Kratom van Smartshop SmartPalace

Welke soorten Kratom zijn er verkrijgbaar?

Welke soorten Kratom zijn er verkrijgbaar?

Allereerst een kleine stukje algemene informatie over Kratom. Kratom is een boom met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna speciosa genoemd en is in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant is aan de koffie familie (Rubiaceae) en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De bladeren bevatten bioactieve alkaloïden mitragynine en 7-hydroxymitragynine en worden al eeuwen medicinaal gebruikt in Azië en Afrika. Arbeiders op het land kauwde op de bladeren voor meer energie en werklust.

De verschillende bladnerven

Als je een Kratom-blad goed bekijkt, dan zie je dat de stengel en de bladnerf een specifieke kleur hebben. Deze kleur bepaalt mede het effect op lichaam en geest. Elke kleur heeft een ander effect. Er zijn kratombladeren met rode, witte en groene bladnerven. Daarnaast kennen we ook gele Kratom (geel, goud, bruin en chocolate), maar dat heeft te maken met de wijze waarop de kratom wordt gedroogd. Toch wordt het wel vaak als een vierde kleur Kratom aangeduid. In het kort kan je zeggen dat Kratom met witte nerven vooral de stemming positief beïnvloeden, dat Kratom met groene nerven vooral de energie stimuleren en dat Kratom met rode nerven vooral verdovende, pijnstillende en relaxerende werking hebben. Over het algemeen worden de stengel en de bladnerf tijdens het maalproces verwijderd.

Afkomst van Kratom

De afkomst van de Kratom is erg bepalend voor het verfijnde effect van de kratom. Kratom groeit zoals gezegd in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië en dan met name op Sumatra, Maleisië, Borneo, Bali, in Thailand en Vietnam. Net als bij koffie (die verwant is aan Kratom) geldt, dat zo veel soorten ook zo veel smaken betreft. Of in dit geval zo veel effecten.

Kratom uit Maleisië en Sumatra staan vooral bekend om de euforische kwaliteiten. Ze geven een doorgaans gelukzalig gevoel en zorgen voor een prettige moodlift. Vooral de witte en de groene ‘strains’ (bladnerven), bezitten deze eigenschappen.

Kratom uit Balie geeft ook vaak een euforiserende boost, maar (en dan zeker betreffende de groene en rode varianten) maakt Kratom uit Bali je vooral relaxed. Dat is natuurlijk ook een perfecte combinatie om het libido te verhogen. Herbal Palace heeft een speciale mix waarin ze de beste witte en groene Kratomsoorten uit Maleisië, Sumatra en Bali bij elkaar gevoegd hebben in een symbiotische verhouding, waardoor er een ultiem relaxed, euforiegevoel ontstaat.

Kratom uit Borneo is erg veelzijdig en het is vooral de kleur die bepaalt welk effect je mag verwachten. De rode Kratom uit Borneo wordt veel gebruikt vanwege de pijnstillende eigenschappen. De groene vanwege de eneriegevende eigenschappen en de gele en gouden variant uit Borneo staat vooral bekend om de stimulerende, blijmakende eigenschappen. Door de iets mildere sterkte zijn de Borneo varianten ook zeer geschikt voor concentratie en sociale activiteiten. Je krijgt er in normale doses geen high gevoel van.

Speciale kratomsoorten zijn er ook genoeg. Maeng Da Kratom is veruit de meest populaire soort. Deze is vaak ook wat sterker dan de andere varianten, maar heeft ook een breed scala aan opties van licht euforiserend tot sterk pijnstillend. Op onze Maeng Da pagina vindt u alle Maeng Da varianten van Herbal Palace overzichtelijk geordend en kunt u precies zien welke Maeng Da het beste voor u geschikt zou zijn. Ook kunt u het Maeng Da voordeel pakket, of het Maeng Da voordeel theepakket bestellen, zodat uj iedere variant op uw gemakje kunt proberen en zo u favoriete Kratom er uit kunt selecteren.

Een beetje vreemde eend in de bijt, maar zeker niet minder populaiur onder echte liefhebbers is de bijzonder sterke variant Super Green Elephant. Een echte aanrader voor (mind)stimulation en steemingsverbetering. Je hebt er maar een klein beetje van nodig. In hogere doses is deze sterk verdovend.

Voor alle Kratom geldt dat afwisseling noodzakelijk is om gewenning te voorkomen. Ook het inlassen van regelmatige pauzes van minimaal enkele dagen voorkomt gewenning.


 

Alle Herbal Palace Kratomvarianten zijn te koop bij SMARTPALACE

SmartPalace Acties

Loading...
-12%


Energie - Verkwikkend - Meewind

Onze ULTIMATE ENERGIE KRATOM MIX is de ultieme Relax Kratom Mix, wanneer je op zoek bent naar dat fijne, energiegevende, verkwikkende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Het voelt als meewind bij alles wat je doet. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixed in perfecte verhoudingen.

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 16,95  14,95
-22% Herbal Palace Kratom Thee EuforiepakketEUFORIE Kratomthee 4x

"Save the day, met Kratom thee"

HET KRATOM EUFORIE (4x) THEE VOORDEELPAKKET
is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.

- Maeng Da Gold thee
- Sumatra Red thee
 23,80  18,95

Alle Kratom Producten bekijken? klik dan hierBEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.