liefdesbonbons Pretpakketje - Werken afrodisiaca echt?

Werken afrodisiaca echt?

Werken afrodisiaca echt?

Afrodisiaca zijn lustopwekkende voedingsstoffen, voedingsmiddelen, supplementen. Dat kan fysiek door  beïnvloeding van de bloedsomloop waarbij er meer bloed, en dus meer zuurstof bij de geslachtsdelen komt. Die raken vervolgens sneller geprikkeld. Hierdoor wordt ook de huid gevoeliger voor aanraking. Maar het kan ook doordat stofjes je hersenen aanzetten tot het produceren van allerlei lustopwekkende stofjes zoals dopamine en serotonine. Een XTC-pilletje is hier een sterk voorbeeld van. Die maakt zoveel serotonine en dopamine los dat je een ongeremde zin kan krijgen om te knuffelen en te vrijen en dat ook uren kan volhouden. 

Maar in de natuur hebben we deze stofjes ook. Helaas niet zo extreem als MDMA, (de werkzame stof in XTC), maar de natuur heeft absoluut hele interessante lustopwekkende plantjes in de aanbieding. En die hebben bovendien niet als nadeel dat je er nadien niet één of meerdere dagen minder vrolijk van bent, wat bij MDMA toch meestal wel het geval is. MDMA geeft een enorme kick, om vervolgens ook een flinke terugslag te geven.

Voeding als afrodisiacum

Voordat we overgaan op de afrodiserende kruiden en plantjes die ook in de producten in onze winkel aanwezig zijn eerst wat meer over onze dagelijkse voeding. Daarin zit namelijk al allerlei stofjes die een gunstige of juist een ongunstige invloed kunnen hebben op je lustgevoelens. Van bananen bijvoorbeeld is bekend dat als je die ’s morgens eet, dat je meer serotonine aanmaakt. En van serotonine wordt je blij; dat legt alvast een basis. De Azteken gebruikten avocado’s als een afrodisiacum. Van avocados weten we dat ze zijn rijk aan potassium en magnesium. Selderij is bevorderend voor de aanmaak van feromonen. Als je wel eens een mannetjeshond hebt gezien die niet meer te houden is omdat hij een loops teefje ruikt, dan weet je wat feromonen zijn. Het zijn de feromonen die hij ruikt en houd hem dan maar eens tegen. Van kaviaar is bekend dat het het libido kan verhogen en van chocolade weten we dat het nano-cacao en endorfine bevat. (Endorfine is een gelukshormoon). Dan heb je nog gember, ginseng, honing, peper en nog heel veel meer hormoonbevorderende voeding. Echter, het effect is doorgaans te klein om echt het verschil te maken. Dat is wel wat anders met de volgende stofjes.

Kratom als afrodisiacum

Kratom is een boomsoort die groeit in Zuid-Oost Azië en is in Nederland erg in opkomst. Het heeft verschillende eigenschappen, afhankelijk van de soort, de droogwijze en waar de Kratom vandaan komt. Kratom is qua sterkte te vergelijken met een paar goede sterke bakken koffie. Echter zorgt Kratom voor euforie, stimulatie, energie, rust en verdovende effecten. Die laatste twee effecten zijn uiteraard niet zo heel geschikt voor een stevig potje sex. Maar de Kratom waar je euforisch en gestimuleerd van wordt is juist wel heel geschikt als afrodisiacum. Hier vind je een overzichtje van de Kratom die heel goed is in te zetten als afrodisiacum

Damiana:

In Mexico wordt Damiana al ééuwen gebruikt als afrodisiacum voor beide seksen. Damiana staat bekend om het verbeteren van de bloedcirculatie en seksuele potentie, maar ook wordt gemeld dat damiana ondersteuning biedt bij het seksueel uithoudingsvermogen, ontstresst, de stemming licht verbetert en het libido verhoogt,  door het verbeteren van de zuurstoftoevoer. Uit onderzoek is gebleken dat Damiana de kleine spieren in de arteriële wanden van de penis ontspant, waardoor de doorbloeding toeneemt en er dus in ‘potentie’ een sterkere erectie kan plaatsvinden. Bij de vrouw heeft een gunstig effect op de vochtigheid en de gevoeligheid van de vagina. Daarnaast wordt Damiana op zichzelf omschreven als een milde stemmingsverbeteraar. Dat kan nog worden versterkt door combinaties met andere kruiden, zoals Muira Puama.

Muira Puama:

Muira Puama wordt ook al eeuwen gebruikt als afrodisiacum door volksstammen, maar dan in Brazilië. Muira Puama werkt stimulerend en potentieverhogend. Enige tijd na het innemen voelen de meeste mensen tintelingen over de rug en in de erogene zones of zelfs een sensueel gevoel over het gehele lichaam. Deze effecten zijn doorgaans licht, maar stimulerend genoeg, afhankelijk van je gevoeligheid voor kruiden. Veel mensen melden dat de huid en de geslachtsorganen gevoeliger worden en dat het orgasme heviger wordt. De combinatie van Damiana met Muira Puama vind je onder andere in de Liefdesbonbon Passie

Blauwe Lotus:

Zowel in de Liefdesbonbon Extase als in de Liefdesbommetjes en Liefdesreepjes is naast Damiana en Muira Puama ook nog Blauwe Lotus toegevoegd. De combinatie van deze drie stoffen in combinatie met een glaasje rode wijn zijn bijzonder fijn. Veel mensen roken er graag een jointje bij. Dat schijnt een hele fijne combinatie te zijn. De blauwe lotusbloem, ook wel waterlelie (Nymphaea caerulea) werd door de oude Egyptenaren beschouwd als een heilige afrodiserende plant. Ze drenkten de Blauwe Lotus enkele dagen in een grote kelk met rode wijn en een half uur voor de daad dronken de geliefden er één glas van. Vele orgies zijn in die tijden gehouden met Blauwe Lotuswijn als basis. Blauwe lotus kan een licht verdovend effect hebben, maar vaak wordt een euforisch effect ervaren.

De verhoudingen in de Liefdesbonbon Extase, de Liefdesbommetjes en de Liefdesreepjes zijn precies afgesteld op het juiste effect voor een liefdevolle en passievolle ervaring.

 

Niet onbelangrijk

Bij afrodisiaca uit de natuur geldt dat je er behoorlijk opgewonden van kan raken. Maar de grootste vergissing die mensen vaak maken is dat ze gaan zitten wachten tot ze wat voelen. Dat raden we niet aan. Wacht het effect niet af. Eet een  Liefdesbonbon of drink een kopje euforiserende Kratomthee en creëer vervolgens gezellig samen een fijne sfeer. Zet een prettig muziekje op (advies van de redactie: Oscar and the Wolfe is misschien wel de beste seksmuziek die we kunnen adviseren ;-). Steek kaarsjes aan, drink één glaasje goede rode wijn (en als je dat niet lust iets anders met alcohol) en ga een half uurtje na consumeren gewoon lekker genieten van elkaar. Je zal de effecten vanzelf merken als je met elkaar bezig bent. Je zal merken dat het wel heel erg makkelijk gaat en dat alles veel gevoeliger is.

Afrodiserende voedingssupplementen hebben overigens minder effect op een volle maag. Maar de maag moet ook niet helemaal leeg zijn.

 

Afrodisiaca zijn te koop bij SMARTPALACE

SmartPalace Afrodisiaca uitgelicht

Loading...
SALE Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

Vanaf  14,75
liefdesbommetjes - libidoverhogende kruiden


Liefdesbommetjes -
Bommetjevol libidoverhogende kruiden

Liefdesbommetjes. De nieuwste innovatie van De Liefdesbonbon. 6 capsules bommetjevol met seksueel stimulerende kruiden, zowel voor hem als voor haar. Het kan een warme high geven, een blije, euforische stemming en het empathisch gevoel versterken. Het Liefdesbommetje is bijzonder opwindend.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

Prijs: € 8,95


Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 8,95
-15% Het Pretpakketje van de Liefdesbonbon. Daar krijg je zin van!


Libidoverhogend -
Sex Pretpakketje

Het Pretpakketje is erg geschikt als je de werking van de verschillende afrodiserende producten van de Liefdesbonbon wil proberen. De Liefdesbonbons en het Liefdesreepje zijn lustopwekkende chocoladeverrassingen met kruidenextracten met een sexueel stimulerende werking. Afrodisiaca zowel voor hem als voor haar.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

VAN 29,40 VOOR € 25,00


Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

Oorspronkelijke prijs was: € 29,40.Huidige prijs is: € 25,00.
Afrodisiacum Liefdesbonbons Extase


Libidoverhogend -
Extase en liefde

Liefdesbonbon Extase is de meest potente praliné van de Liefdesbonbon die door de Blauwe Lotus een nog sterkere seksueel stimulerende werking heeft, zowel voor hem als voor haar. De liefdesbonbon Extase kan positief zijn bij seksuele remmingen, kan een warme high geven, een licht euforische stemming en het empathisch gevoel versterken.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

Prijs: € 10,95 (2 stuks)


Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 10,95
Afrodisiacum Liefdesbonbons Passie


Libidoverhogend -
Passie en liefde

Liefdesbonbon Passie is een lustopwekkende praliné met kruidenextracten die een seksueel stimulerende werking hebben, zowel voor hem als voor haar. Voor iedereen die zijn liefdesleven naar een nieuw hoogtepunt wil brengen. Samen naar een hoogtepunt in je liefdesrelatie.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven

Prijs: € 9,95 (2 stuks)


Ingrediënten: Damiana en Muira Puama

 9,95
Liefdesreepjes


Libidoverhogend -
Extase en passie

Het Liefdesreepje is een klein, schattig maar opwindend lekker reepje kruidenchocolade met een seksueel stimulerende werking, zowel voor hem als voor haar. Het kan een warme high geven, een blije, euforische stemming en het empathisch gevoel versterken. Het Liefdesreepje is hip, opwindend, opwindend lekker en doet wat het belooft.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

Prijs: € 8,50 (2 stuks)


Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 8,50
Kryptonite, Lovepil en in hoge dosis een hele fijne tripper. Magic Stuff.


Kryptonite is een psychoactieve herbal en zoals alle producten van SmartPalace, volledig natuurlijk. Bij 1 capsule is dit een Lovepil van jewelste. Het geeft een flinke dosis energie gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. Kryptonite bevat nl. Hawaiian Baby Woodrose (LSA) en is in hoge dosis (twee, drie capsules) bijna vergelijkbaar met LSD. Kryptonite is het echte werk.
___
Inhoud: 6 capsules.
6 capsules: € 14,95

 14,95
SALE Sumatra White Kratom van Herbal Palace - rust, relax, ontspanning, euforie en libidoRelax - Euforie

KRATOM SUMATRA WHITE van Herbal Palace is onze persoonlijke favoriet omdat hij zo'n lekker relaxed en prettig gevoel van euforie kan geven. Wordt ook veel gebruikt om het libido te stimuleren.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Sumatra White Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Sumatra Red Kratom van Herbal Palace - euforie en rust, relax, ontspanning en libidoEuforie - Relax

KRATOM SUPER SUMATRA RED van Herbal Palace is een milde Kratom, maar met een heerlijk euforiserend, relaxerend effect. Zeer geschikt voor sociale activiteiten en voor het libido.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Sumatra red kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Malay Green Kratom van Herbal Palace - Mind stimulating, euforie en libido.Stimulatie - Euforie

KRATOM SUPER MALAY GREEN van Herbal Palace is een hele fijne Kratom wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Mind Stimulating met een prettige moodlift. Je krijgt er letterlijk zin van.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Malay green Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75


Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een vakantie t/m 30 juli 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 31 juli sturen we je bestelling naar je toe.