Truffels kopen in België

Truffels kopen in Belgie?

Truffels kopen in België?

Er zijn veel misverstanden over het kopen van truffels in België. Zijn truffels nu wel of niet legaal in België? Veel Smartshops melden dat het volstrekt legaal is, maar dat is het helaas niet. Zowel het bezit als het gebruik van Psylocybe producten, waaronder truffels, zijn niet legaal in België. Het bestellen kan echter heel makkelijk online en Nederlandse Smartshops verpakken de producten onherkenbaar. De kans dat je er mee gepakt wordt is uitermate klein, of eigenlijk te verwaarlozen.

De wetgeving in België is duidelijk over het kopen van truffels. Truffels zijn niet legaal. Om die reden kan je in België ook nergens truffels kopen, maar in Nederland wel. Maar wie goed oplet ziet ook dat er iets aan het veranderen is in de wereld. Je kan Netflix niet aanzetten of je ziet wel een documentaire die de werking van psychonautica aanbeveelt. Netflix mag toch gerekend worden tot de mainstream kanalen. Een goed voorbeeld is de miniserie ‘how to change your mind’. Een echte aanrader. Maar de prachtige documentaire ‘Fantastic Funghi’ spant de kroon. Als je na het zien van die documentaire niet verliefd bent geworden op paddenstoelen, dan zal je het vast ook nooit worden.

Wetgeving over truffels kopen in België

Langzaamaan begint de wereld in te zien dat er in de jaren 60 een verkeerde beslissing is genomen omtrent het gebruik van tripmiddelen en zal de wetgeving omtrent truffels binnenkort ook in België ongetwijfeld veranderen. Maar op dit moment is dat dus niet het geval. De vraag is hoe sterk er op wordt gecontroleerd. Wij hebben in ieder geval tot op heden geen slechte ervaringen met het kopen van truffels in België. En je kan natuurlijk ook een paddo kweekset kopen. Die bevat technisch gezien geen hallucinerende stoffen, totdat de kweek is begonnen. Het hebben van een substraat is in België niet verboden.

In Nederland zijn magische truffels legaal

In Nederland zijn truffels volledig legaal, maar paddo’s weer niet. Ook in Nederland zijn Paddo’s illegaal sinds 2008. Dat magische truffels wel legaal zijn in Nederland is feitelijk een loophole in de Nederlandse wetgeving, want de werkzame stof in truffels en paddo’s is nagenoeg hetzelfde. Het gaat om een heel klein verschil in het molecuul. Psylocine, Psylobine, Psylocibine. Het ontloopt elkaar allemaal heel weinig.

Paddo’s en truffels leiden tot dezelfde werkzame stof, namelijk Psilocyne

Magic truffels en paddenstoelen bevatten dezelfde werkzame stof die de hallucinerende effecten teweegbrengt. Psilocybine (paddo’s) en psylobine (truffels) worden in het lichaam omgezet in psilocine. Psilocine beïnvloedt de hersenen en creëert een prachtige magische wereld. In grote hoeveelheden kan dit effect vrij intens zijn. Truffels kunnen ook ingezet worden om te microdoseren, waarbij het bewezen is dat het de sociale, creatieve en cognitieve functies verbetert. Daarnaast heeft het een aantoonbare positieve invloed op het welzijn in het algemeen. Dus wil je truffels kopen in België, probeer dan ook eens om te microdoseren met truffels van iMicrodose.

Het verschil tussen paddo’s en truffels kopen in België

Een magische truffel is geen paddestoel, maar technisch gezien eigenlijk ook geen truffel. Feitelijk is een magische truffel een compacte massa van het mycelium en geen vruchtlichaam zoals een ‘gewone’ truffel of een paddestoel. Het Mycelium is een ondergronds netwerk van schimmeldraden (Mycorrhiza) verbonden met de wortels van de bomen en planten. Via chemische interactie kunnen de bomen via de schimmeldraden met elkaar ‘communiceren’. Paddo’s zijn in vrijwel alle landen verboden, zowel verkoop, bezit als gebruik, met uitzondering van Brazilië, Jamaica, Nepal, de Britse Maagdeneilanden, de Bahamas en Samoa.

Truffels kopen in België

Loading...
Microdoseerpakket voor beginnersMicrodoseerpakket voor beginners

Het Microdoseerpakket voor beginners is vervaardigd met de lichte Magic Truffel Mexicana, ook wel Psilocybe Mexicana. Een perfecte 'lichte' truffel om te microdoseren als je nog nooit hebt gemicrodosed of getruffeld. Tevens vindt u in dit pakket Lions Mane en Reishi (Chill Mix) voor de perfecte microdoseerervaring. Wordt geleverd met duidelijke gebruikershandleiding.
___

VAN 38,90 voor € 34,90

Inhoud: 3 x 5 gram Truffels (Mexicana) hersluitbaar + Chill Mix (Reishi + Lions mane)
Klasse: voor ervaren microdoseerders

 34,90
-11% Mr Maka truffels Mexicana truffelsMr Maka Mexicana Truffels

De Mexicana truffel is de bekendste Magic truffel. De Mr Maka Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en laten je ego even helemaal los. Ze zijn de mildste soort in ons assortiment en daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staan garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___

VAN 14,00 VOOR € 12,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Mild: prima voor beginnende truffelaars

Oorspronkelijke prijs was: € 14,00.Huidige prijs is: € 12,50.
-7% Mr Maka truffels Atlantis truffelsMr Maka Atlantis Truffels

De Mr Maka Atlantis Truffel op veler verzoek eindelijk in ons assortiment. Een mooie truffel in het middensegment. Kan zorgen voor een prettig sterke trip. De Atlantis truffel is als een mycelium schip, gekweekt om het wonderlijke landschap onder het oppervlak van je werkelijkheid te verkennen. Sterke visuals, heerlijk originele gedachten en verwondering.
___

VAN 15,00 VOOR € 14,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Prettig sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 15,00.Huidige prijs is: € 14,00.
-7% Mr Maka truffels Utopia truffelsMr Maka Utopia Truffels

Hier is je kans om te ervaren wat jouw staat van Utopia is! Deze juweeltjes zijn zeer krachtig en ‘gevuld’ met kleuren en creativiteit. De Mr Maka Utopia Truffel is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Sterke visuals, bizar originele gedachten, verwondering, een totaal onbekende werkelijkheid.
___

VAN 20,00 VOOR € 18,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Zeer sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 20,00.Huidige prijs is: € 18,50.
-7% Mr Maka truffels Double vision truffelsMr Maka Double Dutch Truffels

De best verkocht truffel van Mr Maka biedt het beste van twee werelden en blaast je ego wijd open om je de spirituele reis van je leven te bezorgen. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,50 VOOR € 21,00


Inhoud: 15 gram
Klasse: De best verkocht truffel van Mr Maka.

Oorspronkelijke prijs was: € 22,50.Huidige prijs is: € 21,00.
iMicrodose mindfulyiMicrodose Mindfuli (mild)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Mindfuli is vervaardigd met de Psilocybe Mexicana. Een perfecte truffel om te microdoseren. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.
___

VOOR € 17,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Mild, perfect voor beginnende microdoseerders

 17,95
iMicrodose OGiMicrodose OG (medium)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose heeft een speciaal truffelkitje ontwikkeld om het functioneel gebruik van truffels te stimuleren. Bij Microdosing wordt slechts een hele kleine, nauwelijks merkbare dosis (0,2 to 1 gram) toegepast. iMicrodose OG is hersluitbaar en behoudt daardoor langer de versheid van de Psilocybe Galindoi truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.

___

VOOR € 18,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Middelsterk: prima voor beginners en gevorderde microdoseerders

 18,95
iMicrodose unityiMicrodose Uniti (sterk)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Uniti is vervaardigd uit de meest bekende Truffel Philosopher Stone. Ook wel Psilocybe Tampenensis. Een perfecte 'stevige' truffel om mee te microdoseren als je al ervaren bent met microdoseren met truffels. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.
___

VOOR € 19,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: sterk: voor ervaren microdoseerders

 19,95
Microdoseren met iMicrodose TrinityiMicrodose Triniti (3 sterktes)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Triniti is een speciaal truffelkitje met 3 verschillende soorten Magic Truffels in één pakket, namelijk de Mexicana (mild), de Galindoi (medium) en de Tampanensis (sterk). Dit geeft jou de mogelijkheid om er snel achter te komen welke truffel het meest geschikt is voor jou. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel.
___

VOOR € 17,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Bevat alle drie de sterktes in één pakket

 17,95
-9% Magic Fantasia Truffels. Sterke mindblowing visuals, bizar creatieve gedachtenFantasia (Magic Truffels)

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Truffel Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Fantasia Truffels zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VAN 16,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Medium: Geeft een fijne, fantasierijke, beheersbare trip

Oorspronkelijke prijs was: € 16,00.Huidige prijs is: € 14,50.
-9% Pandora Truffels. Visuals, bizar originele gedachten. Verwonder je zelf.Pandora (Magic Truffels)

De Magic Truffel Pandora van Mush Magic is net iets milder dan de Utopia, maar geeft bij de meeste mensen een sterke tot zeer sterke trip. Visuals, creativiteit, originele gedachten, verwondering, aanscherping van de zintuigen; de pandora truffel box gaat helemaal open.
___

VAN 17,00 VOOR € 15,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Sterk: Sterke trip met visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 17,00.Huidige prijs is: € 15,50.
-11% Magic Truffels ValhallaValhalla (Magic Truffels)

De Magic Truffel Valhalla van Mush Magic is de sterkste truffelvariëteit die beschikbaar is. We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,00 VOOR € 19,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Powertrip: Intense, diepe trip met sterke visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 22,00.Huidige prijs is: € 19,50.
Microdoseerpakket voor gevorderdenMicrodoseerpakket voor gevorderden

Het Microdoseerpakket voor gevorderden is vervaardigd uit de meest bekende Truffel Philosopher Stone. Ook wel Psilocybe Tampenensis. Een perfecte 'stevige' truffel om Microdoseren voor gevorderden, als je al ervaren bent met microdoseren met truffels. Tevens vindt u in dit pakket Lions Mane en Reishi (Chill Mix) voor de perfecte microdoseerervaring. Wordt geleverd met duidelijke gebruikershandleiding.
___

VAN 39,90 voor € 35,90

Inhoud: 3 x 5 gram Truffels (Tampenensis)- hersluitbaar + Chill Mix (Reishi + Lions mane)
Klasse: voor ervaren microdoseerders

 35,90
-7% Paddo Kweekset legaalPaddo kweekset 'Easy'

Deze Paddo kweekset bevat alles om ready-to-grow je eigen Paddo te kweken klaar in een paar simpele stappen. De Paddo Kweekset heeft nauwelijks aandacht nodig zodra het opgesteld is. Het enige wat u hoeft te doen is de set water geven en het in een kweekzak (bijgeleverd) plaatsen en u groeit uw eigen paddo's. Zeer geschikt voor microdosing (of voor lekkere trippy ervaringen.)
___
Soort paddenstoel: Psilocybe cubensis Golden teacher paddenstoel
Potentiële opbrengst: 300-450 gram (+ meerdere oogsten mogelijk)

VAN 42,50 VOOR € 39,50

Oorspronkelijke prijs was: € 42,50.Huidige prijs is: € 39,50.
-9% Mini weegschaal MZ-100Mini weegschaal Table top - 0.01 - 200 gram Deze MZ-100 Digitale Miniweegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte mini weegschaaltjes vanwege de precisie.
___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

Oorspronkelijke prijs was: € 17,50.Huidige prijs is: € 15,95.


Webshop Kermerk