Kratom afbeelding

Kratom en de verschillende kleuren bladnerven

Kratom en de verschillende kleuren bladnerven?

Er zijn kratombladeren met rode, witte en groene bladnerven. Daarnaast kennen we ook gele Kratom (geel, goud, bruin en chocolate), maar daarover verderop in dit artikel meer informatie. Als je een Kratom-blad goed bekijkt, dan zie je dat de stengel en de bladnerf een specifieke kleur hebben. Deze kleur bepaalt mede het effect op lichaam en geest. Elke kleur heeft een ander effect, mede veroorzaakt door een andere biologische samenstelling. Over het algemeen worden de stengel en de bladnerf tijdens het maalproces verwijderd. 

Verschillende Kratom-soorten gedijen onder verschillende omstandigheden en bevatten verschillende alkaloïden met elk hun eigen effecten. Het land van afkomst en de specifieke soort zijn ook bepalend zijn voor de biologische samenstelling van de werkende stoffen. In dit artikel beperken we ons tot de verschillen op basis van de kleuren bladnerf.

Kratom met witte bladnerf

Als je op zoek bent naar een Kratom die het beste is voor stimulatie en stemmingsverbetering, kies dan voor witte Kratom. Witte Kratom is bijzonder stimulerend. Witte Kratom is ook zeer geschikt voor verhoogde concentratie, alertheid, motivatie en uithoudingsvermogen tijdens lange werkdagen.

Witte Kratom kan op sombere dagen of bij futloosheid net die boost zijn die je nodig hebt. Het wordt aanbevolen om Witte Kratom niet te laat op de dag in te nemen, omdat het kan zorgen voor een onrustige nacht. Witte Kratom wordt vaak gecombineerd met Rode Kratom om een ​​meer gebalanceerde energieboost te bereiken.

Kratom met rode bladnerf

Rode Kratom is verreweg de meest verkochte Kratom op de markt. Rode Kratom groeit overvloedig in Zuidoost-Azië en is perfect voor beginners omdat het aangename kalmerende effecten geeft. Het geeft gemoedsrust en een gevoel van welzijn en optimisme. Daarnaast is rode Kratom zeer geschikt voor mensen die moeite hebben om in slaap te komen of om door te slapen. Rode Kratom ontspant het lichaam, verlicht pijn en ontspant de spieren. De sterkste rode Kratom-extracten worden gebruikt om ontwenningsverschijnselen van opiaatverslaafden te voorkomen.

Binnen de rode Kratomsoorten zijn er aanzienlijke verschillen. Sommige soorten zijn overduidelijk meer kalmerend, terwijl andere juist voor meer opgewektheid zorgen. Rode Kratom kan in kleine doses, al bij 1 gram, een sterk stimulerend effect geven.

Kratom met groene bladnerf

Groene Kratom kan het beste worden omschreven als de tussensoort van rood en wit. Het is een milde energiebooster die je behoorlijk vrolijk kan maken. Gebruikers geven aan dat het helpt om de alertheid en focus te vergroten en om in de ‘flow’ te komen, waarbij je meer ‘zin’ krijgt om dingen te doen. De groene Kratomsoorten zijn iets subtieler dan rode of witte Kratom. Ze kunnen erg nuttig zijn bij pijn en andere ongemakken. Een groot voordeel van groene Kratom is dat je geen last krijgt van slaperigheid, wat wel vaak aanwezig is bij andere pijnstillende supplementen.

Kratom met groene bladnerf kan je mengen met rode of witte Kratom voor een ​​meer rond en verfijnd effect. Omdat groene Kratom meer uitgebalanceerd is wordt groene Kratom vaak gebruikt voor sociale interactie. Je ben minder snel bang om een gesprek aan te gaan en beter in staat om gesprekken te relativeren. Groene Kratom is niet voor niets de populaire variant voor bijvoorbeeld een avondje uit. (Let op! Nooit combineren met alcohol). Groene Kratom maakt je spraakzamer, vriendelijker en vrolijker.

Gele of gouden Kratom (ook bruin en chocolate)

Gele of Gouden Kratom is een meer zeldzame Kratom-soort. Het heeft niet te maken met de kleur van de bladnerf. De gele kleur ontstaat door de manier van drogen. Alleen de betere Kratom-winkels verkopen gouden Kratom-soorten.

Alle gele Kratom wordt gemaakt van witte of groene Kratom of een mengsel van beide. Door middel van “foto-oxidatie” worden de bladeren gedroogd. Na 15-20 dagen worden de Kratom-bladeren volledig geoxideerd, waarbij ze van kleur veranderen. Van deze ‘vergeelde’ bladeren wordt vervolgens een fijn poeder gemaakt. De van oorsprong groene Kratom heeft een felgele kleur. Witte Kratom krijgt een lichtgele kleur.

Gele Kratom kan krachtig zijn en kan naast een energetische boost, stressvermindering en euforie geven. De effecten blijven doorgaans ook langer actief dan bij ‘gewone’ Kratom-soorten. Gouden (gele) Kratom staat bekend om: stressvermindering, stemmingsverbetering, zelfvertrouwen, pijnstilling, mind-stimulation, energy-boost en een gevoel van mentale gezondheid.

 

 

Wil je graag Kratom kopen, maar vind je het lastig om de juiste Kratom te vinden, check dan altijd eerst onze handige Kratomwijzer. Binnen twee klikken zit je op de juiste soort voor jou.

SmartPalace Kratom uitgelicht

Loading...
-13% Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat blijmakende, verkwikkende en relaxerende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 14,75
-20% Kratom thee Euforie voordeelpakket van Herbal PalaceKratom Thee Euforie 4x

"Save the day, met Kratom thee"
HET KRATOM THEE EUFORIE (3=4) VOORDEELPAKKET is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratomthee: Maeng Da Gold thee | Sumatra Red thee | Malay Green thee | Sumatra White thee

 18,95
-20% Kratom thee Maeng Da Voordeelpakket van Herbal PalaceKratom Thee Maeng Da Voordeelpakket

"Save the day, met Kratom thee"
HET KRATOM THEE MAENG DA (3=4) VOORDEELPAKKET is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één Kratom Thee voordeelpakket. Het pakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom thee om gewenning te voorkomen.
___

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratom thee: Maeng Da Gold thee | Maeng Da Green thee | Maeng Da White thee | Maeng Da Red thee

 18,95
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram fijn kratompoeder: - Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

 47,50

Alle Kratom Producten bekijken? klik dan hier