Microdoseren met truffels

Microdoseren met truffels of paddo’s.

Microdoseren met truffels.

Significant meer energie, verbetering in probleemoplossend vermogen, betere concentratie, bewuster van jezelf. Bij microdoseren met truffels maak je gebruik van psychedelica in een extreem lage dosis waardoor je geen tripeffecten krijgt, maar wel van de positieve uitwerking profiteert.

Bij Magische Truffels is de werkzame stof psylocibine. In een hogere dosis zorgt dit stofje voor een tripervaring. Maar in hele kleine hoeveelheden zorgt het o.a. voor creativiteit, meer bewustzijn en meer energie. Wanneer je wilt gaan microdoseren met truffels zijn de microdoseer kits van iMicrodose de eenvoudigste en snelste manier. Je verdeelt de truffel in kleine porties van ongeveer 1 gram.

Hoe lang moet je microdoseren met truffels?

Het begin kan even wennen zijn. Je voelt je misschien een tikkeltje anders. Maar dat is maar heel kort. Al snel word je de positieve veranderingen gewaar. De gewenste periode om te microdoseren met truffels is 3 weken. Wij raden aan om per periode niet langer dan 6 weken te microdoseren. Dat heeft ook niet veel zin want er treedt op den duur gewenning op. Wanneer je het gewenste effect hebt bereikt kan je stoppen met microdoseren. Na verloop van tijd (maanden) kan je het microdoseren met truffels weer opstarten.

Wat zijn de effecten van microdoseren met truffels?

De effecten die ervaren worden zijn:

  • Significant meer energie
  • Heldere gedachtes
  • Verbetering in probleemoplossend vermogen
  • Meer creativiteit
  • Betere concentratie
  • Positievere stemming
  • Emotionele connectie met de mensen om je heen
  • Bewuster van jezelf
  • Je voelt je meer in het ‘Nu’

 

Welke iMicrodose kit is het beste  om te microdoseren met truffels?

iMicrodose heeft vier verschillende kits om te microdoseren met truffels. Er zit bovendien een handige app bij waardoor je in staat bent om beter inzicht te krijgen in de werking van het microdoseren met truffels.

1. IMICRODOSE MINDFULIiMicrodose Mindfuli Microdosing met truffels
Microdose Mindfuli is vervaardigd met de Psilocybe Mexicana (Mild)
De beste truffel als je een hoge gegevoeligheid hebt voor psilocybine.

iMicrodose OG Microdosing met truffels2. IMICRODOSE OG
iMicrodose OG is vervaardigd met de Psilocybe Galindoy (Medium)
De middenklasser in ons aanbod.

iMicrodose Uniti Microdosing met truffels3. IMICRODOSE UNITI
iMicrodose Uniti is vervaardigd uit de bekendste Magic Truffel: Philosopher Stone (Sterk)
De officiële naam is Psilocybe Tampenensis.
Een perfecte truffel wanneer je meer ervaren bent.

iMicrodose Triniti Microdosing met truffels4. IMICRODOSE TRINITI
iMicrodose Triniti is een speciaal truffelkitje met 3 verschillende soorten Magic Truffels in één pakket, namelijk de Mexicana, de Galindoi en de Tampanensis. Dit geeft jou de mogelijkheid om er snel achter te komen welke truffel het meest geschikt is voor jou en hoe gevoelig je bent voor de stof psilocybine. Tip: Bij een hoge gevoeligheid kan je ook minder nemen van een sterkere soort.

 

Persoonlijke groei en tranformatie na het microdoseren met truffels

Hoe bewuster je microdoseren met truffels inzet, hoe meer je persoonlijke groei en transformatie mag verwachten. Het wordt wel vergeleken met mindfulness. Het gaat echter niet zomaar vanzelf. Het is geen quick-fix voor al je problemen. Het is een bewust proces waarin je de patronen in je denken en handelen gaat doorzien. Als je dat bewuste proces oppakt, dan kan je er op de langere termijn veel aan hebben.

Zelf paddo’s kweken om te microdoseren?

Zelf paddo’s kweken is een voordelige manier. Paddo’s hebben nagenoef de zelfde werkzame stoffen en effecten als truffels. (De truffel groeit onder de grond). Je kan bij SMARTPALACE een paddokweeksetje aanschaffen. Dat kost wel iets meer tijd, maar het is erg gemakkelijk, het gaat snel en het is voordeliger. De oogst van zo’n kweeksetje is ongeveer 30 en 40 gram gedroogde paddo’s. En als je het goed doet kan je meerdere oogsten er uit halen. Met 40 gram kan je makkelijk een half jaar microdoseren.

Paddo kweeksets voor microdosing bestel je hier.

Microdoseren met truffels productenWebshop Kermerk