Waarom ABM gezond voor je is?

Waarom Agaricus Blazei Murill / ABM gezond voor je is?

Waarom Agaricus Blazei Murill / ABM gezond voor je is?

Dat ABM gezond voor je is dat weten we al eeuwenlang. Je vindt ABM in de uitgestrekte bossen van Brazilië. Een bijzondere paddenstoel officieel genaamd Agaricus Blazei Murill. Deze paddenstoel, met zijn aantrekkelijke uiterlijk en opvallende geneeskrachtige eigenschappen, heeft de aandacht getrokken van natuurgenezers en gezondheidsliefhebbers over de hele wereld. Laten we eens dieper ingaan op de verbazingwekkende voordelen van Agaricus Blazei Murill en ontdekken waarom het een waardevolle toevoeging kan zijn aan een gezonde levensstijl.

ABM in de Traditionele en Moderne Geneeskunde

Agaricus Blazei Murill heeft een lange geschiedenis van gebruik in de traditionele geneeskunde van de inheemse bevolking van Brazilië, waar het al eeuwenlang wordt gewaardeerd vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het werd traditioneel gebruikt ter ondersteuning van het immuunsysteem, ter bevordering van de algehele gezondheid en ter verlichting van verschillende gezondheidsproblemen. Moderne wetenschappelijke studies hebben de traditionele kennis over Agaricus Blazei Murill bevestigd en hebben aangetoond dat het een bron is van bioactieve verbindingen met diverse gezondheidsvoordelen.

Hoe ABM werd ontdekt?

In een afgelegen dorpje genaamd Piedade, hoog in de heuvels van Brazilië, leefde eens een oude, wijze vrouw genaamd Maria. Maria stond bekend in de omgeving vanwege haar diepe kennis van de natuur en haar vermogen om opmerkelijke geneeskrachtige remedies te bereiden. Op een dag, toen een jonge moeder in Piedade worstelde met een hardnekkige verkoudheid die haar baby had overgedragen, kwam Maria te hulp.

Maria wist dat Agaricus Blazei Murill, een paddenstoel die overvloedig groeide in de weelderige bossen rondom Piedade, krachtige immuunondersteunende eigenschappen bezat. Ze ging de bossen in om de verse paddenstoelen te verzamelen en keerde terug naar haar bescheiden huisje om een speciale infusie te bereiden. Met zorgvuldigheid en toewijding brouwde ze een heerlijke thee van Agaricus Blazei Murill en andere geneeskrachtige kruiden.

De jonge moeder dronk de thee van Maria elke dag en al snel begon ze zich beter te voelen. Haar verkoudheid verdween geleidelijk en haar baby herstelde ook snel. Het nieuws van Maria’s opmerkelijke genezing verspreidde zich door het dorp Piedade en al snel kwamen mensen van heinde en verre naar haar toe voor haar magische thee.

Hoewel Maria bescheiden was over haar talenten, wist ze dat de kracht van de natuur en de eenvoudige geneeskrachtige remedies die ze bereidde, een diepe impact konden hebben op de gezondheid en het welzijn van anderen. En zo bleef de legende van Maria’s Agaricus Blazei Murill-thee voortleven, als een herinnering aan de kracht van moeder natuur en de wijsheid van eeuwenoude geneeswijzen in het prachtige Piedade.

Bewezen voordelen van ABM

  1. Immuunondersteuning: Onderzoek heeft aangetoond dat Agaricus Blazei Murill bioactieve verbindingen bevat, zoals bèta-glucanen, die het immuunsysteem kunnen versterken en de weerstand tegen ziekten kunnen verbeteren.(Check het zelf: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3665083/)
  2. Ontstekingsremmende eigenschappen: De bioactieve verbindingen in Agaricus Blazei Murill hebben ook ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam en het voorkomen van chronische ziekten die daarmee gepaard gaan. (Check het zelf: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3881067/)
  3. Antioxidantwerking: Agaricus Blazei Murill bevat antioxidanten die vrije radicalen kunnen neutraliseren en oxidatieve stress kunnen verminderen, wat kan bijdragen aan een betere algehele gezondheid. (Check het zelf: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22072242/)

ABM-extracten in capsulevorm of tincturen

Agaricus Blazei Murill is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder extracten en supplementen. Het wordt vaak gebruikt als aanvulling op de dagelijkse voeding om de algehele gezondheid te ondersteunen en specifieke gezondheidsdoelen te bereiken, zoals het versterken van het immuunsysteem en het verminderen van ontstekingen. Agaricus Blazei Murill kan het beste worden gekocht bij gespecialiseerde winkels in natuurlijke gezondheidsproducten zoals SmartPalace.

Conclusie waarom ABM gezond is.

Agaricus Blazei Murill, met zijn wetenschappelijk bewezen voordelen voor immuunondersteuning, ontstekingsremmende eigenschappen en antioxidante werking, blijft een waardevolle toevoeging aan de wereld van natuurlijke gezondheid. Door eeuwen van traditioneel gebruik en modern wetenschappelijk onderzoek is de waarde ervan als een natuurlijk geneesmiddel duidelijk geworden.

Of het nu wordt gebruikt als aanvulling op de dagelijkse voeding voor algehele gezondheidsondersteuning of als onderdeel van een holistische benadering van specifieke gezondheidsdoelen, Agaricus Blazei Murill biedt een veelzijdige en effectieve manier om de gezondheid te bevorderen en het welzijn te verbeteren. Met zijn rijke geschiedenis en genezende eigenschappen blijft Agaricus Blazei Murill een bron van inspiratie en verwondering, en een waardevolle toevoeging aan elke gezonde levensstijl.

SmartPalace ABM uitgelicht

Loading...
APUXAN (ABM IMMUUN ACTIEF) Vitaliserende Paddenstoelen Spray 30 ml


APUXAN - Agaricus Blazei Murill Immuun Actief Spray

De nieuwe formule voor het versterken van het immuunsysteem. De amandelpaddenstoel (Agaricus blazei Murill) bevat bijzonder veel bèta-glucanen, die al meer dan 30 jaar bekend staan voor hun immuunsysteem stimulerende werking. APUXAN® bevat daarnaast zink en ondersteunt bij de normale natuurlijke lichamelijke afweer van het lichaam.
___

€ 22,95


Inhoud: 30 ml
Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 22,95
ABM (Agaricus Blazei Murill) Sunday Vitaliserende Paddenstoelen Extract 90 capsules


Sunday ABM (Agaricus Blazei Murill) Extract (90 capsules)

Premium actieve Agaricus Blazei Murill (ABM) ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 35,90


Inhoud: Sunday ABM 90 capsules
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 28,95


Webshop Kermerk