Help, een bad trip

Help, een bad trip!

Voor de meeste mensen is een ervaring met truffels (Psilocybine) een fantastische en wonderbaarlijke ervaring. Maar je stemming en je gemoedstoestand kunnen de ervaring ook negatief beïnvloeden. Sommige mensen vinden de drastische verandering van de werkelijkheid een moeilijke en te intense ervaring en kunnen hierop angstig en paniekerig reageren. Dit noemen we ook wel een ‘Bad Trip’.

Een bad trip is vervelend, maar niet iets om je heel veel zorgen over te maken, want het gaat vanzelf voorbij. Het is vooral belangrijk dat je je beseft dat de angsten die je ervaart niet reëel hoeven te zijn. Het is vooral taak om te kalmeren en de trip letterlijk uit te zitten. Over het algemeen is het berusten in de situatie de beste oplossing en verdwijnen daar ook de bad trip gevoelens door. Het niet los kunnen laten van wat er gebeurt, de controle verliezen en uit de trip te willen versterkt juist de bad trip. Het is goed om te weten dat een trip van Psilocybine goed stuurbaar is wanneer je erin berust wat er met je gebeurt en probeert te denken aan leuke dingen. Een paar tips:

  • Zoek een rustige plek op.
  • Zorg dat er iemand bij je is.
  • Zet fijne rustige muziek op
  • Praat over prettige dingen.
  • Probeer afleiding te zoeken, maak een wandeling
  • Probeer dingen te doen die je op je gemak stellen, zoals bewegen of zingen.
  • Probeer jezelf gerust te stellen: dit gevoel gaat weer voorbij.

Het is altijd verstandig om er een nuchter persoon of een ervaren psychonaut (de ‘Sitter’) bij te hebben die de persoon in kwestie op zijn/haar gemak kan stellen.

 

Magic Truffels zijn te koop bij SMARTPALACE

SmartPalace Truffels uitgelicht

Loading...
-8%Magic Truffels - Tampanensis van Mush Magic

Waan jezelf voor enkele uren verloren in de wereld van je eigen fantasie. De Psilocybe Tampanensis, beter bekend als Philosopher's Stones, geeft diepe filosofische gedachten, een aangenaam high-achtig gevoel, visuele hallucinaties en een diepe plons in je gedachten. Deze soort heeft een milde tot medium sterkte. De eerste effecten van Psilocybe Tampanensis zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 13,00  12,50
-7%Mister Maka Microdosering

Microdosing is ideaal voor degenen die naar verbindingen zoeken in het brein. Microdosing wordt vaak ingezet om je gevoelens beter te begrijpen, angsten te reduceren, beter bij je intelligente brein kunt, maar ook fantasierijke en ontspannen gedachten krijgt. Met deze microgedoseerde truffels ga je niet trippen, maar zie je de wereld wel in mooiere en heldere kleuren. Je krijgt toegang tot je eigen creativiteit, maar loopt nooit het risico om je helemaal te verliezen in de kosmos. Het is een verbeterende aanvulling op je 'normale' zijn.
___

VOOR € 14,95

Inhoud: 6 x 1 gram

 15,00  14,50


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.