iMicrodose Productenlijn Microdoseren met truffels

iMicrodose, de nieuwe standaard in microdoseren met truffels

iMicrodose. De nieuwe standaard in microdoseren met truffels

Microdoseren met truffels wint enorm aan populariteit. En dat is niet zo gek. We leven in een bijzondere tijd waar er veel van ons gevraagd wordt. Stress, angsten, somberheid, depressies, onze mentale gezondheid wordt zwaar op de proef gesteld. Hierdoor zie je een enorme opkomst van natuurlijke oplossingen. Middelen als Kratom, CBD, maar vooral truffels om te microdoseren worden steeds populairder.

Wat doet microdoseren met truffels met je?

Hoe bewuster je microdoseren inzet, hoe meer je persoonlijke groei en transformatie mag verwachten. Het wordt dan ook vaak vergeleken met mindfulness. Uit onderzoek blijkt dat veelvuldige blootstelling aan het hallucinogeen psylocybine, wat de werkzame stof is in truffels, zorgt voor veranderingen in vijf kerneigenschappen van persoonlijkheid: emotionele instabiliteit, extraversie, openheid, sociale betrokkenheid en het geweten.

Het helpt om een positieve attitude en openheid naar elkaars gedachten en emoties teweeg te brengen. Je maakt je minder druk om dingen, het leven is mooi zoals het is. Het is een bewust proces waarin je de patronen in je denken en handelen gaat doorzien. Als je dat bewuste proces oppakt, dan kan je er op de langere termijn veel aan hebben.

Volgens iMicrodose zijn de meest genoemde effecten:

  • Significant meer energie
  • Heldere gedachtes
  • Verbetering in probleemoplossend vermogen
  • Meer creativiteit
  • Betere concentratie
  • Positievere stemming
  • Emotionele connectie met de mensen om je heen
  • Bewuster van jezelf
  • Je voelt je meer in het ‘Nu’

Welke iMicrodose kit is het beste om te microdoseren?

iMicrodose heeft vier verschillende kits om te microdoseren met truffels. Het verschil zit hem in de soort truffel en de sterkte van de truffel.

1. IMICRODOSE MINDFULI (mild)iMicrodose Mindfuli Microdosing met truffels
Microdose Mindfuli is vervaardigd met de Psilocybe Mexicana (mild).
De truffel om te beginnen met microdoseren vanwege zijn milde karakter.

iMicrodose OG Microdosing met truffels2. IMICRODOSE OG (medium)
iMicrodose OG is vervaardigd met de Psilocybe Galindoi (medium).
De truffelkit die zowel voor beginners als gevorderden zeer geschikt is.

iMicrodose Uniti Microdosing met truffels3. IMICRODOSE UNITI (sterk)
iMicrodose Uniti is vervaardigd met de bekendste Magic Truffel: Philosopher Stone (sterk).
Ook wel Psilocybe Tampenensis. Een stevige truffel voor ervaren microdoseerders.

iMicrodose Triniti Microdosing met truffels4. IMICRODOSE TRINITI
iMicrodose Triniti is een speciaal truffelkitje met 3 verschillende soorten Magic Truffels in één pakket, namelijk de Mexicana, de Galindoi en de Tampanensis in één kit. Dit geeft jou de mogelijkheid om er snel achter te komen welke truffel en welke sterkte het best geschikt is voor jou.

 

Versterk je Microdosing met Lions Mane, Reishi en Niacine (B3)

Het is mogelijk om de effecten van je microdoseer sessie behoorlijk te versterken met bepaalde vitaliserende paddenstoelen (je vindt ze uiteraard in onze winkel). Deze paddenstoelen bezitten zelf geen hallucinerende eigenschappen maar hebben wel een sterke symbiose met psilocybine, de werkzame stof in Truffels. Twee van deze paddenstoelen, Lions mane en Reishi worden regelmatig in gezet als versterker van de effecten van het microdoseren met Truffels. In het artikel op onze website: ‘De beste manier om te microdoseren’, leggen we precies uit dit zit en hoe je dat het beste aan kan pakken middels de Paul Stamets Methode (Bekend van Netflix’ Fantastic Funghi). Heeft u vragen over het Microdoseren, dan kunt u ons altijd natuurlijk een berichtje sturen of even bellen naar: 011 – 857 86 48

Microdoseren met iMicrodose

Je verdeelt van één zakje de truffel in kleine porties van 0,5 tot 1 gram en bewaart deze koel en donker. (Je neemt als dosis precies weinig genoeg om geen trippy effecten te ervaren, maar precies sterk genoeg om wel het creatieve en sociale brein te activeren. Neem een voor jou minimale dosis, precies genoeg om je meer bewust te worden van bepaalde processen in je zelf. Begin met 0,5 gram en stem je persoonlijke dosis dagelijks af. Noteer de hoeveelheden en de effecten per dag. De handige app van iMicrodose kan je hierbij helpen. Wanneer je het Microdoseren versterkt met de iMicrodose Boost your Microdose dan neem je tegelijk met je truffeltjes 15 druppels van de tinctuur.

Er zijn twee gangbare microdoseer methodes die veel worden toegepast.

Microdoseren methode 1

Bij de ene methode neem je afhankelijk van je tolerantie dagelijks een stukje truffel. Dit hou je ongeveer drie weken vol en dan las je een pauze in. Het is belangrijk dat je in een dagboekje of in de app van iMicrodose bijhoudt waarin je elke dag even kort noteert hoe je je voelt, of je last hebt van de klachten die je hebben aangezet tot het microdoseren.

Neem nu een paar weken rust en beoordeel je de vooruitgang die je hebt geboekt. Probeer goed te aanschouwen of je makkelijker met situaties om kan gaan en minder stress ervaart. Probeer te kijken of je meer gemak en creativiteit ondervindt in het oplossen van de dagelijkse dingen. Probeer te kijken of je je beter kunt concentreren en of je je meer in het nu bevindt.

Afhankelijk van je situatie kan ja na één tot vijf weken een nieuwe periode met iMicrodose truffels starten.

 

Microdoseren methode 2

Bij de tweede methode neem je na elke dag dat je een microdosis hebt genomen, twee dagen geen truffels. Zodoende wordt er over een langere periode met getruffeld, maar met meer tussenpauzes van steeds twee dagen. Hiervoor kan iMicrodosis door zijn langere houdbaarheid goed worden ingezet. Er is veel te zeggen voor beide methodes en waarschijnlijk ligt het heel erg aan de persoon zelf welke methode het beste bij je past.

De beste ervaringen hebben wij zelf door te beginnen met dagelijks te microdoseren. Bij het bemerken van de gewenste effecten gaan we over op methode twee, door eerst één dag er tussen te laten en vervolgens na een week, twee dagen er tussen te laten. Op deze manier kan je het microdoseren langzaam afbouwen door steeds langere pauzes in te lassen en zijn in onze testen de effecten het sterkst.

iMicrodose helpt je bij het microdoseren met een handige app

De truffels zijn stevig en vers en de verpakking is bijzonder fraai. Bovendien heeft iMicrodose een hele handige app waarmee je precies kan bijhouden wat het microdoseren voor effect op je heeft. Een soort dagboekje met tips en tricks. Maar het fijnste aan iMicrodose vinden wij de drie hersluitbare zakjes. Want hierdoor is de kans op bederf veel kleiner. Je maakt slechts één zakje open (3 x 5 gram). De twee gesloten zakjes behouden ondertussen gewoon hun houdbaarheid.

We wensen je veel inzichten met microdoseren en als je vragen hebt kan je ons altijd een berichtje sturen. We reageren altijd.
E: klantenservice@smartpalace.nl

Loading...
Microdoseerpakket voor beginnersMicrodoseerpakket voor beginners

Het Microdoseerpakket voor beginners is vervaardigd met de lichte Magic Truffel Mexicana, ook wel Psilocybe Mexicana. Een perfecte 'lichte' truffel om te microdoseren als je nog nooit hebt gemicrodosed of getruffeld. Tevens vindt u in dit pakket Lions Mane en Reishi (Chill Mix) voor de perfecte microdoseerervaring. Wordt geleverd met duidelijke gebruikershandleiding.
___

VAN 38,90 voor € 34,90

Inhoud: 3 x 5 gram Truffels (Mexicana) hersluitbaar + Chill Mix (Reishi + Lions mane)
Klasse: voor ervaren microdoseerders

 34,90
iMicrodose mindfulyiMicrodose Mindfuli (mild)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Mindfuli is vervaardigd met de Psilocybe Mexicana. Een perfecte truffel om te microdoseren. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.
___

VOOR € 17,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Mild, perfect voor beginnende microdoseerders

 17,95
iMicrodose OGiMicrodose OG (medium)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose heeft een speciaal truffelkitje ontwikkeld om het functioneel gebruik van truffels te stimuleren. Bij Microdosing wordt slechts een hele kleine, nauwelijks merkbare dosis (0,2 to 1 gram) toegepast. iMicrodose OG is hersluitbaar en behoudt daardoor langer de versheid van de Psilocybe Galindoi truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.

___

VOOR € 18,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: Middelsterk: prima voor beginners en gevorderde microdoseerders

 18,95
iMicrodose unityiMicrodose Uniti (sterk)

GEWIJZIGDE VERPAKKING! iMicrodose Uniti is vervaardigd uit de meest bekende Truffel Philosopher Stone. Ook wel Psilocybe Tampenensis. Een perfecte 'stevige' truffel om mee te microdoseren als je al ervaren bent met microdoseren met truffels. iMicrodose is hersluitbaar (3 x 5 gram) en behoudt daardoor langer de versheid van de truffel, waardoor je de ideale microdosis kan perfectioneren.
___

VOOR € 19,95

Inhoud: 3 x 5 gram - hersluitbaar
Klasse: sterk: voor ervaren microdoseerders

 19,95

Truffels bij SMARTPALACEWebshop Kermerk