doseren. Trippen in een slecht humeur of tijdens veel stress wordt sterk afgeraden. Truffels versterken juist de gedachten en gevoelens in je geest. Als die beelden negatief zijn, zal je ervaring ook negatief zijn.

Truffels doseren, gekocht bij SmartPalace

SmartPalace biedt de truffels aan van Mush Magic en van Mr Maka. Deze zijn bewezen van kwaliteit en langer houdbaar. De soorten die wij in onze winkel aanbieden op volgorde van sterkte staan hieronder. Houdt rekening dat de hele sterke truffels alleen geschikt zijn voor ervaren psychonauten. En dat het belangrijk is bij sterkere truffels dat je de truffels juist doseert.

 

Neem de juiste sterkte

Bij het truffels doseren is het logisch dat een hogere sterkte ook sterkere effecten zal teweegbrengen, maar als maatstaf: als je 5 gram magic truffels doseert, dan is het effect doorgaans mild, maar duidelijk aanwezig. Met 10 gram wordt het een intense ervaring en met een dosering van 15 gram, kun je spreken van een zeer heftige trip. Houd dit in gedachten als je onze sterkste magic truffels neemt: Psilocybe Utopia, Psilocybe Valhalla.

Herodose truffels doseren

Truffels doseren boven de 15 gram wordt niet aangeraden. We noemen dit ook wel een Herodose en wordt alleen aanbevolen aan de meest ervaren psychonauten die weten wat ze doen! Een goede dosis om mee te beginnen is een dosering van 5 gram. Eén van de sterkte 2.5 – 3.5 truffels van de lijst hierboven is geschikt voor je eerste trip. Zo kun je voorzichtig vertrouwd raken met de situatie en kom je erachter hoe je reageert op de psychoactieve ervaring.

Gedroogde truffels doseren of paddo’s.

In onze Smartshop kan je geen gedroogde truffels of paddo’s aanschaffen. Mocht je toch meer wil weten over de juiste dosering van gedroogde truffels of paddo’s, klik dan hier.

SmartPalace Truffels uitgelicht

Loading...
-7% Mr Maka truffels Atlantis truffelsMr Maka Atlantis Truffels

De Mr Maka Atlantis Truffel op veler verzoek eindelijk in ons assortiment. Een mooie truffel in het middensegment. Kan zorgen voor een prettig sterke trip. De Atlantis truffel is als een mycelium schip, gekweekt om het wonderlijke landschap onder het oppervlak van je werkelijkheid te verkennen. Sterke visuals, heerlijk originele gedachten en verwondering.
___

VAN 15,00 VOOR € 14,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Prettig sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 15,00.Huidige prijs is: € 14,00.
-7% Mr Maka truffels Double vision truffelsMr Maka Double Dutch Truffels

De best verkocht truffel van Mr Maka biedt het beste van twee werelden en blaast je ego wijd open om je de spirituele reis van je leven te bezorgen. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,50 VOOR € 21,00


Inhoud: 15 gram
Klasse: De best verkocht truffel van Mr Maka.

Oorspronkelijke prijs was: € 22,50.Huidige prijs is: € 21,00.
-9% Magic Fantasia Truffels. Sterke mindblowing visuals, bizar creatieve gedachtenFantasia (Magic Truffels)

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Truffel Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Fantasia Truffels zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VAN 16,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Medium: Geeft een fijne, fantasierijke, beheersbare trip

Oorspronkelijke prijs was: € 16,00.Huidige prijs is: € 14,50.
-11% Mr Maka truffels Mexicana truffelsMr Maka Mexicana Truffels

De Mexicana truffel is de bekendste Magic truffel. De Mr Maka Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en laten je ego even helemaal los. Ze zijn de mildste soort in ons assortiment en daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staan garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___

VAN 14,00 VOOR € 12,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Mild: prima voor beginnende truffelaars

Oorspronkelijke prijs was: € 14,00.Huidige prijs is: € 12,50.
-7% Paddo Kweekset legaalPaddo kweekset 'Easy'

Deze Paddo kweekset bevat alles om ready-to-grow je eigen Paddo te kweken klaar in een paar simpele stappen. De Paddo Kweekset heeft nauwelijks aandacht nodig zodra het opgesteld is. Het enige wat u hoeft te doen is de set water geven en het in een kweekzak (bijgeleverd) plaatsen en u groeit uw eigen paddo's. Zeer geschikt voor microdosing (of voor lekkere trippy ervaringen.)
___
Soort paddenstoel: Psilocybe cubensis Golden teacher paddenstoel
Potentiële opbrengst: 300-450 gram (+ meerdere oogsten mogelijk)

VAN 42,50 VOOR € 39,50

Oorspronkelijke prijs was: € 42,50.Huidige prijs is: € 39,50.
-9% Pandora Truffels. Visuals, bizar originele gedachten. Verwonder je zelf.Pandora (Magic Truffels)

De Magic Truffel Pandora van Mush Magic is net iets milder dan de Utopia, maar geeft bij de meeste mensen een sterke tot zeer sterke trip. Visuals, creativiteit, originele gedachten, verwondering, aanscherping van de zintuigen; de pandora truffel box gaat helemaal open.
___

VAN 17,00 VOOR € 15,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Sterk: Sterke trip met visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 17,00.Huidige prijs is: € 15,50.


Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een korte vakantie t/m 26 april 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 27 april sturen we je bestelling naar je toe.