Is Kratom een alternatief geneesmiddel?

Is Kratom een alternatief geneesmiddel

Is Kratom een alternatief geneesmiddel?

Is Kratom een alternatief geneesmiddel?

Kratom heeft een lange geschiedenis van gebruik in inheemse Oost-Aziatische landen zoals Vietnam, Thailand, Indonesië en Maleisië. In deze landen zijn de bladeren van de Kratom-boom generaties lang gebruikt als alternatief medicijn. De bewoners beweren dat Kratom effectief gebruikt kan worden bij malariabehandeling, huiduitslag en andere huidaandoeningen, pijnverlichting, als slaaphulpmiddel, als hoestonderdrukker, om diarree te genezen, om koorts te verminderen, angst te verminderen, depressies te voorkomen, het immuunsysteem te versterken, de bloeddruk te reguleren, virussen te bestrijden, sommige symptomen van diabetes te verlichten en om de arbeiders op het land te helpen lange, inspannende werkdagen doorstaan. Een heel rijtje dus.

Er moet meer onderzoek worden gedaan voordat we al de individuele stoffen van Kratom volledig begrijpen en weten hoe ze echt in het lichaam werken en dientengevolge ingezet kunnen worden als medicijn. Zo ver zijn we nog niet. Zoals gewoonlijk is men in het allopathische circuit niet zo snel met het inzetten van natuurlijke middelen tegen dergelijke kwalen.

Steeds meer mensen proberen Kratom zelf om te kijken wat het voor ze kan betekenen, vooral voor sociale en pijnstillende doeleinden. Mensen die behoefte hebben aan meer energie en positiviteit zien ook steeds vaker het nut in van Kratom. Wanneer je Kratom wil inzetten als alternatief geneesmiddel, doe dit dan altijd in overleg met je huisarts. Er zijn interacties met medicijnen mogelijk.

Mogelijke gezondheidsvoordelen van kratom

We doen geen medische claims mbt Kratom. Hieronder geven we een slechts een omschrijving van wat op dit moment wordt onderzocht en wat gebruikers zeggen dat ze zelf ervaren bij het gebruik van kratom:

Kratom voor pijnstilling

Het pijnstillende of pijnstillende effect is te wijten aan de interactie van alkaloïden met opiaatreceptoren in de hersenen. Het resultaat is een verbeterde afgifte van enkefaline en endorfine, die de pijnreceptoren van het lichaam kunnen verdoven. Gebruikers melden milde tot matige verlichting van pijn bij fibromyalgie, reumatoïde artritis, artrose en fracturen.

Kratom voor stimulatie

De stimulatie die wordt geproduceerd door Mitragyna Speciosa treedt op wanneer deze gedeeltelijk inwerkt op mu-opiaatreceptoren in de hersenen. Dit activeert het lichaam en geest, waardoor men een boost van mentale energie en focus krijgt. Bovendien wordt ook beweerd dat Kratom, wanneer het in de juiste hoeveelheden wordt gebruikt, het cognitieve vermogen verbetert.

Kratom voor een verbeterde stemming en verlaagde depressie-gevoelens

De alkaloïden van de Kratom-boom worden vaak gebruikt vanwege euforische, antidepressivante en anxiolytische effecten. Van Mitragynine en 7-OH-mitragynine wordt gezegd dat ze de zenuwen kalmeren, de stemming verhogen en zorgen even doen vergeten. In de juiste hoeveelheid geeft het een soort euforisch gevoel. Dit effect is opnieuw te wijten aan interacties met opiaatreceptoren, die leiden tot een afgifte van sympathische neurotransmitters zoals dopamine (beloningshormoon) en serotonine (gelukshormoon). Gebruikers geven aan dat ze minder last hebben van angsten, slapeloosheid, hartkloppingen, zweten en spierkrampen.

Kratom bij verslavingsbehandeling

Kratom wordt met succes gebruikt voor opioïde-ontwenning, ​​omdat het de periode van ontwenningsverschijnselen verlicht, waardoor men de drugs of medicijnen, zonder zware ontwennings-symptomen kan afbouwen. De alkaloïden zijn namelijk geen traditionele opioïden, maar ze gedragen zich alsof en kunnen gedeeltelijk binden met opiaatreceptoren waardoor er geen opiaatverslaving optreedt.

Kratom bij systeemmodulatie

De alkaloïden in Kratom kunnen helpen om het immuunsysteem te verbeteren door het lichaam te ontdoen van vrije radicalen en schadelijke microben. Veel van de alkaloïden van Kratom kunnen werken als immunostimulantia die het immuunsysteem verbeteren en infecties bestrijden. Sommige van de alkaloïden zijn ook giftig voor virussen.

Kratom voor een verbeterde Focus en verhoogde motivatie

De alkaloïden 7-hydroxymitragynine en mitragynine kunnen gebruikers helpen langere tijd en met een gerichte intensiteit en harder te werken. Een bij-effect is dat men tevens meer tevreden is met de taak die moet worden uitgevoerd. Je krijgt enorm veel zin om dingen te gaan doen. Dit komt o.a. door de afgifte van neurochemicaliën zoals serotonine en dopamine die helpen om de focus, aandachtsspanne en motivatie te verbeteren.

Kratom voor een verbeterde hartgezondheid en anti-ontstekende werking

Er wordt gezegd dat Kratom gunstig kan zijn voor het hormonale evenwicht en de bloedvaten van het lichaam. Deze alkaloïden worden onderzocht om in te zetten als vaatverwijders, calciumantagonisten, antihypertensiva en diuretica. Dit soort stoffen helpt namelijk om de gezondheid van het hart te verbeteren en de bloeddruk te verlagen. Mitragynine wordt ook onderzocht als ontstekingsremmend middel, vergelijkbaar met niet-steroïde anti-inflammatoire middelen, omdat het pijn, ontsteking, zwelling en roodheid op de plaats van ontsteking vermindert.

Anti-oxidante eigenschappen van Kratom

Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat Kratom-bladeren bepaalde antioxidanten bevatten die nuttig kunnen zijn bij het beschermen tegen kanker. Deze antioxidanten hebben een effect dat vergelijkbaar is met stoffen die van nature in je eigen lichaam voorkomen, zoals superoxide-dismutase en glutathion, die helpen bij het voorkomen van de vorming van vrije radicalen.

Momenteel worden ook verschillende andere gezondheidsvoordelen van Kratom-bladeren onderzocht.

Belangrijk

Controleer altijd de geloofwaardigheid van alle informatiebronnen en accepteer nooit blindelings iets als waar. Kritisch denken is absoluut noodzakelijk om de beste, meest geïnformeerde beslissingen te nemen met betrekking tot uw gezondheid.

Ondanks de veelbelovende eigenschappen is Kratom nog niet goedgekeurd voor medicinaal gebruik, omdat er nog te veel onderzoek naar moet worden gedaan. Het is dus niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, te behandelen of te genezen volgens de medische orde. Als u besluit om met Kratom te experimenteren, raden we u altijd aan om met uw huisarts te overleggen over uw huidige gezondheidstoestand en de mogelijke implicaties en interacties met andere medicijnen. De bovenstaande bevindingen zijn gebaseerd op gebruikerervaringen.

 

 

Wil je graag Kratom kopen, maar vind je het lastig om de juiste Kratom te vinden, check dan altijd eerst onze handige Kratomwijzer. Binnen twee klikken zit je op de juiste soort voor jou.

SmartPalace Kratom uitgelicht

Loading...
SALE Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da Green van Herbal Palace. Rust, relax en energieKalm - Energie - relax

KRATOM SUPER MAENG DA GREEN van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratom en geeft een sterk energiegevende, maar toch relaxte gevoel, zelfs bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Green Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforieVerdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Red Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Gold Kratom van Herbal Palace - Energie en euforieEnergie - Euforie

KRATOM MAENG DA GOLD van Herbal Palace is een perfecte Kratom voor een dag vol met energie en goede zin. Het fijne aan deze Kratom is dat het met de energie tegelijkertijd een euforische glow geeft.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Gold Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da White van Herbal Palace. Rust, relax, ontspannend.Kalm - Relax - euforie

KRATOM MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt voor zijn verdovende eigenschappen, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da White Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de sterkste Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram Maeng Da kratom:
Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

Oorspronkelijke prijs was: € 66,00.Huidige prijs is: € 47,50.

Alle Kratom Producten bekijken? klik dan hierWebshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een vakantie t/m 30 juli 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 31 juli sturen we je bestelling naar je toe.