Bad trip

Help, een bad trip

Een bad trip

Voor de meeste mensen is een ervaring met truffels (Psilocybine) een fantastische en wonderbaarlijke ervaring. Maar je stemming en je gemoedstoestand kunnen de ervaring ook negatief beïnvloeden. Sommige mensen vinden de drastische verandering van de werkelijkheid een moeilijke en te intense ervaring en kunnen hierop angstig en paniekerig reageren. Dit noemen we ook wel een ‘Bad Trip’.

Truffels versterken je emoties, wat een bad trip kan veroorzaken

Wanneer je een keer truffels wil proberen is het allerbelangrijkste dat je relaxed bent. Heb je angst voor de truffels, of heb je last van stress, dan is de kans aanwezig dat dit tijdens de trip wordt versterkt. Dat gevoel wordt ervaren als een bad trip. Je ervaart het dan niet als prettig en wilt dat het stopt.

Hoe lang duurt een bad trip?

Een bad trip is vervelend, maar niet iets om je heel veel zorgen over te maken, want het gaat vanzelf voorbij. Het is vooral belangrijk dat je je beseft dat de angsten die je ervaart niet reëel hoeven te zijn. Het is vooral taak om te kalmeren en te wachten tot de trip voorbij is.

Tips tegen een bad trip

Het niet los kunnen laten wat er gebeurt, de controle verliezen en daar tegen vechten, de trip willen stoppen, zijn reacties op de trip die de bad trip juist erger maken. Laat los wat er met je gebeurt. Vecht er vooral niet tegen. Dat zal het alleen maar erger maken. Als je berust in de situatie, dan verdwijnen ook de bad trip gevoelens.

De beste tip tegen een bad trip is en blijft relaxte muziek. Muziek speelt tijdens je trip een belangrijke rol in hoe je de trip ervaart. Zet je rustige muziek op, waar je je fijn bij voelt dan zal je bad trip verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Truffels kunnen er voor zorgen dat je snel leert om los te laten en minder ‘control freak’ te worden. Het is goed om te weten dat een trip van Truffels goed stuurbaar is, wanneer je erin berust wat er met je gebeurt en probeert te denken aan leuke dingen. En zoals we al zeiden: lekkere relaxte muziek.

Een paar tips voor een positieve trip:

  • Zoek een rustige plek op.
  • Zorg dat er iemand bij je is.
  • Zet fijne rustige muziek op
  • Praat over prettige dingen.
  • Probeer afleiding te zoeken, maak een wandeling
  • Probeer dingen te doen die je op je gemak stellen, zoals bewegen of zingen.
  • Probeer jezelf gerust te stellen: dit gevoel gaat weer voorbij.

Een bad trip stoppen

Het is helaas niet mogelijk om een trip te stoppen. Er wordt gezegd dat suiker de trip kan verlichten en dit schijnt nog iets sterker te zijn bij Vitamine C, dus sinaasappelsap, maar we kunnen dit niet bevestigen. Mocht je de tripsitter zijn, dan is het goed om te weten dat het een rustgevende factor kan zijn als iemand denkt dat de bad trip minder wordt na een glaasje sinaasappelsap. Het heeft allemaal veel te maken met verbeeldingskracht. Die wordt door de Truffels versterkt. Stel de persoon tot rust. Dat is het belangrijkste.

Truffels en kratom

Op onze website kan je ook veel lezen over Kratom. Een natuurlijk product uit Indonesië dat zorgt voor euforische en relaxerende gevoelens. Wanneer je Truffels vooraf laat gaan door een kleine hoeveelheid Kratom (tot 2 gram) dan is de kans op een ‘bad trip’ erg klein. Kratom zorgt voor een positieve en blije instelling en neemt eventuele angsten weg.

De tripsitter

Het is voor de eerste keer truffelen altijd verstandig om er een nuchter persoon of een ervaren psychonaut (de ‘Sitter’) bij te hebben die de persoon in kwestie op zijn/haar gemak kan stellen.

SmartPalace Truffels uitgelicht

Loading...
-11% Magic Truffels ValhallaValhalla (Magic Truffels)

De Magic Truffel Valhalla van Mush Magic is de sterkste truffelvariëteit die beschikbaar is. We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___

VAN 22,00 VOOR € 19,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Powertrip: Intense, diepe trip met sterke visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 22,00.Huidige prijs is: € 19,50.
-7% Mr Maka truffels Utopia truffelsMr Maka Utopia Truffels

Hier is je kans om te ervaren wat jouw staat van Utopia is! Deze juweeltjes zijn zeer krachtig en ‘gevuld’ met kleuren en creativiteit. De Mr Maka Utopia Truffel is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Sterke visuals, bizar originele gedachten, verwondering, een totaal onbekende werkelijkheid.
___

VAN 20,00 VOOR € 18,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Zeer sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

Oorspronkelijke prijs was: € 20,00.Huidige prijs is: € 18,50.
-9% Pandora Truffels. Visuals, bizar originele gedachten. Verwonder je zelf.Pandora (Magic Truffels)

De Magic Truffel Pandora van Mush Magic is net iets milder dan de Utopia, maar geeft bij de meeste mensen een sterke tot zeer sterke trip. Visuals, creativiteit, originele gedachten, verwondering, aanscherping van de zintuigen; de pandora truffel box gaat helemaal open.
___

VAN 17,00 VOOR € 15,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Sterk: Sterke trip met visuals

Oorspronkelijke prijs was: € 17,00.Huidige prijs is: € 15,50.
-7% Paddo Kweekset legaalPaddo kweekset 'Easy'

Deze Paddo kweekset bevat alles om ready-to-grow je eigen Paddo te kweken klaar in een paar simpele stappen. De Paddo Kweekset heeft nauwelijks aandacht nodig zodra het opgesteld is. Het enige wat u hoeft te doen is de set water geven en het in een kweekzak (bijgeleverd) plaatsen en u groeit uw eigen paddo's. Zeer geschikt voor microdosing (of voor lekkere trippy ervaringen.)
___
Soort paddenstoel: Psilocybe cubensis Golden teacher paddenstoel
Potentiële opbrengst: 300-450 gram (+ meerdere oogsten mogelijk)

VAN 42,50 VOOR € 39,50

Oorspronkelijke prijs was: € 42,50.Huidige prijs is: € 39,50.
-11% Mr Maka truffels Mexicana truffelsMr Maka Mexicana Truffels

De Mexicana truffel is de bekendste Magic truffel. De Mr Maka Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en laten je ego even helemaal los. Ze zijn de mildste soort in ons assortiment en daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staan garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___

VAN 14,00 VOOR € 12,50


Inhoud: 15 gram
Klasse: Mild: prima voor beginnende truffelaars

Oorspronkelijke prijs was: € 14,00.Huidige prijs is: € 12,50.
-9% Magic Fantasia Truffels. Sterke mindblowing visuals, bizar creatieve gedachtenFantasia (Magic Truffels)

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Truffel Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Fantasia Truffels zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VAN 16,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Medium: Geeft een fijne, fantasierijke, beheersbare trip

Oorspronkelijke prijs was: € 16,00.Huidige prijs is: € 14,50.


Webshop Kermerk