De online Smartshop voor liefhebbers van Microdoseren met truffels

Zelf paddos kweken

Microdoseren met Truffels

Hoe bewuster je microdoseren met truffels inzet, hoe meer je persoonlijke groei en transformatie mag verwachten. Magic mindfulness. Uit onderzoek blijkt dat het zorgt voor veranderingen in vijf kerneigenschappen van persoonlijkheid: emotionele stabiliteit, extraversie, creativiteit / openheid, sociale betrokkenheid en je geweten. Het helpt een positieve attitude en openheid naar elkaars gedachten en emoties teweeg te brengen. Je maakt je minder druk om dingen, het leven is mooi zoals het is. Het is een bewust proces waarin je de patronen in je denken en handelen gaat doorzien. Als je dat bewuste proces oppakt, dan kan je er op de langere termijn veel aan hebben. Lees hier meer over microdoseren met truffels.

Loading...
Microdoseerpakket voor beginnersMicrodoseerpakket voor beginners

Het Microdoseerpakket voor beginners is vervaardigd met de lichte Magic Truffel Mexicana, ook wel Psilocybe Mexicana. Een perfecte 'lichte' truffel om te microdoseren als je nog nooit hebt gemicrodosed of getruffeld. Tevens vindt u in dit pakket Lions Mane en Reishi (Chill Mix) voor de perfecte microdoseerervaring. Wordt geleverd met duidelijke gebruikershandleiding.
___

VAN 38,90 voor € 34,90

Inhoud: 3 x 5 gram Truffels (Mexicana) hersluitbaar + Chill Mix (Reishi + Lions mane)
Klasse: voor ervaren microdoseerders

 34,90
iMicrodose mindfulyiMicrodose Mindfuli (mild)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Mindfuli is vervaardigd met de Psilocybe Mexicana. Een perfecte truffel om te microdoseren. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.
___

VOOR € 17,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Mild, perfect voor beginnende microdoseerders

 17,95
iMicrodose OGiMicrodose OG (medium)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose heeft een speciaal truffelkitje ontwikkeld om het functioneel gebruik van truffels te stimuleren. Bij Microdosing wordt slechts een hele kleine, nauwelijks merkbare dosis (0,2 to 1 gram) toegepast. iMicrodose OG is hersluitbaar en behoudt daardoor langer de versheid van de Psilocybe Galindoi truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.

___

VOOR € 18,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Middelsterk: prima voor beginners en gevorderde microdoseerders

 18,95
iMicrodose unityiMicrodose Uniti (sterk)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Uniti is vervaardigd uit de meest bekende Truffel Philosopher Stone. Ook wel Psilocybe Tampenensis. Een perfecte 'stevige' truffel om mee te microdoseren als je al ervaren bent met microdoseren met truffels. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.
___

VOOR € 19,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: sterk: voor ervaren microdoseerders

 19,95
Microdoseren met iMicrodose TrinityiMicrodose Triniti (3 sterktes)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Triniti is een speciaal truffelkitje met 3 verschillende soorten Magic Truffels in één pakket, namelijk de Mexicana (mild), de Galindoi (medium) en de Tampanensis (sterk). Dit geeft jou de mogelijkheid om er snel achter te komen welke truffel het meest geschikt is voor jou. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel.
___

VOOR € 17,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Bevat alle drie de sterktes in één pakket

 17,95
Microdoseerpakket voor gevorderdenMicrodoseerpakket voor gevorderden

Het Microdoseerpakket voor gevorderden is vervaardigd uit de meest bekende Truffel Philosopher Stone. Ook wel Psilocybe Tampenensis. Een perfecte 'stevige' truffel om Microdoseren voor gevorderden, als je al ervaren bent met microdoseren met truffels. Tevens vindt u in dit pakket Lions Mane en Reishi (Chill Mix) voor de perfecte microdoseerervaring. Wordt geleverd met duidelijke gebruikershandleiding.
___

VAN 39,90 voor € 35,90

Inhoud: 3 x 5 gram Truffels (Tampenensis)- hersluitbaar + Chill Mix (Reishi + Lions mane)
Klasse: voor ervaren microdoseerders

 35,90
-7% Paddo Kweekset legaalPaddo kweekset 'Easy'

Deze Paddo kweekset bevat alles om ready-to-grow je eigen Paddo te kweken klaar in een paar simpele stappen. De Paddo Kweekset heeft nauwelijks aandacht nodig zodra het opgesteld is. Het enige wat u hoeft te doen is de set water geven en het in een kweekzak (bijgeleverd) plaatsen en u groeit uw eigen paddo's. Zeer geschikt voor microdosing (of voor lekkere trippy ervaringen.)
___
Soort paddenstoel: Psilocybe cubensis Golden teacher paddenstoel
Potentiële opbrengst: 300-450 gram (+ meerdere oogsten mogelijk)

VAN 42,50 VOOR € 39,50

Oorspronkelijke prijs was: € 42,50.Huidige prijs is: € 39,50.

iMicrodose helpt je bij het microdoseren met truffels met handige app

De truffels zijn stevig en vers en de verpakking is bijzonder fraai. Bovendien heeft iMicrodose een hele handige app waarmee je precies kan bijhouden wat het microdoseren met truffels voor effect op je heeft. Een soort dagboekje met tips en tricks. Maar het fijnste aan iMicrodose vinden wij de drie hersluitbare zakjes. Want hierdoor is de kans op bederf veel kleiner. Je maakt slechts één zakje open (3 x 5 gram). De twee gesloten zakjes behouden ondertussen gewoon hun houdbaarheid.

Hoe werkt microdoseren met truffels van iMicrodose?

Je verdeelt van één zakje de truffel in kleine porties van 0,5 tot 1 gram en bewaart deze koel en donker. (Je neemt als dosis precies weinig genoeg om geen trippy effecten te ervaren, maar precies sterk genoeg om wel het creatieve en sociale brein te activeren. Neem een voor jou minimale dosis, precies genoeg om je meer bewust te worden van bepaalde processen in je zelf. Begin met 0,5 gram en stem je persoonlijke dosis dagelijks af. Noteer de hoeveelheden en de effecten per dag. De handige app van iMicrodose kan je hierbij helpen.

 

We wensen je veel mooie inzichten met microdoseren en als je vragen hebt kan je ons altijd een berichtje sturen. We reageren altijd.
E: klantenservice@smartpalace.nl

 

Alle artikelen over Truffels, vindt u in de Smartstories.

  • Ga jij mee op een reis van diepgaande zelfontdekking en helende verbindingen tijdens onze truffel retreats in Zeeland? In de serene en werkelijk prachtige omgeving van de Magische Middellandse Zeetuinen, gelegen in het kleine plaatsje Buttinge in Zeeland, heb je nu de kans om deel te nemen aan een e...

  • Magische truffels, ook wel bekend als psilocybine truffels, en zijn één van de meest verkochte producten in onze Smartshop. Bijzonder aan truffels is de juridische status in Nederland. Terwijl veel landen psychedelische middelen zoals paddo's verbieden, zijn magische truffels in Nederland legaal ver...

  • Zelf paddos kweken met behulp van een paddo kweekset is een relatief eenvoudig proces dat enige zorg en aandacht vereist. Hier is een korte uitleg van de basisstappen....

Webshop Kermerk