De online Smartshop voor liefhebbers van libidoverhogende producten

Afrodisiaca header

Afrodisiaca

Love

Sex

Libido

LIBIDOVERHOGENDE PRODUCTEN / AFRODISIACA

Libidoverhogende producten voor een groter libido, een krachtiger orgasme en een intensere seksuele beleving. Alles puur natuur. De Liefdesbommetjes en de Liefdesbonbons zijn onze persoonlijke favoriete sexbooster. De libidoverhogende Kratom en Kryptonite zijn zeker ook echte aanraders. Je moet het gewoon een keer proberen wat jij het fijnste vindt. Boost your sexlife. It’s good!

Loading...
-13% Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat blijmakende, verkwikkende en relaxerende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 14,75
liefdesbommetjes


Liefdesbommetjes -
Bommetjevol libidoverhogende kruiden

Liefdesbommetjes. De nieuwste innovatie van De Liefdesbonbon. 6 capsules bommetjevol met seksueel stimulerende kruiden, zowel voor hem als voor haar. Het kan een warme high geven, een blije, euforische stemming en het empathisch gevoel versterken. Het Liefdesbommetje is hip en opwindend.
___

  • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
  • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
  • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

Prijs: € 8,95

Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 8,95
-15% Het Pretpakketje van de Liefdesbonbon. Daar krijg je zin van!


Libidoverhogend -
Sex Pretpakketje

Het Pretpakketje is erg geschikt als je de werking van de verschillende afrodiserende producten van de Liefdesbonbon wil proberen. De Liefdesbonbons en het Liefdesreepje zijn lustopwekkende chocoladeverrassingen met kruidenextracten met een sexueel stimulerende werking. Afrodisiaca zowel voor hem als voor haar.
___

VAN 29,40 VOOR € 25,00

Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 25,00
Afrodisiacum Liefdesbonbons Extase


Libidoverhogend -
Extase en liefde

Liefdesbonbon Extase is de meest potente praliné van de Liefdesbonbon die door de Blauwe Lotus een nog sterkere seksueel stimulerende werking heeft, zowel voor hem als voor haar. De liefdesbonbon Extase kan positief zijn bij seksuele remmingen, kan een warme high geven, een licht euforische stemming en het empathisch gevoel versterken.
___

Prijs: € 10,95 (2 stuks)

Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 10,95
Afrodisiacum Liefdesbonbons Passie


Libidoverhogend -
Passie en liefde

Liefdesbonbon Passie is een lustopwekkende praliné met kruidenextracten die een seksueel stimulerende werking hebben, zowel voor hem als voor haar. Voor iedereen die zijn liefdesleven naar een nieuw hoogtepunt wil brengen. Samen naar een hoogtepunt in je liefdesrelatie.
___

Prijs: € 9,95 (2 stuks)

Ingrediënten: Damiana en Muira Puama

 9,95
Liefdesreepjes


Libidoverhogend -
Extase en passie

Het Liefdesreepje is een klein, schattig maar opwindend lekker reepje kruidenchocolade met een seksueel stimulerende werking, zowel voor hem als voor haar. Het kan een warme high geven, een blije, euforische stemming en het empathisch gevoel versterken. Het Liefdesreepje is hip, opwindend, opwindend lekker en doet wat het belooft.
___

  • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
  • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
  • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

Prijs: € 8,50 (2 stuks)

Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 8,50
SOLD Kryptonite, Lovepil en in hoge dosis een hele fijne tripper. Magic Stuff.


Psychedelische Smartdrug

TIJDELIJK UITVERKOCHT TOT JANUARI 2022. Kryptonite is een psychoactieve herbal en zoals alle producten van SmartPalace, volledig natuurlijk. Bij 1 capsule is dit een Lovepil van jewelste. Het geeft een flinke dosis energie gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. Kryptonite bevat nl. Hawaiian Baby Woodrose (LSA) en is in hoge dosis (twee, drie capsules) bijna vergelijkbaar met LSD. Kryptonite is het echte werk.
___

3 capsules: € 7,95
6 capsules: € 14,95
Inhoud: 3 of 6 capsules.

 7,95 14,95
Sumatra White Kratom van Herbal Palace - rust, relax, ontspanning, euforie en libidoRelax - Euforie

KRATOM SUMATRA WHITE van Herbal Palace is onze persoonlijke favoriet omdat hij zo'n lekker relaxed en prettig gevoel van euforie kan geven. Wordt ook veel gebruikt om het libido te stimuleren.
___

Prijs: € 15,95

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 15,95
Sumatra Red Kratom van Herbal Palace - euforie en rust, relax, ontspanning en libidoEuforie - Relax

KRATOM SUPER SUMATRA RED van Herbal Palace is een milde Kratom, maar met een heerlijk euforiserend, relaxerend effect. Zeer geschikt voor sociale activiteiten en voor het libido.
___

Prijs: € 14,95

Inhoud: 25 gram fijn poeder Kratom van superieure kwaliteit

 14,95
Malay Green Kratom van Herbal Palace - Mind stimulating, euforie en libido.Stimulatie - Euforie

KRATOM SUPER MALAY GREEN van Herbal Palace is een hele fijne Kratom wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Mind Stimulating met een prettige moodlift. Je krijgt er letterlijk zin van.
___

Prijs: € 15,95

Inhoud: 25 gram fijn poeder Kratom van superieure kwaliteit

 15,95
-20% Kratom thee Euforie voordeelpakket van Herbal PalaceKratom Thee Euforie 4x

"Save the day, met Kratom thee"
HET KRATOM THEE EUFORIE (3=4) VOORDEELPAKKET is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratomthee: Maeng Da Gold thee | Sumatra Red thee | Malay Green thee
 18,95
SALE Kratom thee Sumatra White Voordeelpakket van Herbal Palace. Relax, ontspanning, euforie en libido.Stimulatie - Euforie
(Voordeel bij 3 blikjes)

"Save the day, met Kratom thee"
KRATOM THEE - SUMATRA WHITE van Herbal Palace is onze persoonlijke favoriet omdat hij zo'n lekker relaxed en prettig gevoel van euforie kan geven. Wordt ook veel gebruikt voor het libido.
___

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratom thee

 5,95 14,95
SALE Kratom thee Sumatra Red Voordeelpakket van Herbal Palace. Euforie, ontspanning, relax en libidoEuforie - Relax (Voordeel bij 3 blikjes)

"Save the day, met Kratom thee"
KRATOM THEE - SUMATRA RED van Herbal Palace is een milde Kratom thee, maar met een heerlijk euforiserend, relaxerend effect. Zeer geschikt voor sociale activiteiten en voor het libido.
___

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratomthee

 5,95 14,95
SALE Kratom thee Malay Green Voordeelpakket van Herbal Palace. Mind stimulating, euforie en libido.Stimulatie - Euforie
(Voordeel bij 3 blikjes)


"Save the day, met Kratom thee"

KRATOM THEE - MALAY GREEN
van Herbal Palace is een fijne Kratom wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Mind Stimulating met een prettige moodlift. Je krijgt er letterlijk zin van.
___

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratom thee

 5,95 14,95
SALE Kratom thee Maeng Da Green voordeelpakket van Herbal Palace. Pijnstillend en een bron van energieVerdovend - Energie
(Voordeel bij 3 blikjes)

"Save the day, met een kopje Kratom thee" KRATOM THEE - MAENG DA GREEN van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratoms en heeft een sterk energiegevende, maar toch relaxerende werking. Al bij kleine hoeveelheden.
___

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratom thee

 5,95 14,95

Wat zijn Afrodisiaca, ook wel libidoverhogende producten?

Afrodisiaca (Libidoverhogende producten) zijn lustopwekkende voedingsstoffen, voedingsmiddelen, en supplementen. De effecten van afrodisiaca kunnen fysiek zijn door beïnvloeding van de bloedsomloop, verwijding van de bloedvaten, waardoor er meer bloed en dus meer zuurstof bij de geslachtsdelen komt. Die raken hierdoor sneller geprikkeld en zwellen ook makkelijker op. Maar ook de huid wordt gevoeliger voor aanraking. Maar de effecten kunnen ook ontstaan doordat specifieke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld Damiana, Muira Puama, of Blauwe Lotus je hersenen aanzetten tot het produceren van lustopwekkende stofjes zoals dopamine en serotonine.

Een XTC-pilletje is een heel bekend, maar chemisch voorbeeld. Die maakt in één keer zoveel serotonine en dopamine los dat je een ongeremde zin kan krijgen om te knuffelen en te vrijen en dat ook uren kan volhouden. Het nadeel is echter dat je serotoninevoorraad uitgeput raakt en je enkele dagen tot weken juist een verminderd libido hebt. Je voelt je dan wat down terwijl je lichaam bezig is om je serotoninevoorraad aan te vullen en dat kan wel 6-8 weken duren.

Gelukkig hebben we in de natuur deze libidoverhogende producten ook. Wellicht niet zo extreem als MDMA, (de werkzame stof in XTC), maar de natuur heeft absoluut hele interessante lustopwekkende plantjes in de aanbieding. En die hebben niet de nadelige gevolgen die je van XTC wel ondervindt.

De libidoverhogende producten in onze webshop zijn allemaal puur natuur. De effecten zijn subtieler dan bij een pilletje, maar ze kunnen wel degelijk bijdragen aan een heftiger potje vrijen en een heviger orgasme. Bij de Liefdesbonbons , de Liefdesreepjes en de Liefdesbommetjes krijg je een duidelijk uitleg hoe je de producten optimaal kunt gebruiken. Als je die goed opvolgt dan komt het helemaal goed. Bij de Kryptonite is het belangrijk dat je maar één pilletje neemt, anders krijgen de psychonautische effecten de overhand. Wat ook leuk is, maar minder bevorderend voor een fijne vrijpartij. Ook voor de Kratom geldt, dat een klein beetje perfect is. Niet meer dan 1-2 gram.

 


Libidoverhogende producten. Meer info.

  • Afrodisiaca zijn voedingsstoffen, voedingsmiddelen, supplementen die lustopwekkend zijn. Dat kan op een fysieke manier door een gunstige beïnvloeding van de bloedsomloop waarbij er meer bloed (meer zuurstof) bij de geslachtsdelen komt. Die raken hierdoor sneller geprikkeld. Hierdoor wordt ook de hui...

  • De oude Egyptenaren staan bekend als een seksueel georiënteerde samenleving gezien hun afbeeldingen, geschriften en religieuze overtuigingen. Ze drenkten de Blauwe Lotus in rode wijn en lieten dit enkele dagen trekken om er alvorens voor het feest (lees orgie) gezamenlijk een glas van te nuttigen. B...

  • Muira puama is een struik die groeit in het Amazonegebied. Het staat vooral bekend als de natuurlijke viagra van het Amazonegebied. Van het hout en de wortel worden als sinds de oudheid medicijnen gemaakt om seksuele stoornissen, afnemend seksueel verlangen bij gezonde mensen, menstruatiestoornissen...

BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.