Mitragynina speciosa Kratom powder in houten schaal

Kratom werkt beter als je afwisselt

Kratom werkt beter als je afwisselt

Zoals bij elke psychoactieve stof zal je lichaam uiteindelijk wennen aan Kratom en worden de effecten minder. Dat noemen we kratom-tolerantie. Vaak ontstaat dit doordat de gebruiker de dosis steeds iets verhoogt om het zelfde effect te blijven voelen. Dat kan een afhankelijkheid creëren en je lever draait overuren om alle stoffen te verwerken. Het is goed om te weten hoe u met Kratom moet omgaan om tolerantie te voorkomen. Als u dit op de juiste wijze doet, kunt u lage doses handhaven en nog steeds de voordelen ervaren waar u naar op zoek bent. Het zou zonde zijn als u na verloop van tijd merkt dat Kratom u niet meer geeft wat u nodig heeft.

Hoe beheers je Kratom-tolerantie?

  1. Maak notities van de Kratomsoort, de hoeveelheid en de effecten
  2. Wissel regelmatig van Kratom-soort
  3. Don’t overdo!
  4. Met magnesium kunt u Kratom-tolerantie helpen beheersen
  5. Verlaag af en toe de hoeveelheid Kratom.
  6. Neem regelmatig pauze van Kratom

1. Maak notities van de Kratomsoort, de hoeveelheid en de effecten

Sommige mensen houden een schema bij van de Kratom waarbij ze noteren welke Kratom ze hebben genomen en hoeveel, wat ze ervan merkten etc. Met een schema kun je goed bepalen of de effecten afnemen of gelijk blijven. Niet iedereen heeft dezelfde gevoeligheid. Dus wat voor jou heel goed kan werken, kan voor een ander een veel te lage of veel te hoge dosis zijn.

Als u regelmatig Kratom gebruikt, probeer dan bewust te worden van de reacties van uw geest en lichaam tijdens het gebruik van Kratom en maak hier notities van. Achteraf is dat meestal niet meer terug te halen. Noteer bijvoorbeeld voor elke dosis die u neemt de datum, de Kratom-soort, de dosering en uw ervaring van de effecten. Op deze manier kunt u bepalen wat de voor u minimale hoeveelheid Kratom is die u nodig heeft (Bij Kratom geldt dat meer echt niet altijd beter is)

2. Wissel regelmatig van Kratom-soort

Je lichaam zal sneller gaan wennen als je vasthoudt aan dezelfde Kratom-soort, waardoor de effecten snel afnemen. Het is dus verstandig om regelmatig te wisselen van Kratom soort. Wissel daarbij niet alleen van de soort, maar ook van de kleur. Iedere nerf heeft weer een andere samenstelling van alkaloïden (de werkzame stoffen). Door te wisselen van de kleur nerf krijgt je lichaam tijd om te ontwennen.

Het roteren van soorten en kleuren zal echter de algehele tolerantie van Kratom niet voorkomen. Houd hiervoor rekening met de volgende stappen.

3. Don’t overdo!

Uw lichaam past zich sneller aan wanneer uw Kratom-doses elkaar dicht opvolgen. Te snel bijdoseren is dus niet verstandig, Het is raadzaam om minimaal zes tot acht uur tussen de doses aan te houden. Een frequentere inname zal de kans op het ontwikkelen van Kratom-afhankelijkheid vergroten. Wanneer de Kratom is uitgewerkt duurt het namelijk nog een tijdje voordat alle stoffen uit je lichaam verdwenen zijn, dus houd elke dosis op het minimum dat u nodig acht.

4. Met magnesium kunt u Kratom-tolerantie helpen beheersen

Magnesium versterkt de pijnstillende effecten die voortkomen uit interacties met opioïde receptoren in je hersenen. Deze receptoren beïnvloeden onder andere de mate waarin u pijn ervaart. Dit zijn de receptoren waar sterke pijnstillers op inwerken. Magnesium zou in dat geval dus kunnen bijdragen voor degenen die het gebruiken voor chronische en acute pijn. Studies hebben aangetoond dat dit veroorzaakt wordt doordat magnesium een ​​NMDA-antagonist is. Van deze receptorantagonisten is aangetoond dat ze centrale overgevoeligheid en opioïdtolerantie verminderen.

Om uw magnesiuminname te verhogen via voeding, raden wij aan om regelmatig volle granen, peulvruchten, zaden, noten en groene bladgroenten te eten. U kunt ook magnesiumsupplementen nemen.

5. Verlaag af en toe de hoeveelheid Kratom.

Een goede manier om de tolerantie en afhankelijkheid van opioïden (zoals Kratom) te verminderen, is door de dagelijkse inname af en toe te verminderen. Verlaag uw dagelijkse dosis dan met 50 tot 75 procent van uw normale dosis. U kunt de hoeveelheid verminderen of het aantal doses verminderen.

6. Neem regelmatig pauze van Kratom

Niet iedereen gebruikt Kratom om dezelfde reden. Als u het om recreatieve redenen doet, dan neemt u vanzelf voldoende pauzes. Maar bent u een dagelijks gebruiker, dan is het toch belangrijk om af en toe even een paar dagen te stoppen. Doet u dit niet dan verdwijnen de effecten sowieso en duurt het veel langer voordat u er weer van kunt profiteren.

 

Wisselpakketten van Herbal palace kratom

SmartPalace heeft een ruim assortiment aan Kratom om regelmatig te kunnen wisselen van kratomsoort. Deze ‘voordeelpaketten’ met verschillende Kratomsoorten hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet.

Kratom Thee wisselpaketten

Liever wisselpaketten in poedervorm?

 


KRATOM GESORTEERD OP EFFECT:

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER KRATOM:

Kratom uitgelicht

Loading...
-13% Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat blijmakende, verkwikkende en relaxerende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
 

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 14,75
Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforieVerdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram fijn poeder Kratom van superieure kwaliteit

 16,95

Alle Kratom Producten bekijken? klik dan hierBEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.