Bad trip

Help, een bad trip

Help, een bad trip!

Voor de meeste mensen is een ervaring met truffels (Psilocybine) een fantastische en wonderbaarlijke ervaring. Maar je stemming en je gemoedstoestand kunnen de ervaring ook negatief beïnvloeden. Sommige mensen vinden de drastische verandering van de werkelijkheid een moeilijke en te intense ervaring en kunnen hierop angstig en paniekerig reageren. Dit noemen we ook wel een ‘Bad Trip’.

Een bad trip is vervelend, maar niet iets om je heel veel zorgen over te maken, want het gaat vanzelf voorbij. Het is vooral belangrijk dat je je beseft dat de angsten die je ervaart niet reëel hoeven te zijn. Het is vooral taak om te kalmeren en de trip letterlijk uit te zitten. Over het algemeen is het berusten in de situatie de beste oplossing en verdwijnen daar ook de bad trip gevoelens door. Het niet los kunnen laten van wat er gebeurt, de controle verliezen en uit de trip te willen versterkt juist de bad trip. Het is goed om te weten dat een trip van Psilocybine goed stuurbaar is wanneer je erin berust wat er met je gebeurt en probeert te denken aan leuke dingen. Een paar tips:

  • Zoek een rustige plek op.
  • Zorg dat er iemand bij je is.
  • Zet fijne rustige muziek op
  • Praat over prettige dingen.
  • Probeer afleiding te zoeken, maak een wandeling
  • Probeer dingen te doen die je op je gemak stellen, zoals bewegen of zingen.
  • Probeer jezelf gerust te stellen: dit gevoel gaat weer voorbij.

Het is altijd verstandig om er een nuchter persoon of een ervaren psychonaut (de ‘Sitter’) bij te hebben die de persoon in kwestie op zijn/haar gemak kan stellen.

 

De producten in onze winkel die een tripervaring geven:

Alles wat je moet weten over tripmiddelen:

SmartPalace Truffels uitgelicht

Loading...
-15% Mini weegschaalMini Table-Top - 0.005 - 100 gram Deze Mini Table-Top (MTT-100) is zeer nauwkeurig en kan door zijn kleine formaat overal mee naartoe worden genomen. Je kan wegen van 0.005 gram tot 100 gram. Met de handige tarrafunctie kun je het gewicht van een container aftrekken zodat de weegschaal alleen het gewicht van de inhoud laat zien.

___

VAN 29,50 VOOR € 25,00

 25,00
-7%Paddo kweekset 'Easy'

Bevat alles om een ready-to-grow Paddo kweekbak klaar te maken in simpele stappen. Heeft nauwelijks aandacht nodig zodra het opgesteld is. Het enige wat u hoeft te doen is de set water geven en het in een kweekzak (bijgeleverd) plaatsen en u groeit uw eigen paddo's. Zeer geschikt voor microdosing (of voor lekkere trippy ervaringen).
___
 

VAN 42,50 VOOR € 39,50

 39,50


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.