Kratom kopen van Smartshop SmartPalace

Welke soorten Kratom zijn er verkrijgbaar?

Welke soorten Kratom zijn er verkrijgbaar?

Voordat we over de verschillende soorten Kratom uitweiden, eerst een klein stukje algemene informatie over Kratom. Kratom is een plant, die er uit ziet als een grote boom met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna speciosa genoemd en is in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant is aan de koffie familie (Rubiaceae) en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De bladeren bevatten bioactieve alkaloïden mitragynine en 7-hydroxymitragynine en worden al eeuwen medicinaal gebruikt in Azië en Afrika. Arbeiders op het land kauwde op de bladeren voor meer energie en werklust.

De bladnerven van de soorten Kratom

Als je een Kratom-blad goed bekijkt, dan zie je dat de stengel en de bladnerf een specifieke kleur hebben. Deze kleur bepaalt mede het effect op lichaam en geest. Elke kleur heeft een ander effect. Er zijn soorten Kratom met rode, witte en groene bladnerven. Daarnaast kennen we ook gele soorten Kratom (ook wel goud, bruin en chocolate), maar dat heeft te maken met de wijze waarop de Kratom wordt gedroogd. Toch wordt het wel vaak als een vierde kleur Kratom aangeduid. In het kort kan je zeggen dat de soorten ratom met witte nerven vooral de stemming positief beïnvloeden, dat Kratom met groene nerven vooral de energie stimuleren en dat Kratom met rode nerven vooral verdovende, pijnstillende en relaxerende werking hebben. Over het algemeen worden de stengel en de bladnerf tijdens het maalproces verwijderd.

Afkomst van de soorten Kratom

De afkomst van de Kratom is erg bepalend voor het verfijnde effect van de Kratom. Kratom groeit zoals gezegd in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië en dan met name op Sumatra, Maleisië, Borneo, Bali, in Thailand en Vietnam. Net als bij koffie (die verwant is aan Kratom) geldt, dat zo veel soorten Kratom  ook zo veel smaken betreft. Of in dit geval zo veel effecten.

De soorten Kratom uit Maleisië en Sumatra

De soorten Kratom uit Maleisië en Sumatra staan vooral bekend om de euforische kwaliteiten. Ze geven een doorgaans gelukzalig gevoel en zorgen voor een prettige moodlift. Vooral de witte en de groene ‘strains’ (bladnerven), bezitten deze eigenschappen.

De soorten Kratom uit Balie

De soorten kratom uit Balie geven doorgaans een euforiserende boost, maar (en dan zeker betreffende de groene en rode varianten) maakt Kratom uit Bali je vooral relaxed. Dat is natuurlijk ook een perfecte combinatie om het libido te verhogen. Herbal Palace heeft een speciale mix waarin ze de beste witte en groene soorten Kratom uit Maleisië, Sumatra en Bali bij elkaar gevoegd hebben in een symbiotische verhouding, waardoor er een ultiem relaxed, euforiegevoel ontstaat.

De soorten Kratom uit Borneo

De soorten Kratom uit Borneo zijn veelzijdig en het is vooral de kleur die bepaalt welk effect je mag verwachten. De rode Kratom uit Borneo wordt veel gebruikt vanwege de pijnstillende eigenschappen. De groene vanwege de energiegevende eigenschappen en de gele en gouden variant uit Borneo staan vooral bekend om de stimulerende, blijmakende eigenschappen. Door de iets mildere sterkte zijn de Borneo varianten ook zeer geschikt voor concentratie en sociale activiteiten. Je krijgt er in normale doses geen high gevoel van.

Speciale soorten Kratom

Er zijn veel soorten Kratom. Maeng Da Kratom RED is veruit de meest populaire soort. Deze is vaak ook wat sterker dan de andere varianten, maar heeft ook een breed scala aan opties van licht euforiserend tot sterk pijnstillend. Ook kunt u het Maeng Da voordeel pakket, of het Maeng Da voordeel theepakket bestellen, zodat u iedere variant op uw gemakje kunt proberen en zo u favoriete soorten Kratom er uit kunt selecteren.

 

Voor alle soorten Kratom geldt dat afwisseling noodzakelijk is om gewenning te voorkomen. Ook het inlassen van regelmatige pauzes van minimaal enkele dagen voorkomt gewenning.

 

Wil je graag Kratom kopen, maar vind je het lastig om de juiste Kratom te vinden, check dan altijd eerst onze handige Kratomwijzer. Binnen twee klikken zit je op de juiste soort voor jou.


SmartPalace Kratom uitgelicht

Loading...
-13% Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat blijmakende, verkwikkende en relaxerende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 14,75
-20% Kratom thee Euforie voordeelpakket van Herbal PalaceKratom Thee Euforie 4x

"Save the day, met Kratom thee"
HET KRATOM THEE EUFORIE (3=4) VOORDEELPAKKET is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratomthee: Maeng Da Gold thee | Sumatra Red thee | Malay Green thee | Sumatra White thee

 18,95
-20% Kratom thee Maeng Da Voordeelpakket van Herbal PalaceKratom Thee Maeng Da Voordeelpakket

"Save the day, met Kratom thee"
HET KRATOM THEE MAENG DA (3=4) VOORDEELPAKKET is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één Kratom Thee voordeelpakket. Het pakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom thee om gewenning te voorkomen.
___

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratom thee: Maeng Da Gold thee | Maeng Da Green thee | Maeng Da White thee | Maeng Da Red thee

 18,95
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram fijn kratompoeder: - Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

 47,50