Kratom - Mitragyna speciosa van Smartshop SmartPalace

Kratom Thee maken? Hoe doe je dat?

Kratom thee maken.

Kratom thee maken wordt steeds populair omdat niet iedereen de smaak van Kratom lekker vindt. Met Kratom Thee is het zeer goed te maskeren. Kratom Thee is daarentegen wel iets minder potent dan Kratom poeder, maar desalniettemin een zeer goede manier om de effecten van Kratom te leren kennen. Van origine werd er gekauwd op de bladeren van de Kratomplant, officieel Mitragyna Speciosa genoemd. Een plant die meer weg heeft van een boom en familie is van de koffieplant (Rubiaceae).

Kratom komt sinds oudsher uit Zuidoost-Azië, waar de bladeren gebruikt worden door de werkers op het land voor meer werklust, euforie, energie en uithoudingsvermogen, maar ook voor pijnstillende doeleinden en relaxerende effecten wordt Kratom daar toegepast.

Kratombladeren die worden gebruikt om kratom thee te maken bevatten meer dan 40 actieve stoffen, maar de belangrijkste zijn mitragynine en 7-hydroxymitragynine. Ze werken in op verschillende receptoren in de hersenen en veroorzaken effecten die vergelijkbaar zijn met die van stimulerende middelen en in hoge dosis met opioïde pijnstillers.

Hoeveel Kratom theeblad heb ik nodig bij Kratom thee maken?

De hoeveelheid Kratomblad om Kratom thee te maken is niet voor iedereen gelijk en afhankelijk van verschillende factoren zoals maaginhoud, lichaamsgewicht en tolerantie. Waar voor de ene persoon 5 gram weinig effect kan geven is voor de ander 1 gram al voldoende om bijzonder opgewekt of energiek te worden. Begin daarom ook altijd met een lichte dosis en bouw het langzaam op totdat je het punt hebt bereikt dat Kratom je het optimale effect geeft. Let op, voor Kratom geldt dat meer niet per se beter betekent. Te veel Kratom kan je bijvoorbeeld ook misselijk maken.

Ga je Kratom thee maken, weet dan dat 2 tot 5 gram Kratomblad stimulerend en euforiserend werkt. Ook krijg mensen meer energie, voelen zich alerter en socialer en gaat alles gewoon makkelijker af.  Hogere doses tussen 5 tot 10 gram kratom blad geeft een ​​kalmerend effect. Het wordt afgeraden om hogere doses te nemen dan hier gemeld. Kratombladeren uit verschillende delen van Zuidoost-Azië kunnen verschillende niveaus van mitragynine bevatten. Maleisische kratombladeren bijvoorbeeld hebben een veel lagere concentratie dan Thaise kratombladeren. Lees dus altijd eerst goed de hoeveelheden die op de verpakking worden aangegeven en volg de aanwijzingen op.

N.B. Kratompoeder is geconcentreerder dan kratom theeblad en bevat meer alkaloïden, waardoor je bij kratompoeder ongeveer de helft van de hoeveelheden aan moet houden vergeleken met theeblad.

Kratom thee maken, hoe doe ik dat?

  1. Kook water.
  2. Laat het water 5 minuten afkoelen. Kokend water breekt namelijk de werkzame stoffen af.
  3. Doe de gewenste hoeveelheid Kratomblad in een theezeef en zet deze op een pot of op een kom.
  4. Giet het water over de kratom en laat deze 10 minuten in het hete water trekken
  5. Druk af en toe de bladeren aan om de sappen goed uit de bladeren in de thee te persen
  6. Schenk het in een kom
  7. Met een beetje gember en met honing kan je de smaak van Kratom vrijwel geheel maskeren
  8. Vlak na het drinken kan je tong een klein beetje verdoofd aanvoelen. Dat is normaal.
  9. Na 10 tot 30 minuten begin je de effecten van Kratom te voelen.

Kan ik tussendoor nog meer Kratom thee maken?

Kratom thee werkt ongeveer 4 tot 6 uur. Als je binnen deze tijd Kratom thee bijneemt dan neemt de hoeveelheid werkzame stof in je lichaam toe. Dat kan er voor zorgen dat de effecten veranderen. De effecten zijn namelijk bij een lage dosis stimulerend en bij een hoge dosis verslappend. Wanneer je over dit kantelpunt heen gaat kan je dus het euforische effect kwijtraken en juist moe worden. Als dit niet gewenst is dan is het verstandig om minimaal 6 tot 8 uur te wachten voordat je opnieuw een potje kratom thee maakt. Het is bovendien beter om Kratomsoorten af te wisselen om gewenning te voorkomen.

Is Kratom thee maken veilig?

Houd je aan de aanbevolen hoeveelheden, gebruik Kratom gematigd en combineer niet met andere middelen als alcohol, benzo-diapzepines en MAO-remmers . Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts.

 

Wil je graag Kratom kopen, maar vind je het lastig om de juiste Kratom te vinden, check dan altijd eerst onze handige Kratomwijzer. Binnen twee klikken zit je op de juiste soort voor jou.

SmartPalace Kratom uitgelicht

Loading...
SALE Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da Green van Herbal Palace. Rust, relax en energieKalm - Energie - relax

KRATOM SUPER MAENG DA GREEN van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratom en geeft een sterk energiegevende, maar toch relaxte gevoel, zelfs bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Green Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforieVerdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Red Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Gold Kratom van Herbal Palace - Energie en euforieEnergie - Euforie

KRATOM MAENG DA GOLD van Herbal Palace is een perfecte Kratom voor een dag vol met energie en goede zin. Het fijne aan deze Kratom is dat het met de energie tegelijkertijd een euforische glow geeft.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Gold Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da White van Herbal Palace. Rust, relax, ontspannend.Kalm - Relax - euforie

KRATOM MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt voor zijn verdovende eigenschappen, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da White Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de sterkste Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram Maeng Da kratom:
Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

Oorspronkelijke prijs was: € 66,00.Huidige prijs is: € 47,50.


Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een vakantie t/m 30 juli 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 31 juli sturen we je bestelling naar je toe.