Hoe moet ik Kratom gebruiken?

Hoe moet ik Kratom gebruiken?

Hoe moet ik Kratom gebruiken?

Voor Kratom geldt dat ‘meer’ niet per se ‘beter’ betekent. Bij een lichte/normale ­dosis voel je binnen 30-60 minuten dat je meer energiek, opgewekt en gestimuleerd bent. Bij een hoge dosis nemen de verdovende eigenschappen de overhand. Neem nooit meer dan de voorgeschreven hoeveelheid. De effecten kunnen 4-8 uur werkzaam zijn.

Hoe moet ik Kratom gebruiken in poedervorm?

De kratompoeder kan in (heet) water, chocolademelk of chocoladevla worden opgelost, of gewoon weggespoeld worden met water. Mocht de smaak van Kratom je erg tegenstaan, neem dan een capsulemaker ‘00 waarmee je makkelijk zelf capsules kan maken. 1-2 capsules voor een lichte dosis, 2-4 voor een normale dosis. 4-8 voor een sterke dosis. Lauwwarm water zorgt er voor dat de Kratom beter oplost.

Hoe moet ik Kratom gebruiken als thee?

Doe de thee in een thee-ei of zeef en giet langzaam heet water (niet meer kokend) over de thee. Laat deze geheel onder water 15 minuten trekken. Druk regelmatig de Kratomthee met een lepeltje om de mitragynine in het water te persen. Na 15 minuten heel goed de theeblaadjes persen, zodat je zo veel mogelijk werkende stoffen in de thee drukt. Drink de thee met een beetje gember en honing. Het is normaal dat de tong een beetje verdoofd kan gaan aanvoelen.

Tip: Na verloop van tijd kan er gewenning ontstaan. Dat kan je voorkomen door af en toe te wisselen van Kratomsoort of door niet dagelijks Kratom te gebruiken.

Tip: Kurkuma, Gember en koffie versterken de werking van Kratom zonder de verdovende werking direct te activeren.

Tip: Check al onze stories voor meer  informatie over Kratom.

Belangrijke informatie:

Kratom bevat mitragynine, een opiaat-agonist die effect heeft op de opiaat-receptoren in je hersenen. Deze receptoren beïnvloeden je humeur en remmen je angstgevoelens. Het grote verschil tussen Kratom en opiaten (zoals bijvoorbeeld pijnstillers) is dat mitragynine de delta-receptoren in de hersenen stimuleert (euforie), terwijl opiaten zich binden aan de mu-receptoren (verdovend). In hogere doses stimuleert Kratom ook de mu-receptoren, waardoor Kratom in hogere doses verdovend werkt. De verslavingsgevoeligheid van Kratom ligt echter véél lager dan bij opiaten. Bij normaal gebruik is Kratom volstrekt veilig. De volgende richtlijnen zijn hierbij essentieel:

  • Combineer Kratom niet met alcohol, benzodiazepines (angst- en pijnremmers, ­slaappillen), of MAO-remmers (anti-depressiva)
  • Gebruik Kratom niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding
  • Kratom kan de rijvaardigheid beïnvloeden.
  • Gebruik Kratom niet als geneesmiddel zonder je arts hierover te raadplegen.

 

Wil je graag Kratom kopen, maar vind je het lastig om de juiste Kratom te vinden, check dan altijd eerst onze handige Kratomwijzer. Binnen twee klikken zit je op de juiste soort voor jou.

SmartPalace Kratom uitgelicht

Loading...
SALE Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da Green van Herbal Palace. Rust, relax en energieKalm - Energie - relax

KRATOM SUPER MAENG DA GREEN van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratom en geeft een sterk energiegevende, maar toch relaxte gevoel, zelfs bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Green Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforieVerdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Red Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Gold Kratom van Herbal Palace - Energie en euforieEnergie - Euforie

KRATOM MAENG DA GOLD van Herbal Palace is een perfecte Kratom voor een dag vol met energie en goede zin. Het fijne aan deze Kratom is dat het met de energie tegelijkertijd een euforische glow geeft.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Gold Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da White van Herbal Palace. Rust, relax, ontspannend.Kalm - Relax - euforie

KRATOM MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt voor zijn verdovende eigenschappen, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da White Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de sterkste Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram Maeng Da kratom:
Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

Oorspronkelijke prijs was: € 66,00.Huidige prijs is: € 47,50.

Alle Kratom Producten bekijken? klik dan hierWebshop Kermerk