Magic Truffels, een bijzondere beleving

Magic Truffels, een bijzondere beleving

Magic Truffels, een bijzondere beleving

Truffels behoren tot de psychedelica. Tot enkele jaren geleden verkochten we in Nederland Paddo’s en waren Truffels nog onbekend. Maar door een vreemde beslissing in het Nederlandse rechtssysteem werden Paddo’s verboden, maar zijn Truffels gewoon toegestaan en volkomen legaal. De werkzame stof is in beide producten ‘nagenoeg’ gelijk (Psilocybine en psilcyne).

Psilocybine is het psychedelische stofje dat in Truffels zit. Psylocibine is een agonist, dat wil zeggen dat de stof de receptoren in je hersenen activeert waardoor je de hallucinerende tripervaring krijgt. De ervaring komt dichtbij, of is zelfs vergelijkbaar met die van LSD (Acid), mescaline, DMT en LSA de natuurlijke voorloper van LSD, wanneer je een hoge dosering van de Truffels neemt. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd en ook niet nodig als je een mooie Truffelervaring wil beleven.

Microdosering

De dosering is erg bepalend voor het effect. tegenwoordig is microdosering erg in. Bij microdosering beperk je je tot ongeveer 10% van de normale aanbevolen dosis. De bedoeling is dat je nauwelijks of eigenlijk niet de hallucinerende effecten opmerkt. Van microdosering ga je niet trippen, maar je ervaart wel andere effecten. Denk hierbij aan meer energie, een verbeterde stemming, een heldere gedachtengang, maar ook toename van concentratie, bewustzijn en creativiteit. Ben je op zoek naar een dergelijke upgrade van je zijn dan is microdosering met Fresh Box Truffels een hele goede optie. De houdbaarheid van de truffels speelt wel een rol. Koop niet te groot in, want verse Truffels zijn slechts enkele weken houdbaar. Daarna zijn ze zeker nog wel bruikbaar, maar de kracht neemt steeds een beetje af.

Trip dosering laag

Veel mensen vergelijken een lage dosering truffeltrip met een stevige high van wiet (Sativa). Bewustzijnsverruiming, levendiger worden van de omgeving, intensere kleuren en licht, euforie en lachkicks behoren vaak tot de basis van de trip. Ook krijg je bij een lagere dosering ook dat stonede gevoel.

Bij een lage dosering wordt geluid veel intensiever beleefd en kan het als een echo in je hoofd blijven hangen. Maar het kan ook in één keer weer verdwenen zijn alsof het er nooit is geweest. Je zweeft als het ware door je audiovisuele ervaring heen, dan weer heel bewust, dan weer heel ver weg. Tijd is ongrijpbaar geworden. De trip kan echt een fantastische wonderlijke ervaring zijn waarbij geluid en kleuren worden versterkt, je omgeving begint te ademen en tot leven komt, patronen steeds zichtbaarder worden en de focus en creativiteit enorm toenemen.

Wanneer je de ogen sluit neem je twee dimensionale patronen waar. Licht, lijnen, kleuren in allerlei vormen en patronen die een eigen wil hebben en je de mooiste closed eye visuals kunnen leveren. Het is belangrijk dat je het laat gebeuren en er niet tegen in gaat. Dan is het effect het fijnst.

 

Visuals, worden sterker bij hogere dosering

Je kan zowel open eye visuals als closed eye visuals ervaren bij een truffeltrip. Het type Truffel dat je kiest is bepalend voor deze effecten. De ene truffel biedt sterkere visuele effecten dan de nadere. Bij de sterkere visuele truffels kunnen de visuals behoorlijk heftig zijn. Druipende muren, bewegende patronen, het “ademen” van de omgeving”, vormen die in elkaar overgaan of in elkaar versmelten, geluid en beeld die in elkaar overlopen, een sterke waarneming van, of het verdwijnen in jezelf, een volkomen onbesef van tijd en werkelijkheid, zijn voorbeelden van wat je mag verwachten van een goede Truffeltrip. Hoe hoger de dosering, hoe sterker deze visuele waarnemingen. Ga je nog verder dan kan je zelfs ervaren dat je uitreedt uit je eigen lichaam.

 

Een bad trip

Het is altijd aan te raden om alleen Truffels te doen als je je goed voelt. Heb je stress, of last van angsten of lichte of zware depressies, heb je erg veel aan je hoofd, of ben je niet goed uitgerust? Wacht dan even met je trip. De kans dat je dan in een slechte trip komt is dan namelijk groter. Em een bad trip is niet fijn. De drastische verandering van de werkelijkheid kan voor sommige mensen te heftig zijn waardoor paniek en angst kunnen gaan overheersen. Toch hoef je je nergens echt zorgen over te maken. Het gaat vanzelf voorbij, maar je moet het dan wel even uitzitten.

Een tripsitter

Wanneer je nog nooit Truffels hebt gedaan is het aan te bevelen om er een trip sitter bij te hebben die je kan kalmeren als je in een bad trip komt of die je kan uitleggen wat er met je gebeurt terwijl je heerlijk aan het zweven bent in een voor jou volkomen nieuwe wereld. Een trip sitter blijft doorgaans zelf nuchter, maar een zeer ervaren persoon kan je ook tijdens zijn of haar trip er doorheen helpen. Zorg voor een rustige omgeving. Sluit telefoons af, laat de TV uit. Dim the lights. Creëer een veilige omgeving met fijne mensen en de kans op een bad trip is klein.

Nuchtere maag

Truffels kunnen een gevoel van misselijkheid teweegbrengen. Dit gaat na een tijdje vanzelf over, maar kan wel als hinderlijk worden ervaren. Zowel voor de werking van de Truffels als voor het voorkomen van deze misselijkheid is het beter om de Truffels op een nuchtere, zo leeg mogelijke, maag te nuttigen.

SmartPalace Truffels uitgelicht

Loading...
-11% Mr Maka truffels Mexicana truffelsMr Maka Mexicana Truffels

De Mexicana truffel is de bekendste Magic truffel. De Mr Maka Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en laten je ego even helemaal los. Ze zijn de mildste soort in ons assortiment en daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staan garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___

VAN 14,00 VOOR € 12,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Mild: prima voor beginnende truffelaars

Oorspronkelijke prijs was: € 14,00.Huidige prijs is: € 12,50.
-7% Mr Maka truffels Atlantis truffelsMr Maka Atlantis Truffels

De Mr Maka Atlantis Truffel op veler verzoek eindelijk in ons assortiment. Een mooie truffel in het middensegment. Kan zorgen voor een prettig sterke trip. De Atlantis truffel is als een mycelium schip, gekweekt om het wonderlijke landschap onder het oppervlak van je werkelijkheid te verkennen. Sterke visuals, heerlijk originele gedachten en verwondering.
___

VAN 15,00 VOOR € 14,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Prettig sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 15,00.Huidige prijs is: € 14,00.
-7% Mr Maka truffels Utopia truffelsMr Maka Utopia Truffels

Hier is je kans om te ervaren wat jouw staat van Utopia is! Deze juweeltjes zijn zeer krachtig en ‘gevuld’ met kleuren en creativiteit. De Mr Maka Utopia Truffel is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Sterke visuals, bizar originele gedachten, verwondering, een totaal onbekende werkelijkheid.
___

VAN 20,00 VOOR € 18,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Zeer sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 20,00.Huidige prijs is: € 18,50.
-7% Mr Maka truffels Double vision truffelsMr Maka Double Dutch Truffels

De best verkocht truffel van Mr Maka biedt het beste van twee werelden en blaast je ego wijd open om je de spirituele reis van je leven te bezorgen. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,50 VOOR € 21,00


Inhoud: 15 gram
Klasse: De best verkocht truffel van Mr Maka.

Oorspronkelijke prijs was: € 22,50.Huidige prijs is: € 21,00.
-9% Magic Fantasia Truffels. Sterke mindblowing visuals, bizar creatieve gedachtenFantasia (Magic Truffels)

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Truffel Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Fantasia Truffels zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VAN 16,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Medium: Geeft een fijne, fantasierijke, beheersbare trip

Oorspronkelijke prijs was: € 16,00.Huidige prijs is: € 14,50.
-9% Pandora Truffels. Visuals, bizar originele gedachten. Verwonder je zelf.Pandora (Magic Truffels)

De Magic Truffel Pandora van Mush Magic is net iets milder dan de Utopia, maar geeft bij de meeste mensen een sterke tot zeer sterke trip. Visuals, creativiteit, originele gedachten, verwondering, aanscherping van de zintuigen; de pandora truffel box gaat helemaal open.
___

VAN 17,00 VOOR € 15,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Sterk: Sterke trip met visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 17,00.Huidige prijs is: € 15,50.
-11% Magic Truffels ValhallaValhalla (Magic Truffels)

De Magic Truffel Valhalla van Mush Magic is de sterkste truffelvariëteit die beschikbaar is. We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,00 VOOR € 19,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Powertrip: Intense, diepe trip met sterke visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 22,00.Huidige prijs is: € 19,50.
-7% Paddo Kweekset legaalPaddo kweekset 'Easy'

Deze Paddo kweekset bevat alles om ready-to-grow je eigen Paddo te kweken klaar in een paar simpele stappen. De Paddo Kweekset heeft nauwelijks aandacht nodig zodra het opgesteld is. Het enige wat u hoeft te doen is de set water geven en het in een kweekzak (bijgeleverd) plaatsen en u groeit uw eigen paddo's. Zeer geschikt voor microdosing (of voor lekkere trippy ervaringen.)
___
Soort paddenstoel: Psilocybe cubensis Golden teacher paddenstoel
Potentiële opbrengst: 300-450 gram (+ meerdere oogsten mogelijk)

VAN 42,50 VOOR € 39,50

Oorspronkelijke prijs was: € 42,50.Huidige prijs is: € 39,50.


Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een vakantie t/m 30 juli 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 31 juli sturen we je bestelling naar je toe.