De online Smartshop voor liefhebbers van een natuurlijk afrodisiacum

Afrodisiacum

Liefde

Sex

Samen

Libido

NATUURLIJK AFRODISIACUM

Een natuurlijk afrodisiacum is een libidoverhogende product met een natuurlijke basis. met als doel een hoger libido, een krachtiger orgasme en een intensere seksuele beleving. Elk natuurlijk afrodisiacum in onze winkel is 100% natuurlijk, maar niet te onderschatten. De Liefdesbonbons, de Liefdesbommetjes en de Liefdesreepjes zijn veel verkochte favorieten. Maar de libidoverhogende Kratom is ook absoluut een aanrader. Je moet het gewoon een keer proberen wat jij het fijnste vindt. Boost your sexlife met een natuurlijk afrodisiacum. It feels natural and good!

Loading...
SALE Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

Vanaf  14,75
liefdesbommetjes - libidoverhogende kruiden


Liefdesbommetjes -
Bommetjevol libidoverhogende kruiden

Liefdesbommetjes. De nieuwste innovatie van De Liefdesbonbon. 6 capsules bommetjevol met seksueel stimulerende kruiden, zowel voor hem als voor haar. Het kan een warme high geven, een blije, euforische stemming en het empathisch gevoel versterken. Het Liefdesbommetje is bijzonder opwindend.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

Prijs: € 8,95


Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 8,95
-15% Het Pretpakketje van de Liefdesbonbon. Daar krijg je zin van!


Libidoverhogend -
Sex Pretpakketje

Het Pretpakketje is erg geschikt als je de werking van de verschillende afrodiserende producten van de Liefdesbonbon wil proberen. De Liefdesbonbons en het Liefdesreepje zijn lustopwekkende chocoladeverrassingen met kruidenextracten met een sexueel stimulerende werking. Afrodisiaca zowel voor hem als voor haar.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

VAN 29,40 VOOR € 25,00


Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

Oorspronkelijke prijs was: € 29,40.Huidige prijs is: € 25,00.
Afrodisiacum Liefdesbonbons Extase


Libidoverhogend -
Extase en liefde

Liefdesbonbon Extase is de meest potente praliné van de Liefdesbonbon die door de Blauwe Lotus een nog sterkere seksueel stimulerende werking heeft, zowel voor hem als voor haar. De liefdesbonbon Extase kan positief zijn bij seksuele remmingen, kan een warme high geven, een licht euforische stemming en het empathisch gevoel versterken.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

Prijs: € 10,95 (2 stuks)


Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 10,95
Afrodisiacum Liefdesbonbons Passie


Libidoverhogend -
Passie en liefde

Liefdesbonbon Passie is een lustopwekkende praliné met kruidenextracten die een seksueel stimulerende werking hebben, zowel voor hem als voor haar. Voor iedereen die zijn liefdesleven naar een nieuw hoogtepunt wil brengen. Samen naar een hoogtepunt in je liefdesrelatie.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven

Prijs: € 9,95 (2 stuks)


Ingrediënten: Damiana en Muira Puama

 9,95
Liefdesreepjes


Libidoverhogend -
Extase en passie

Het Liefdesreepje is een klein, schattig maar opwindend lekker reepje kruidenchocolade met een seksueel stimulerende werking, zowel voor hem als voor haar. Het kan een warme high geven, een blije, euforische stemming en het empathisch gevoel versterken. Het Liefdesreepje is hip, opwindend, opwindend lekker en doet wat het belooft.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

Prijs: € 8,50 (2 stuks)


Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 8,50
Kryptonite, Lovepil en in hoge dosis een hele fijne tripper. Magic Stuff.


Kryptonite is een psychoactieve herbal en zoals alle producten van SmartPalace, volledig natuurlijk. Bij 1 capsule is dit een Lovepil van jewelste. Het geeft een flinke dosis energie gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. Kryptonite bevat nl. Hawaiian Baby Woodrose (LSA) en is in hoge dosis (twee, drie capsules) bijna vergelijkbaar met LSD. Kryptonite is het echte werk.
___
Inhoud: 6 capsules.
6 capsules: € 14,95

 14,95
SALE Sumatra White Kratom van Herbal Palace - rust, relax, ontspanning, euforie en libidoRelax - Euforie

KRATOM SUMATRA WHITE van Herbal Palace is onze persoonlijke favoriet omdat hij zo'n lekker relaxed en prettig gevoel van euforie kan geven. Wordt ook veel gebruikt om het libido te stimuleren.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Sumatra White Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Sumatra Red Kratom van Herbal Palace - euforie en rust, relax, ontspanning en libidoEuforie - Relax

KRATOM SUPER SUMATRA RED van Herbal Palace is een milde Kratom, maar met een heerlijk euforiserend, relaxerend effect. Zeer geschikt voor sociale activiteiten en voor het libido.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Sumatra red kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Malay Green Kratom van Herbal Palace - Mind stimulating, euforie en libido.Stimulatie - Euforie

KRATOM SUPER MALAY GREEN van Herbal Palace is een hele fijne Kratom wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Mind Stimulating met een prettige moodlift. Je krijgt er letterlijk zin van.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Malay green Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75

Wat is een natuurlijk Afrodisiacum, oftewel een libidoverhogend product?

Een natuurlijk afrodisiacum bevat lustopwekkende of libidoverhogende voedingsstoffen, voedingsmiddelen of supplementen. De effecten van een afrodisiacum zijn doorgaans fysiek, door beïnvloeding van de bloedsomloop en verwijding van de bloedvaten. Hierdoor verbetert de bloedsomloop en komt er meer bloed en meer zuurstof bij de geslachtsdelen. Die raken hierdoor sneller geprikkeld, zwellen makkelijker op en in het geval van het vrouwelijk geslachtsorgaan een belangrijke basis voor de vochtproductie. Een afrodisiacum zorgen dat de huid gevoeliger wordt voor aanraking zowel interius als extrinsecus.

Op zich is deze betere doorbloeding al een aardige steun in de rug, maar het effect kan sterker worden door supplementen als Damiana, Muira Puama en Blauwe Lotus. Deze zetten de hersenen aan tot het produceren van belangrijke lustopwekkende stofjes zoals dopamine, noradrenaline en serotonine. Deze stofjes zijn cruciaal voor het hebben van meer zin in seks.

Een goed voorbeeld wat het effect van deze stofjes kan zijn in hele grote hoeveelheden merk je als je wel eens een XTC-pilletje hebt geprobeerd. Deze maakt in één keer zoveel serotonine en dopamine los dat je een ongeremde zin kan krijgen om te knuffelen en te vrijen en dat ook uren kan volhouden. Het nadeel van XTC is wel dat je serotoninevoorraad direct uitgeput is en je enkele dagen tot weken erna juist een verminderd libido hebt. Door het serortoninetekort kan je down voelen. Gelukkig vult je lichaam dit tekort vanzelf weer aan, maar dat kan wel 6-8 weken duren.

Gelukkig heeft de natuur ook hele interessante lustopwekkende plantjes in de aanbieding. Die zijn dan misschien niet zo heftig in uitwerking als MDMA (de werkzame stof in XTC), maar die hebben dan ook niet de nadelige gevolgen die je van XTC wel ondervindt. De libidoverhogende producten in onze webshop zijn allemaal puur natuur en dragen bij aan meer initimiteit, heftigere sex en een heviger orgasme.

Welke producten in onze winkel zijn een natuurlijk afrodisiacum?

 1. Bij de Liefdesbonbons , de Liefdesreepjes en de Liefdesbommetjes krijg je een duidelijk uitleg hoe je de producten kunt gebruiken voor een optimaal effect. Als je deze goed opvolgt dan komt het helemaal goed.
 2. Libidoverhogende Kratom als natuurlijk afrodisiacum. Je wordt er blij van, je krijgt er energie van en je hebt er maar een heel klein beetje van nodig om de libidoverhogende effecten te voelen. De effecten van Kratom kunnen wel 4 tot 6 uur aanhouden.
 3. Kryptonite is een bijzondere natuurlijke afrodisiacum. Het wordt ook wel de Lovepil uit de jaren 90 genoemd.

 


Natuurlijk afrodisiacum. Meer info.

 • Afrodisiaca zijn voedingsstoffen, voedingsmiddelen, supplementen die lustopwekkend zijn. Dat kan op een fysieke manier door een gunstige beïnvloeding van de bloedsomloop waarbij er meer bloed (meer zuurstof) bij de geslachtsdelen komt. Die raken hierdoor sneller geprikkeld. Hierdoor wordt ook de hui...

 • De oude Egyptenaren staan bekend als een seksueel georiënteerde samenleving gezien hun afbeeldingen, geschriften en religieuze overtuigingen. Ze drenkten de Blauwe Lotus in rode wijn en lieten dit enkele dagen trekken om er alvorens voor het feest (lees orgie) gezamenlijk een glas van te nuttigen. B...

 • Muira puama is een struik die groeit in het Amazonegebied. Het staat vooral bekend als de natuurlijke viagra van het Amazonegebied. Van het hout en de wortel worden als sinds de oudheid medicijnen gemaakt om seksuele stoornissen, afnemend seksueel verlangen bij gezonde mensen, menstruatiestoornissen...

Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een vakantie t/m 30 juli 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 31 juli sturen we je bestelling naar je toe.