De online Smartshop voor liefhebbers van puur natuur voedingssupplementen

De beste Kratom van online Smartshop SmartPalace

Voedingssupplementen, vitaliserende paddenstoelen, vitamines

SmartPalace verkoopt alleen hoogwaardige kwaliteit voedingssupplementen. De producten van Puori en Fit4Seasons zijn puur natuur en van zeer hoge kwaliteit. Ook de paddenstoelenextracten van Foodsporen, Pure en Sunday en McMyco hebben we geselecteerd vanwege de hoge kwaliteit en verantwoordelijkheid die deze merken ambiëren. Alle voedingssupplementen in onze winkel zijn vervaardigd met oog op de gezondheid en op de natuur.

1. Vitaliserende paddenstoelen

Loading...
Foodsporen mondspray sleep deep white


Foodsporen Rescue - Sleep Deep Reishi mondspray

Deze bijzondere mix van ingrediënten zorgt voor een serene en rustgevende nachtrust. Verhoog je nachtelijke routine en ontdek de diepgaande impact van een rustgevende slaap met de Rescue "Sleep Deep" - waar wetenschap en synergie elkaar ontmoeten voor een rustige nacht met een diepe slaap.
___

€ 34,95


Inhoud: 30 ml
Te gebruiken voor: Meer rust voor het slapen gaan | Sneller in slaap vallen | Beter doorslapen | Fitter opstaan

 34,95
Foodsporen mondspray stress less white


Foodsporen Rescue - Stress Less Reishi mondspray

Deze bijzondere mix van ingrediënten zorgt voor een betere weerstand in stressvolle situaties. Vind jouw rust te midden van chaos en verhoog je mentale en fysieke weerbaarheid met de Rescue "Stress Less" - waar wetenschap en synergie elkaar ontmoeten voor een betere verdediging bij stressvolle situaties.
___

€ 34,95


Inhoud: 30 ml
Te gebruiken voor: Optimale rust | Helpt ontspannen bij stress | Sneller herstellen van stress | Emotioneel stabieler worden | Minder vermoeidheid en uitputting | Brengt zenuwstelsel tot rust | Verbetert de energie stroming

 34,95
Foodsporen mondspray clarity & focus white


Foodsporen Rescue - Stress Less Reishi mondspray

Verhoog je dagelijkse routine, verbeter je focus en mentale helderheid met deze bijzondere Rescue spray voor meer Focus en helderheid - waar wetenschap en synergie elkaar ontmoeten voor een betere focus, concentratie en helderheid.
___

€ 34,95


Inhoud: 30 ml
Te gebruiken voor: Draag bij aan een betere focus | Ervaar meer helderheid | Versterk je concentratievermogen | Verbeter je multitasking abilities | Maak de dagelijkse bezigheden eenvoudiger

 34,95
AHCC Extract


AHCC® Extract (60 capsules)

Origineel AHCC®-extract uit het mycelium van de shiitake-paddenstoel. Rijk aan waardevolle polysachariden, met minimaal 10% alfaglucanen met korte keten. Geproduceerd in een uniek gepatenteerd proces bestaande uit meertrapsteelt en fermentatie met behulp van waardevolle enzymen. Vrij van pesticiden, veganistisch, geen genetische manipulatie, geen additieven.
___

€ 55,00


Inhoud: Sunday AHCC® 60 capsules
Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 55,00
FIT MIX (Cordyceps, Reishi en Maitake) Pure Bio Vitaliserende Paddenstoelen Extract 60 capsules


Pure Fit Mix
Vegy Capsules (60)

Cordyceps, Maitake en Reishi. Zeer geschikt als je op zoek bent naar een natuurlijke Fit Mix!
___

€ 19,95


Inhoud: 60 Pure Fit Mix capsules
Bij: Als natuurlijke Fit Mix

 19,95
CHILL MIX (Lions mane en Reishi) Pure Bio Vitaliserende Paddenstoelen Extract 60 capsules


Pure Bio - Chill Mix 'Boost your microdose'
Vegy Capsules (60)

Lion's Mane en Reishi leveren een zeer belangrijke ondersteuning bij het microdoseren. Deze Chill Mix gebruik je als ondersteunende boost bij het microdoseren met truffels. Samen met je gemicrodoseerde truffel neem je 2 capsules 'Boost your Microdose' Chill Mix voor een sterker effect van het microdoseren. Tevens zeer geschikt als je op zoek bent naar een natuurlijke Chill Mix!
___

€ 19,95


Inhoud: 60 capsules
Bij: Versterk je microdoseer-sessie met Lion's Mane/Reishi
Of: Als natuurlijk Chill Mix

 19,95
Foodsporen Turkey Tail Tinctuur


Foodsporen -
Turkey Tail Tinctuur- 30 ml

Turkey Tail Tinctuur behoort tot de lijn der vitaliserende paddenstoelen. Het is een vloeibaar en krachtig extract, vervaardigd uit een sterk concentraat van de Coriolus versicolor paddenstoel. Al duizenden jaren wordt ‘Turkey Tail’ geprezen in Japan en China. Traditioneel wordt het in thee genuttigd. Met Foodsporen bieden we u een eerlijk, krachtig en puur product aan.
___

€ 29,95


Inhoud: 30 ml
Bij: bestrijden vrije radicalen, versterken immuunsysteem, ontstekingen en ontgiften.

 29,95
Foodsporen Lions Mane Tinctuur 30ml


Foodsporen
Lions Mane Tinctuur - 30 ml

Foodsporen Lions Mane Tinctuur, The Priest of the Mountain. En die naam heeft hij niet voor niks. Het is één van onze all-time favorieten! In Japan is deze paddenstoel al eeuwen lang bekend om zijn vermeende ondersteunende en herstellende effecten op de geest. Lions Mane Tinctuur stimuleert je lichaam om de lichaamseigen stof NGF te produceren. NGF is nodig voor de groei van bepaalde neuronen in onze hersenen.
___

€ 29,95


Inhoud: 30 ml Foodsporen Lions Mane Tinctuur
Bij: optimaliseren leervermogen, concentratie, geheugen.

 29,95
Foodsporen Reishi Tinctuur 30ml


Foodsporen -
Reishi Tinctuur - 30 ml

Reishi Tinctuur, misschien wel de bekendste vitaliserende paddenstoel wordt ook wel ‘The mushroom of immortality’ genoemd. Al meer dan 2000 jaar gelooft men in China in het anti-verouderingseffect. Het staat symbool voor geluk, genezing en welzijn. Reishi is nog steeds erg populair bij herbalisten in Azie. Maar ook in de westerse natuurgeneeskundigen is de belangstelling steeds groter en horen we steeds vaker over de Reishi tincturen.
___

€ 29,95


Inhoud: 30 ml
Bij: verhogen vitaliteit en ondersteuning voor stress, bevorderen betere nachtrust.

 29,95
Foodsporen Chaga Tinctuur 30ml


Foodsporen
Chaga Tinctuur - 30 ml

Het gebruik van Chaga door de mens gaat wel duizenden jaren terug. Chaga betekent ‘de koning van het bos’ en heeft in sommige landen een bijna goddelijke status. In Amerika wordt Chaga zelfs ‘the king of all herbs’ genoemd. Chaga Tinctuur kan hulp bieden aan een normale werking van het immuunsysteem, ondersteuning van een gezonde celdeling en de vorming van rode bloedlichaampjes, lees energiehuishouding.
___

€ 29,95


Inhoud: 30 ml Foodsporen Chaga Tinctuur
Bij: bestrijding vrije radicalen en virale problemen, versterken immuunsysteem en verbeteren energiehuishouding

 29,95
Foodsporen Cordyceps Tinctuur 30ml


Foodsporen
Cordyceps Tinctuur - 30 ml

De Cordyceps militaris paddenstoel komt uit de Tibetaanse en Chinese geneeskunde en wordt talloze eigenschappen toegekend. De paddenstoel wordt veel gebruikt door topsporters voor zijn vermeende energiegevende effecten. De verrijkte vloeibare Tinctuur van Foodsporen helpt bij het activeren van de natuurlijke energie en de geestelijke energie in het lichaam.
___

€ 29,95


Inhoud: 30 ml Foodsporen Cordyceps Tinctuur
Bij: activeren fysieke en mentale energie.

 29,95
MAITAKE Tinctuur (KÄÄPÄ) Vitaliserende Paddenstoelen Extract Tinctuur 30 ml


KÄÄPÄ -
Maitake Tinctuur - 30 ml

Hoogwaardige Maitake tinctuur van KÄÄPÄ Mushrooms. Zuiver en puur, zonder de toevoeging van vulstoffen of granen.
___

€ 19,95


Inhoud: 30 ml Maitake tinctuur
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 19,95
SHIITAKE Tinctuur (KÄÄPÄ) Vitaliserende Paddenstoelen Extract Tinctuur 30 ml


KÄÄPÄ -
Shiitake Tinctuur - 30 ml

Hoogwaardige Shiitake tincturen van KÄÄPÄ Mushrooms. Zuiver en puur, zonder de toevoeging van vulstoffen of granen.
___

€ 19,95


Inhoud: 30 ml
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 19,95
APUXAN (ABM IMMUUN ACTIEF) Vitaliserende Paddenstoelen Spray 30 ml


APUXAN - Agaricus Blazei Murill Immuun Actief Spray

De nieuwe formule voor het versterken van het immuunsysteem. De amandelpaddenstoel (Agaricus blazei Murill) bevat bijzonder veel bèta-glucanen, die al meer dan 30 jaar bekend staan voor hun immuunsysteem stimulerende werking. APUXAN® bevat daarnaast zink en ondersteunt bij de normale natuurlijke lichamelijke afweer van het lichaam.
___

€ 22,95


Inhoud: 30 ml
Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 22,95
Foodsporen power 5 Tinctuur


Foodsporen -
Power 5 extract - 30 ml

Het Power 5 vloeibaar extract is speciaal samengesteld met de 5 meest krachtige paddenstoelen uit ons paddenstoelen assortiment. Wanneer je de volle effecten van onze 5 krachtpatsers tezamen wilt ervaren dan is het Power 5 paddenstoelencomplex precies wat je zoekt! Iedere capsule (plantaardig, veganistisch) is gevuld met uiterst geconcentreerde paddenstoelenextracten die zijn vervaardigd uit de vruchtlichamen van de paddenstoelen.
___

€ 29,95


Inhoud: 30 ml Foodsporen Power 5 Tinctuur
Kan o.a. hulp bieden bij: perfecte combinatie van de 5 vitaliserende paddenstoelen in ons assortiment. Een echte aanrader!

 29,95
REISHI (Ganoderma Lucidum ) Pure Bio Vitaliserende Paddenstoelen Extract 60 capsules


Pure Bio -
PURE Reishi capsules (60)

PURE Reishi capsules (vegy). Reishi is een erg populaire paddenstoel vanwege zijn ondersteunende werking voor de bloedsomloop en de ondersteuning van het lichaam bij stress, huid, anti-aging en detox. Meerdere onderzoeken tonen aan dat bij gebruik van Reishi het slaapritme sterk verbetert. Meer energie en een verbeterde weerstand worden ook vaak toegeschreven aan deze bijzonder paddenstoel.
___

€ 19,95


Inhoud: 60 Reishi PURE capsules
Bij: betere vitaliteit, stress, betere nachtrust.

 19,95
Pure Chaga capsules (Inonotus obliquus) Pure Bio Vitaliserende Paddenstoelen Extract 60 capsules


Pure Chaga capsules (60)

Het gebruik van Chaga door de mens gaat wel duizenden jaren terug. Chaga betekent ‘de koning van het bos’ en heeft in sommige landen een bijna goddelijke status. In Amerika wordt Chaga zelfs ‘the king of all herbs’ genoemd. Chaga Tinctuur kan hulp bieden aan een normale werking van het immuunsysteem, ondersteuning van een gezonde celdeling en de vorming van rode bloedlichaampjes, lees energiehuishouding.
___

€ 19,95


Inhoud: 60 Pure Chaga capsules
Bij: Ondersteuning bij bestrijding vrije radicalen, virale problemen, immuunsysteem en energiehuishouding

 19,95
LIONS MANE (Hericeum Erinaceus ) Pure Bio Vitaliserende Paddenstoelen Extract 60 capsules


Pure
Lion's Mane capsules (60)

Lion's Mane. In Japan is deze paddenstoel al eeuwen lang bekend om zijn vermeende ondersteunende en herstellende effecten op de geest. Uit onderzoek is gebleken dat de alkaloïden in Lion's Mane de lichaamseigen stof NGF stimuleert te produceren. NGF is nodig voor de groei van bepaalde neuronen in onze hersenen en tegelijkertijd om snelle veroudering helpen te voorkomen.
___

€ 19,95


Inhoud: PURE Lions Mane capsules (60)
Bij: optimaliseren leervermogen, concentratie, geheugen.

 19,95
PURE Cordyceps Capsules (Cordyceps Sinensis) Vitaliserende Paddenstoelen Extract 60 capsules


Pure
Cordyceps vegy capsules (60)

Pure Cordyceps capsules kan ondersteunen voor meer energie en beter uithoudingsvermogen, o.a. door een betere zuurstofopname. Cordyceps poeder wordt veel gebruikt door topsporters voor zijn vermeende energiegevende effecten. Zowel lichamelijke als geestelijk. Ook is bekend dat het kan helpen om ontstekingsreacties te bestrijden en ondersteunt het bij stressvolle situaties om het stress-niveaus omlaag te helpen.
___

€ 19,95


Inhoud: 60 Pure Cordyceps capsules
Bij: fysieke prestaties, stress, energietekort, ontstekingen

 19,95
SUNDAY REISHI (Gandermo Lucidum) Sunday Vitaliserende Paddenstoelen Extract 90 capsules


Sunday Reishi (Ganoderma Lucidum) Extract (90 capsules)

Premium actieve Reishi (Ganoderma Lucidum) ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 28,80


Inhoud: 90 Sunday Reishi capsules
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 28,90
SUNDAY OESTERZWAM (Pleurotus Osteratus) Sunday Vitaliserende Paddenstoelen Extract 90 capsules


Sunday Oesterzwam (Pleurotus Ostreatus) Extract (90 capsules)

Premium Sunday Oesterzwam (pleurotus) ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 25,50


Inhoud: 90 Sunday Oesterzwam capsules
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 25,50
SOLD SUNDAY LIONS MANE (Hericium Erinaceus) Sunday Vitaliserende Paddenstoelen Extract 90 capsules


Sunday Lions Mane Extract (90 capsules)

Premium Sunday Lions Mane ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 28,90


Inhoud: 90 Lions Mane capsules
Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 28,90
SUNDAY POLYPORUS (Polyporus Umbellatus) Sunday Vitaliserende Paddenstoelen Extract 90 capsules


Sunday Polyporus umbellatus Extract (90 capsules)

Premium Sunday Polyporus umbellatus ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 32,90


Inhoud: 90 Sunday Polyporus umbellatus capsules
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 32,90
SUNDAY JUDASOOR (Auricularia Piolytricha) Sunday Vitaliserende Paddenstoelen Extract 90 capsules


Sunday Judasoor (Auricularia) Extract (90 capsules)

Premium actieve Polyporus umbellatus ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 26,50


Inhoud: 90 Sunday Judasoor capsules
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 26,50
Sunday TonderzwamVitaliserende Paddenstoelen Extract 90 capsules


Sunday Tonderzwam Extract (90 capsules)

Premium actieve Tonderzwam ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 26,90


Inhoud: 90 Sunday Tonderzwam capsules
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 26,90
SUNDAY ENOKI (Flammulina Velopites) Sunday Vitaliserende Paddenstoelen Extract 90 capsules


Sunday Enoki (Flammulina velutipes) Extract (90 capsules)

Premium Sunday Enoki ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 22,50


Inhoud: 90 Sunday Enoki capsules
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 22,50
SUNDAY MAITAKE (Griffola Frondosa) Sunday Vitaliserende Paddenstoelen Extract 90 capsules


Sunday Maitake (Grifola frondosa) Extract (90 capsules)

Premium actieve Maitake ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 24,90


Inhoud: Sunday Maitake 90 capsules
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 24,90
ABM (Agaricus Blazei Murill) Sunday Vitaliserende Paddenstoelen Extract 90 capsules


Sunday ABM (Agaricus Blazei Murill) Extract (90 capsules)

Premium actieve Agaricus Blazei Murill (ABM) ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 35,90


Inhoud: Sunday ABM 90 capsules
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 28,95
McMyco Trilzwam - Tremella 120 caps


McMyco Trilzwam (Tremella) Extract (120 capsules)

Premium McMyco Trilzwam (Tremella) ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 34,95


Inhoud: 120 McMyco Trilzwam capsules
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 34,95
SUNDAY IMMUNE ACTIVE +AHCC® Sunday Vitaliserende Paddenstoelen Extract 90 capsules


Sunday Immune Active + AHCC® Extract (90 capsules)

Premium actieve Immune Active + AHCC® ingrediënten in hun puurste vorm. Rechtstreeks afkomstig van 's werelds beste producenten. Volledige vermijding van alle onnodige additieven en hulpstoffen. Exclusief gebruik van waardevolle natuurlijke ingrediënten voor additieven. Geschikt voor vegetariërs.
___

€ 38,95


Inhoud: 90 Sunday Immune Active + AHCC capsules
Bij: Voor advies over het gebruik en de werking kunt u contact opnemen met onze Mycotherapeut. Stuur een email naar klantenservice@smartpalace.nl

 38,95

2. Vitamines en mineralen

Loading...
Vitamines - Vitamine-C-Complex–120 tabletten


Vitamine C Complex
- 120 tabletten

Vitamine C is betrokken is bij heel veel processen in het lichaam. Het is een antioxidant en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Het is goed voor het concentratievermogen en helpt het bij vermoeidheid. Vitamine C Complex is belangrijk voor de bloedvaten, ondersteunt de vorming van collageen en is belangrijk voor de energiestofwisseling.
___

€ 19,50


Inhoud: 120 tabletten
Bij: vermoeidheid, concentratie, vrije radicalen.

 19,50
Vitamine B12–240-tabletten


Vitamine B12< - 240 tabletten

B12 is erg belangrijk voor meerdere processen in het lichaam. Het is ondersteunend aan het immuunsysteem. Het draagt onder andere bij aan het proces van celvernieuwing. Tevens helpt het bij de aanmaak van rode bloedcellen, wat het energieniveau behoorlijk kan beïnvloeden. B12 is ondersteunend aan de werking van het zenuwstelsel.
___

€ 22,95


Inhoud: 240 tabletten
Bij: verbeterd energieniveau, zenuwstelsel.

 22,95
Zink-240 tabletten


Zink
- 240 tabletten

Zink is bij heel veel processen in het lichaam betrokken. Het is een multifunctionele stof met een gunstige invloed op het celdelingsproces. Het ondersteunt de botten, is goed voor huid, nagels en haren en helpt het immuunsysteem. Als antioxidant helpt het het lichaam te ontgiften. Maar Zink heeft nog veel meer positieve eigenschappen.
___

€ 24,95


Inhoud: 240 tabletten
Bj: celdeling, botten, huid, haren, gezichtsvermogen, ontgifting, immuunsysteem

 24,95
Spirulina-240-tabletten-1


Spirulina - 240 tabletten

Spirulina groeit in zoet water en is een groenblauwe fytoplankton alg. Deze algensoort is erg populair onder sporters en mensen die er een bewuste leefstijl op na willen houden, omdat het kan bijdragen aan een verbeterd energieniveau, uithoudingsvermogen en immuunsysteem. Spirulina bevat de 9 meest essentiële aminozuren. Wij adviseren de combinatie spirulina met chlorella.
___

€ 12,95


Inhoud: 240 tabletten
Bij: verbeterd energieniveau, uithoudingsvermogen en immuunsysteem.

 12,95
Chlorella-240-tabletten-1


Chlorella - 240 tabletten

Chlorella is een algensoort en werkelijk een bom essentiële vitamines, aminozuren en mineralen. De natuur laat weer eens zien hoe krachtig zij is vanuit haar oeroude bron. Chlorella wordt vaak gebruik voor ontgifting van het lichaam en is volledig geschikt voor veganisten. Chlorella is samen met Spirulina één van de meest onderzochte algen ter wereld.
___

€ 12,95


Inhoud: 240 tabletten
Bij: ontgifiting, verbeterd energieniveau, uithoudingsvermogen en immuunsysteem.

 12,95
SOLD Pine Pollen–240-tabletten


Pine Pollen
- 240 tabletten

Pine Pollen hebben vooral een ondersteunende werking van het mannelijke hormonenstelsel, wat gunstig kan zijn voor het libido en de zaadcellenproductie. Het is een bijzonder voedingssupplement. Ze vormen namelijk de grootste natuurlijke bron van testosteron en bevatten meer dan 200 beschikbare voedingsstoffen, zoals vitamine, mineralen, enzymen, antioxidanten en fyto-androgenen en ondersteunen o.a. het immuunsysteem.
___

€ 24,95


Inhoud: 240 tabletten
Bij: mannelijke hormonen, concentratie en immuunsysteem.

 24,95
Puori Vitamine D3 Voedingssupplementen


Vitamine D - 120 Softgels Puori D3

Puori D3 is onttrokken uit een natuurlijke bron. Vitamine D is essentieel voor ons functioneren. Het draagt bij aan het goed kunnen absorberen van calcium en fosfor en is belangrijk voor sterke botten, een goed functionerend immuunsysteem en een optimale spierfunctie. Gecertificeerd door het onafhankelijke IFIT met de hoogst mogelijke beoordeling gekregen.
___

€ 16,00


Inhoud: 120 softgels Puori Vitamine D3

 16,00
Taurine-Magnesium


Magnesium & Taurine 120 Capsules Fit4Seasons Supplement

Magnesium is een mineraal dat ontzettend nuttig is voor het lichaam. De veelzijdige stof kan een positieve bijdrage leveren aan onder meer de spieren, de botten, het zenuwstelsel en de geest.
___

€ 24,95

Inhoud: 120 capsules Magnesium (+ Taurine)

 24,95
Puori Vitamine C3 Voedingssupplementen


Vitamine C
(+ Zink) 20 bruistabletten

Ondersteun weerstand, energie en focus met de Puori C3 vitamine drink. Puori C3 is uit puur natuurlijke bron vervaardigd, met vitamine C van bessen en rosehip. Om de punch te verbeteren, zijn minerale ascorbaten toegevoegd, waardoor Puori C3 ook de voordelen van zink biedt.
___

€ 12,00


Inhoud: 20 bruistabletten Puori Vitamine C3

 12,00
Puori Omega 03 Voedingssupplementen


Puori O3 Omega 3

Omdat ons voedingspatroon de afgelopen decennia drastisch veranderd is, krijgen sommigen vaak te weinig Omega 3 binnen. Puori O3 is getest en gecertificeerd op puurheid en kwaliteit door het onafhankelijke laboratorium IFOS (International Fish Oil Standards) en is beloond met 5 van de 5 sterren. Deze onderscheiding garandeert o.a. de puurheid en de minimale concentratie van 74%.
___

€ 32,50


Inhoud: 120 capsules Puori Omega 3 Softgels

 32,50

3. Herstelproducten

Loading...
L-Tryptophan-50 stuks


L-Tryptophan
- 50 capsules

L-tryptophan is een aminozuur en één van de bouwstenen van proteïne, L-tryptophan kan in tegenstelling tot andere aminozuren niet door het lichaam zelf worden vervaardigd. L-tryptophan kan in serotonine worden omgezet in de hersenen. Het wordt gecombineerd met vitamine B6 en magnesium, voor een optimale omzetting van tryptofaan in de neurotransmitter serotonine. Bijvoorbeeld na een avondje XTC-gebruik.
___

€ 15,95


Inhoud: 50 capsules
Wanneer: Als je serotoninelevel erg verlaagd is.

 15,95
Herstel - 5-HTP-Vitamine-B-30-capsules


5-HTP & Vitamine B
- 30 capsules

5-HTP (Griffonia kruid) ondersteunt de gemoedstoestand en de nachtrust. Het is aangetoond dat het kruid het serotoninegehalte in de hersenen verhoogd. Je serotoninegehalte is bijvoorbeeld na een avondje XTC-gebruik erg laag, waardoor je je een tijdje somber kan voelen. Vitamine B kan bijdragen aan een goede stofwisseling. Doordat 5-HTP en vitamine B synergetisch kunnen werken, wordt de werking van beiden versterkt.
___

€ 16,95


Inhoud: 30 capsules 5-HTP
Wanneer: Als je serotoninelevel verlaagd is.

 16,95
Puori Collageen Peptiden CP1 Voedingssupplementen


Puori CP1 - Collageen peptiden - 30 porties

Met Puori CP1 kom je aan je dagelijkse hoeveelheid Collageen. CP1 is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je lichaam de juiste vitale bouwstenen krijgt die je mogelijk mist bij een typisch westers dieet met veel mager vlees, zuivel en plantaardige eiwitbronnen.
___

€ 34,95

Inhoud: 300 gram (30 porties collageenpoeder)

 34,95
Puori Probiotica SB3 Voedingssupplementen


Puori SB3 Probiotica
(+ Vitamine C)

Gezondheid en je goed voelen beginnen. SB3 is ontwikkeld als unieke formule om je darmen in goede gezondheid te houden. De “goede” bacteriën dienen als eerste verdedigingslinie tegen ongewenste ziektekiemen. SB3 ondersteunt de natuurlijke balans van je darmflora.
___

€ 40,00

Inhoud: 30 Puori Probiotica SB3 sachets

 40,00

Waarom vitamines en voedingssupplementen belangrijk zijn?

 

vitamine C Voedingssupplementen

Als je die gezond eet, met voldoende groenten en fruit zijn voedingssupplementen in feite overbodig. Echter in de praktijk kan je toch tegen tekorten aanlopen, die je kan aanvullen met gezonde voedingssupplementen. 

1. Vitamines als voedingssupplement

De belangrijkste of wellicht de meest bekende vitamines zijn Vitamine B12, Vitamine C en vitamine D. Daarnaast behoren Magnesium, zink en Omega 3 en 6 behoren tot belangrijke voedingsstoffen, die we voldoende binnen moeten zien te krijgen om een goede gezondheid te behouden. De voedingssupplementen van Puori en Fit4Seasons zijn geselecteerd voor jouw gezondheid op kwaliteit, maar ook met het oog op de natuur. Al onze voedingssupplementen zijn puur natuur en van zeer hoge kwaliteit.

Pine Pollen zijn stuifmeelkorrels die de mannelijke hormonen stimuleren. Chlorella en Spirulina behoren tot de algensoorten en bieden hulp bij ontgifiting en zijn ondersteunend aan een verbeterd energieniveau, groter uithoudingsvermogen en een versterkt immuunsysteem.

2. Vitaliserende paddenstoelen als voedingssupplement

Vitaliserende paddenstoelen, door sommigen medicinale paddenstoelen of geneeskrachtige paddenstoelen genoemd kunnen heel gunstig zijn om je gezondheid te ondersteunen. Vitaliserende paddenstoelen worden al eeuwen en soms al duizenden jaren gebruikt en dan met name in Oost-Azië. Er is heel veel onderzoek gedaan naar de werking van vitaliserende paddenstoelen. In onze winkel kan je de o.a. 5 bekendste vitaliserende paddenstoelen vinden, in drie vormen: als vloeibaar extract (van Foodsporen), of in capsules (Van Pure en Sunday Natural). De 5 bekendste vitaliserende paddenstoelen op een rijtje: 1. Reishi ter ondersteuning bij verhogen van de vitaliteiten te ondersteunen bij stressreductie. 2. Turkey Tail om het immuunsysteem te ondersteunen en je lichaam te ontgiften. 3. Lion’s Mane ter ondersteuning voor het zenuwstelsel en concentratie en hersenactiviteit. 4. Chaga voor de anti-oxidante en antivirale eigenschappen en 5. Cordyceps, heel veel door topsporters gebruikt vanwege de energiegevende eigenschappen, zowel fysiek als geestelijk. China beweert dat zij hun topsporters door middel van Cordyceps tot hoog Olympisch niveau hebben gebracht.

Kan je niet kiezen uit het aanbod van vitaliserende paddenstoelen, dan hebben we voor jou de oplossing. Van Pure hebben we twee gecombineerde extracten. Het beste wat je uit vitaliserende paddenstoelen kan halen in één. 1. CHILL MIX (Pure Bio Vegy Capsules 60) bevat Reishi en Lions mane. Deze is ook zeer goed in te zetten als ondersteuning bij het microdoseren met truffels. En 2. FIT MIX (Pure Bio Vegy Capsules 60) bevat Reishi, Cordyceps en maitake en wordt gezien als de natuurlijke paddenstoelen Fit Mix

3. Herstelproducten als voedingssupplement

Door simpelweg ouder te worden, door zware lichamelijke arbeid, maar vooral ook na een nachtje flink door te halen, kan je lichaam aangeslagen of uitgeput raken. Je reserves raken uitgeput en je lichaam heeft het zwaar te verduren. En dat merk je. Gelukkig zijn er hele goede voedingssupplementen die je helpen om sneller te herstellen. Misschien heb je tijdens een avondje stappen een pilletje gedaan en wil je liever niet de lange nasleep hiervan ondervinden? Check dan 5-HTP en de L-Tryptophan van Fit4Seasons. Deze zorgen er voor dat je serotonine level sneller herstelt, zodat je je snel weer de oude voelt.

Voor een goede flexibele huid is collageen erg belangrijk. En voor goede darmflora zijn probiotica met vitamine C onmisbaar. Voor een verbetert energieniveau en uithoudingsvermogen verwijzen we graag naar Vitamine B12 en de eerder genoemde Spirulina en Chlorella. De producten van Puori en Fit4Seasons behoren tot de best verkrijgbare). Alle vitamines, mineralen en voedingssupplementen die je in onze online smartshop vindt, zijn puur natuur en onmisbaar in ons hedendaagse voeding. Vitamines worden nu eenmaal beter in een natuurlijke vorm door ons lichaam opgenomen dan in synthetische vorm.

4. Liefde voor je huid producten

Dat CBD een wonderproduct is dat is bij heel veel mensen al wel bekend. Je kan het tegenwoordig overal kopen. De kwaliteit laat echter nogal eens te wensen over en niet af en toe zitten er zelfs restanten THC in de CBD. Omdat het heel lastig is om te weten welke CBD-olie wel goed is en welke niet, hebben wij dat voor je gefilterd. CBD producten van Mr Maka zijn door ons testteam als beste uit de bus gekomen. Daarbij hebben we ook gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding. Mr Maka is puur natuur en van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Mr Maka heeft niet alleen pure breed spectrum CBD-olie, maar ook een bijzondere cosmeticalijn, met anti-aging crème, nachtcrème, dagcrème, lippenbalsem, Face serum en de veel verkochte eye gel roller.

Kortom, alle producten bij SmartPalace worden door ons geselecteerd met oog op kwaliteit, betaalbaarheid, jouw gezondheid en de natuur.

 


Webshop Kermerk