De online Smartshop voor liefhebbers van magic Stuff

Magic Life

IQ+

LSA

Absint

Salvia

Ayahuasca

Kryptonite

Magic Stuff

Magic Stuff. Ontdek de wondere wereld van de echte psychonauten, zoals Salvia, LSA zaden, Holy Smoke, en meer. Alleen voor ervaren psychonauten.

↓  Magic Stuff. Maak uw keuze  ↓

Loading...
Brain Booster IQ+ met capsules


Beter presteren bij examens

Onze 100 % natuurlijke IQ+ Brain-booster geeft je brein een flinke boost. Super geschikt voor examens en stressvolle periodes! IQ+ Brain Booster is speciaal ontworpen ter ondersteuning en verbetering van de cognitieve functies, als veilig, gezond en natuurlijk alternatief voor chemische noötropica.
___
Inhoud: 30 capsules IQ+ Brain-booster.
30 capsules: € 19,95

 19,95
Kryptonite, Lovepil en in hoge dosis een hele fijne tripper. Magic Stuff.


Kryptonite is een psychoactieve herbal en zoals alle producten van SmartPalace, volledig natuurlijk. Bij 1 capsule is dit een Lovepil van jewelste. Het geeft een flinke dosis energie gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. Kryptonite bevat nl. Hawaiian Baby Woodrose (LSA) en is in hoge dosis (twee, drie capsules) bijna vergelijkbaar met LSD. Kryptonite is het echte werk.
___
Inhoud: 6 capsules.
6 capsules: € 14,95

 14,95
SOLD Morning Glory Psychedelische zaden. Magic Stuff.


Psychedelische LSA-zaden

Morning Glory (Ipomea) is een klimplant met hartvormige blaadjes. In Mexico kent men de zaden als “Badoh negro”. De zaden van Morning Glory, die van nature ergoline alkaloïden, zoals ergonovine en ergine (LSA) bevatten, kunnen een gelijkaardig effect als LSD teweegbrengen.
___

€ 5,95

Inhoud: 10 gram Morning Glory Psychedelic Seeds.

 5,95
SOLD Hawaiian Baby Woodrose Zaden. Psychedelische zaadjes. Magic Stuff.


Psychedelische LSA-zaden

Hawaiian Baby Woodrose (Argyrea nervosa). De zaaddozen bevatten grote zaden, die van nature ergoline-alkaloïden, zoals ergometrine en ergine (LSA) bevatten, en kunnen een gelijkaardig effect als LSD teweegbrengen wanneer ze worden ingenomen.
___

€ 5,95

Inhoud: 10 stuks Argyreia Nervosa Psychedelic Seeds.

 5,95
-9% Mini weegschaal MZ-100Mini weegschaal Table top - 0.01 - 200 gram Deze MZ-100 Digitale Miniweegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte mini weegschaaltjes vanwege de precisie.
___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

Oorspronkelijke prijs was: € 17,50.Huidige prijs is: € 15,95.
-11% 100 VEGGIE CAPSULES 00Honderd lege veggie capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van vegetable cellulose (HPMC) en water. Uitermate geschikt voor vegetariërs. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.
___

VAN 8,95 VOOR € 7,95

Oorspronkelijke prijs was: € 8,95.Huidige prijs is: € 7,95.
-14% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine "00". De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Klik hier als je op zoek bent naar veggie capsules GGO-vrij, gluten-vrij en zonder conserveringsmiddelen.
___

VAN 6,95 VOOR € 5,95

Oorspronkelijke prijs was: € 6,95.Huidige prijs is: € 5,95.
Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules vullen (inhoud 0,6-0,7 gram) met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

VOOR € 28,50

 28,50

WAT IS MAGIC STUFF?

In onze Magic Store vind je allerlei Magic Stuff zoals de IQ+ Studiepil. De perfecte studiepil. Neem het in een uurtje voor je examen en je zal merken dat je concentratie veel hoger ligt en je minder snel afgeleid raakt. Magic! Maar Magic Stuff is ook de afdeling voor de echte psychonauten onder ons. Heb je wel eens een truffeltje geprobeerd maar wil je een soortgelijke en toch andere ervaring proberen, neem dan eens Hawaiian Baby Woodrose. Zaadjes waar je even goed op moet kauwen, maar dan gebeurt er ook wat. Het is ook het hoofdbestanddeel van Kryptonite. Lekker handig in een pilletje. Bij één pilletje geeft het een libidoverhogende push, maar bij twee of drie pilletjes ga je er van trippen. Het zelfde geldt voor Morning Glory. Een net iets ander zaadje maar met soortgelijke effecten.

Ook vind je een aantal handige accessoires in onze Magic Store, zoals zeer nauwkeurige weegschaaltjes – om heel nauwkeurig tot op de milligram af te wegen – en capsulevullers. Altijd handig om in huis te hebben als je bijvoorbeeld de smaak van Kratom of een andere stof niet zo fijn vindt. Dan maak je er capsules van en proef je er helemaal niks van.

Go check it out, psychonaut!

 


Magic stuff in de Smartstories

  • 3 topproducten om beter te slapen. Het is middernacht en je ligt wakker, starend naar het plafond, terwijl de minuten langzaam voorbij tikken. Voor velen van ons is dit een bekend scenario. In dit artikel gaan we dieper in op de oorzaken van slaapproblemen, bieden we oplossingen en presenteren we d...

  • Welkom bij onze online Smartshop in Zeeland in het hart van Middelburg! Als dé toonaangevende online smartshop in het prachtige Zeeland, bieden wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige en louter natuurlijke producten die je kunnen helpen bij het verkennen van je innerlijke zelf, het stimulere...

  • Wat koop je bij een Smartshop? Bij onze Smartshop SmartPalace in Middelburg bieden we een uitgebreid assortiment van natuurlijke producten, gezondheidsproducten en stimulerende middelen aan om jouw welzijn en geluksgevoel te bevorderen....

Webshop Kermerk