Kopje Kratom theeCBD-olie van Smartshop SmartPalace

Kratom gebruiksaanwijzing

Wat moet ik weten als ik Kratom wil proberen?

Voor Kratom geldt dat ‘meer’ niet per se ‘beter’ betekent. Bij een lichte/normale ­dosis voel je binnen 30-60 minuten dat je meer energiek, opgewekt en gestimuleerd bent. Bij een hoge dosis nemen de verdovende eigenschappen de overhand. Neem nooit meer dan de voorgeschreven hoeveelheid. De effecten kunnen 4-8 uur werkzaam zijn.

Gebruiksaanwijzing Kratom poeder

De kratompoeder kan in (heet) water, chocolademelk of chocoladevla worden opgelost, of gewoon weggespoeld worden met water. Mocht de smaak van Kratom je erg tegenstaan, neem dan een capsulemaker ‘00 waarmee je makkelijk zelf capsules kan maken. 2-3 capsules voor een lichte dosis, 3-5 voor een normale dosis. 5-8 voor een sterke dosis.

Gebruiksaanwijzing Kratom thee

Doe de thee in een thee-ei of zeef en giet langzaam heet water (niet meer kokend) over de thee. Laat deze geheel onder water 15 minuten trekken. Druk regelmatig de Kratomthee met een lepeltje om de mitragynine in het water te persen. Na 15 minuten heel goed de theeblaadjes persen, zodat je zo veel mogelijk werkende stoffen in de thee drukt. Drink de thee met een beetje gember en honing. Het is normaal dat de tong een beetje verdoofd kan gaan aanvoelen.

Tip: Na verloop van tijd kan er gewenning ontstaan. Dat kan je voorkomen door af en toe te wisselen van Kratomsoort of door niet dagelijks Kratom te gebruiken.

Tip: Kurkuma en koffie versterken de werking van Kratom zonder de verdovende werking direct te activeren.

Tip: Check al onze stories voor meer  informatie over Kratom.

Belangrijke informatie:

Kratom bevat mitragynine, een opiaat-agonist die effect heeft op de opiaat-receptoren in je hersenen. Deze receptoren beïnvloeden je humeur en remmen je angstgevoelens. Het grote verschil tussen Kratom en opiaten (zoals bijvoorbeeld pijnstillers) is dat mitragynine de delta-receptoren in de hersenen stimuleert (euforie), terwijl opiaten zich binden aan de mu-receptoren (verdovend). In hogere doses stimuleert Kratom ook de mu-receptoren, waardoor Kratom in hogere doses verdovend werkt. De verslavingsgevoeligheid van Kratom ligt echter véél lager dan bij opiaten. Bij normaal gebruik is Kratom volstrekt veilig. De volgende richtlijnen zijn hierbij essentieel:

  • Combineer Kratom niet met alcohol, benzodiazepines (angst- en pijnremmers, ­slaappillen), of MAO-remmers (anti-depressiva)
  • Gebruik Kratom niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding
  • Kratom kan de rijvaardigheid beïnvloeden.
  • Gebruik Kratom niet als geneesmiddel zonder je arts hierover te raadplegen.

 

Herbal Palace kratom is te koop bij SMARTPALACE

SmartPalace Acties

Loading...
-22% Herbal Palace Kratom Thee EuforiepakketMaeng Da Gold, Sumatra red | White, Malay Green

"Save the day, met Kratom thee" HET KRATOM EUFORIE (4x) THEE VOORDEELPAKKET is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___
Licht effect: 2 - 3 gram
Normaal effect: 3 - 6 gram
Sterk tot zeer sterk effect: 10 gram

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratomthee

 23,80  18,95
-29% Herbal Palace Kratom Maeng Da Pakket


Maeng Da White, Green, Gold en Red

HET KRATOM MAENG DA (4x) VOORDEELPAKKET is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het pakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___
- Super Maeng Da White
- Super Maeng Da Green
- Super Maeng Da Gold
- Super Maeng Da Red

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram fijn poeder

 66,00  47,50

Alle Kratom Producten bekijken? klik dan hier